Ενδεικτικό Μενού
1η ημέρα
Πρωινό
Ομελέτα με 1 ολόκληρο αυγό ενισχυμένο με ω-3 και 3 ασπράδια αυγών, ψιλοκομμένες κόκκινες και πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι, μανιτάρια και τρίμμα κατσικίσιου τυριού, την οποία θα φτιάξετε με 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Μεσημεριανό
Εξωτική σούπα με φακές, στην οποία μπορείτε να προσθέσετε 1 μέτρια γλυκοπατάτα, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 4 σκελίδες σκόρδο, τριμμένη ντομάτα, τζίντζερ, κάρι, κανέλα και θαλασσινό αλάτι. Ντοματοσαλάτα με ελαιόλαδο και ξίδι.
Απογευματινό
1 μπάρα δημητριακών, κατά προτίμηση χωρίς γλουτένη.
Βραδινό
Τσίλι, το οποίο θα φτιάξετε με κόκκινα φασόλια, κρεμμύδι, πράσινες πιπεριές, μανιτάρια, σκόρδο, σκόνη τσίλι, βασιλικό, ρίγανη, μοσχοκάρυδο, ελαιόλαδο και ξίδι.
2η ημέρα
Πρωινό
Ρόφημα που θα φτιάξετε χτυπώντας στο μπλέντερ 1 φλιτζ. του τσαγιού μούρα, 1/2 φλιτζ. του τσαγιού φράουλες, 1 φλιτζ. του τσαγιού μεταλλικό νερό, 2 κ.γ. έλαιο από λιναρόσπορο και 1 κ.σ. σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος.
Μεσημεριανό
Σαλάτα με σολομό, σπαράγγια, φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα ψιλοκομμένη, σκόρδο, πράσινα λαχανικά, την οποία θα γαρνίρετε με σόγια σος και ελαιόλαδο. 1 φέτα ψωμί σικάλεως.
Απογευματινό
Ποικιλία λαχανικών (κόκκινες, κίτρινες και πράσινες πιπεριές, σέλερι, μπρόκολο, καρότα), τα οποία θα συνοδέψετε με χούμους, φτιαγμένο από βρασμένα πολτοποιημένα ρεβίθια, ταχίνι, αλάτι, πιπέρι και σπόρους κία (chia).
Βραδινό
Τρυφερά φύλλα σπανακιού με χτένια ψητά στο γκριλ και αρωματισμένα με σκόνη τζίντζερ, χυμό λάιμ και γκρέιπ φρουτ.
3η ημέρα
Πρωινό
Ρόφημα, το οποίο θα φτιάξετε χτυπώντας στο μπλέντερ 1/4 φλιτζ. του τσαγιού μούρα, 1/4 φλιτζ. του τσαγιού φράουλες, 1/4 φλιτζ. του τσαγιού βατόμουρα, 2 κ.σ. σπόρους κία (ή λιναρόσπορο), 3/4 φλιτζ. του τσαγιού γάλα σόγιας, 4 παγάκια και 1 κ.σ. σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος.
Μεσημεριανό
Εξωτική σαλάτα, με ψιλοκομμένο στήθος κοτόπουλου ψητό στο γκριλ, χωρίς την πέτσα, ποικιλία από πράσινα λαχανικά (εκτός από μαρούλι άισμπεργκ), φέτες αβοκάντο και ροδάκινο, που θα συνοδεύσετε με ντρέσινγκ, το οποίο θα φτιάξετε με τζίντζερ, ελαιόλαδο, χυμό λάιμ, κόλιαντρο, αλάτι και πιπέρι.
Απογευματινό
Ποικιλία ωμών λαχανικών, τα οποία θα συνοδεύσετε με ντιπ από πολτοποιημένα μαύρα φασόλια που έχετε βράσει μαζί με σκόρδο, κόκκινο κρεμμύδι, κύμινο, κόλιαντρο, πιπέρι καγιέν, θαλασσινό αλάτι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Βραδινό
Τορτίγια ή αραβική πίτα ολικής αλέσεως, την οποία θα γεμίσετε με ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο φιλέτο μαγειρεμένο με μπαχαρικά και λαχανικά.