Follow us

Search

#Selfcare: Πώς θα φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ακούσεις το σώμα σου, για να βρεις ξανά την εσωτερική σου ισορροπία. Τα συμπληρώματα διατροφής της Biotix είναι ο σύμμαχος του οργανισμού για να βάλεις τέλος στα ενοχλητικά φουσκώματα και να νιώσεις ξανά ανάλαφρη.

#Selfcare: Πώς θα φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι;

Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης

Οι τελευταίοι μήνες μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πόσο ανάγκη έχουμε να βρούμε την ισορροπία μυαλού και σώματος για να νιώθουμε και εμείς καλύτερα. Η φροντίδα της υγείας μας έγινε προτεραιότητά μας και αυτό το zen mood έχουμε στόχο να το διατηρήσουμε όλο το χρόνο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, καθώς χαλαρώνουμε και αφήνουμε πίσω την ένταση της καθημερινότητας, όλα λειτουργούν καλύτερα, ακόμα και ο οργανισμός μας. Πώς γίνεται όμως να διατηρήσουμε αυτό το ανάλαφρο αίσθημα και μετά την επιστροφή μας;

Οι επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως ο δρόμος για την εσωτερική μας αρμονία περνά και από την καλή λειτουργία του εντέρου, οπότε σε αυτό το σημείο έρχονται τα συμπληρώματα διατροφής Biotix να γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί μας.

Γιατί να τα επιλέξεις;

Τα συμπληρώματα διατροφής Biotix είναι εμπλουτισμένα με προβιοτικά, ενώ υπάρχει μια εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων για να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες σας. Έτσι η επιστροφή στις καθημερινές μας συνήθειες θα μας βρει ανάλαφρες και γεμάτες θετική ενέργεια για να θέσουμε νέους στόχους.

Calm Biotix

Συνδυάζοντας Lactium®, L-theanine, προβιοτικά, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο, βοηθά στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων του, όπως η ένταση, η ανησυχία και η συναισθηματική σύγχυση.

Cran Biotix

Συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού. Πώς; Περιέχει προανθοκυανιδίνες από cranberry και τρία συγκεκριμένα προβιοτικά, που βοηθούν τον οργανισμό να διατηρήσει τα σωστά επίπεδα ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο και να αποφευχθεί η μετάδοση παθογόνων βακτηρίων στο ουροποιητικό.

 

Tum Biotix

Μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης φουσκώματος στο έντερο χάρη στον συνδυασμό του προβιοτικού L.plantarum με δυο ακόμη προβιοτικά που βοηθούν στη διατήρηση της καλής εντερικής χλωρίδας.

Pro Biotix

Ενισχυμένο με τα προβιοτικά L.bulgaricus και L. acidophilus, τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της χλωρίδας του εντέρου έπειτα από αντιβίωση, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών που σχετίζονται με αυτή.

Mega 8 Biotix

Βασίζεται σε οχτώ διαφορετικά προβιοτικά σε υψηλή δόση για την άμεση επαναφορά της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας. Είναι ιδανικό εάν υποφέρετε από χρόνια δυσκοιλιότητα.

Cholesterol Biotix

Εάν θέλετε να ρίξετε τη χοληστερίνη σας, είναι ιδανικό για εσάς. Με προβιοτικά, red yeast rice, Q10 και φυτικές στερόλες στη σύνθεσή του, βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων της συγκεκριμένης ουσίας στο αίμα.

Immune Biotix

Η μοναδική του σύνθεση περιέχει βήτα 1-3, 1-6 γλυκάνες, σκόρδο, προβιοτικά, ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό και βιταμίνη D, συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Acidophilus Plus Biotix

Περιέχει τρία διαφορετικά προβιοτικά τα οποία συμβάλλουν στην υγεία και την καλή λειτουργία του εντέρου και επαναφέρουν την ισορροπία της χλωρίδας του όποτε αυτή διαταράσσεται.

Probiotix Gold

Συμβάλλει στην ταχεία αποκατάσταση της εντερικής και της κολπικής χλωρίδας σε περιόδους που λαμβάνεται ισχυρή αντιβίωση. Η επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε κάψουλα είναι υπερενισχυμένη, αποδίδοντας 15 δισεκατομμύρια προβιοτικά.

Travel Biotix

Εάν η αλλαγή περιβάλλοντος, που συνεπάγεται και αλλαγές στη διατροφή μας και το νερό που πίνουμε, διαταράσσει τη σωστή λειτουργία του εντέρου σας, τότε είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς. Θα το λατρέψετε, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει από γαστρεντερικές διαταραχές μετά από ένα ταξίδι.

Info: www.douni.gr

MORE FROM

ELLE ZEN

BEST of INTERNET