Φυσικό μαύρισμα

Μαυρίστε χωρίς σολάριουμ, αποφεύγοντας τους κινδύνους που προκαλεί η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ποιος είναι ο φυσικός τρόπος;

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 05 Δεκ. 11
Φυσικό μαύρισμα

Αν σας αρέσει η μαυρισμένη επιδερμίδα και θέλετε να κάνετε μια… εξωτική εμφάνιση μέσα στην καρδιά του χειμώνα, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν ινστιτούτα που προσφέρουν φυσικό μαύρισμα με ειδικό πιστόλι. Συγκεκριμένα:
-Η ειδικός εκτοξεύει με τον αερογράφο στο πρόσωπο και το σώμα μείγμα που περιέχει απόσταγμα φλοιού καρυδιού, αλόη βέρα και καραμελωμένη ζάχαρη. Η περιποίηση Organic Tanning Solution προσφέρεται στο Wellness Spa. Κόστος: 50                                 . Πληροφορίες στο τηλ.: 210 6712500.
-Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε το Bali Sun Self-Tanning έναντι 90 € οι δύο συνεδρίες. Το μείγμα περιέχει αλόη βέρα (για ενυδάτωση), βιταμίνη Ε (για αντιοξειδωτική προστασία), έλαιο σακχαροκάλαμου κ.λπ. Η μία συνεδρία κοστίζει 65 €, εφόσον προηγηθεί πίλινγκ, και 45 €, αν γίνει μεμονωμένα. Η θεραπεία γίνεται στο GB Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Πληροφορίες στο τηλ.: 210 3330799.
Έχετε υπόψη σας ότι η εφαρμογή πίλινγκ πριν από τη χρήση των παραπάνω προϊόντων βοηθά ώστε το μαύρισμα να είναι ομοιόμορφο. Το χρώμα συνήθως διαρκεί περίπου πέντε μέρες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: