Η trainer Δήμητρα Μάρκου μας δείχνει τις τοπ ασκήσεις για να ξαναβρούμε τη φόρμα μας #ELLERUN

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εμείς βάζουμε στόχο να υιοθετήσουμε μια πιο healthy καθημερινότητα, που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη γραμμή και τη διάθεσή μας. Η trainer Δήμητρα Μάρκου δημιούργησε για το ELLE.gr ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορούμε όλοι να ακολουθήσουμε.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 15 Οκτ. 20
Η trainer Δήμητρα Μάρκου μας δείχνει τις τοπ ασκήσεις για να ξαναβρούμε τη φόρμα μας #ELLERUN

To ELLE RUN ήταν για εμάς μόνο η αρχή. Δίνουμε από τώρα ραντεβού για τον επόμενο αγώνα δρόμου μας στις 7 Μαρτίου 2021 και βάζουμε στόχο να απογειώσουμε τις επιδόσεις μας. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει βέβαια να βελτιώσουμε πρώτα τη φυσική μας κατάσταση, οπότε ξεκινάμε από τώρα εντατική γυμναστική. Η προπονήτρια Δήμητρα Μάρκου, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, πρώην πρωταθλήτρια του τριπλούν, ιδρύτρια του Α.Ο.Κάλλιστος και της ActiontrainingSL, ετοίμασε μόνο για εμάς ένα δυναμικό workout για να ξαναμπούμε σε φόρμα και να φροντίσουμε την υγεία μας.

Το στοχευμένο πρόγραμμά της είναι ιδανικό για να σμιλεύσεις γλουτούς, πόδια και κοιλιακούς, τα σημεία-κλειδιά δηλαδή του σώματος, και να ξαναβρείς τη γραμμή σου μετά το καλοκαίρι (ξέρουμε πως δεν έχεις επανέλθει ακόμα από τις καλοκαιρινές ατασθαλίες). Όπως θα δεις και η Δήμητρα Μάρκου γυμνάζεται σε εξωτερικούς χώρους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, οπότε ειδικά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσεις το πρόγραμμά της είτε σε ένα γήπεδο, είτε σε ένα υπαίθριο γυμναστήριο, στο πάρκο ή και το μπαλκόνι σου. Απλά φόρεσε λοιπόν τα αθλητικά σου και ξεκίνα!

https://www.instagram.com/p/CEtv0FRAIz6/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: