Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε τη ρουτίνα γυμναστικής της για το 2022. Σημειώνετε;

Ξέρουμε πώς διατηρεί αυτό το σώμα και τώρα μπορείς να μάθεις και εσύ!

Elle 09 Φεβ. 22
Η Jennifer Lopez μόλις αποκάλυψε τη ρουτίνα γυμναστικής της για το 2022. Σημειώνετε;
Cover photo: Rachel Murray/KCA2015/WireImage

Από τις τολμηρές κινήσεις της ως χορεύτρια στο «In Living Color» στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι το εντυπωσιακό σόου της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020 μαζί με τη Shakira, είναι σαφές ότι η Jennifer Lopez δε χάνει ούτε μία προπόνηση στο γυμναστήριο. Το μυώδες κορμί της 52χρονης J. Lo το έχουμε ζηλέψει ουκ ολίγες φορές όπως και τις φωτογραφίες της στο Instagram. Τώρα όμως ξέρουμε και πώς να το αποκτήσουμε. 

Η τραγουδίστρια/επιχειρηματίας/ηθοποιός/σχεδιάστρια/μαμά δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού στη δημοφιλή σελίδα της στο YouTube που προσφέρει μια ματιά στη ρουτίνα προπόνησής της για το 2022. Η αγαπημένη J. Lo, ανανεώνει συχνά το πρόγραμμα γυμναστικής της. Έτσι, αφού κατέκτησε το pole dancing, τη σάλσα, τα circuits και όχι μόνο, φαίνεται ότι το 2022 στράφηκε στην ενδυνάμωση του κορμού και το strength training. Και αυτή είναι μια πολύ σοφή στρατηγική, αφού η έρευνα αποδεικνύει ότι η καρδιά, ο εγκέφαλος, αλλά και ολόκληρο το σώμα επωφελούνται από την προπόνηση με αντιστάσεις!

Να σημειωθεί ότι το soundtrack του εν λόγω βίντεο είναι το νέο τραγούδι της Lopez «On My Way» που έχει επενδύσει μουσικά και την επερχόμενη ταινία της «Marry Me».

Στο θέμα μας όμως. Ποιες ασκήσεις έχει ενσωματώσει λοιπόν η star στη φετινή της ρουτίνα; Το κλιπ περιλαμβάνει:

  • Reverse crunches
  • Cable machine chest flys
  • Dumbbell lateral raises
  • Cable machine bicep curls
  • Dumbbell bicep curls
  • Cable machine lat pulldowns

Και όλα αυτά διαδραματίζονται στο απίστευτα εξοπλισμένο γυμναστήριο του σπιτιού της, το οποίο φαίνεται να είναι πλήρες με ένα σάκο του μποξ Louis Vuitton (που σύμφωνα με πληροφορίες κοστίζει 175.000 $) και ένα μπουκάλι νερό καλυμμένο με κρυστάλλους.

Αν και το βίντεο δεν εξετάζει τη διάρκεια και τη συχνότητα των προπονήσεων ενδυνάμωσής της, φαίνεται ότι το παιχνίδι φυσικής κατάστασης της J. Lo είναι δυνατό φέτος. Και βλέποντας τα αποτελέσματα, σίγούρα μας εμπνέει να βάλουμε τα αθλητικά μας παπούτσια σήμερα. Όμως δεν χρειάζεται να ασκηθούμε τόσο έντονα όσο η J. Lo για να δούμε οφέλη για την υγεία μας. Μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα μόνο σετ μιας από τις ασκήσεις της ή να κάνουμε μόνο κάποιες από αυτές. Η έρευνα δείχνει ότι μια περίοδος άσκησης 20 δευτερολέπτων, όπως το jumping jacks ή το jump squats, μερικές φορές την ημέρα μπορεί πραγματικά να έχει αρκετά εντυπωσιακά οφέλη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: