Μήπως το 12-3-30 είναι το καλύτερο πρόγραμμα γυμναστικής;

Δεν έγινε τυχαία viral.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 29 Οκτ. 21
Μήπως το 12-3-30 είναι το καλύτερο πρόγραμμα γυμναστικής;

Το 12-3-30 workout είναι στην πραγματικότητα μία απλή μέθοδος περπατήματος, που έγινε viral μόλις η health και beauty influencer Lauren Giraldo ενθουσιάστηκε με την ιδέα τον Νοέμβριο του 2020 και δεδομένης της απόλυτης απλότητάς της κατάφερε να γίνει αμέσως δημοφιλής.

Στην ουσία, περπατάς στον διάδρομο με κλίση 12% με 3 μίλια (5χλμ) την ώρα, για 30 λεπτά. Για κάποιους, αυτή η προπόνηση μπορεί να φαίνεται σαν μια βόλτα στο πάρκο. για άλλους όμως είναι μια λιγότερο ρεαλιστική προσπάθεια. Τριάντα λεπτά την ημέρα είναι ένας καλός στόχος για κίνηση. Ωστόσο δεν χρειάζεται απαραίτητα να αφιερώσεις και τα 30 αυτά λεπτά στο γυμναστήριο. Ακόμα κι αν δεν γυμνάζεσαι σε διάδρομο και απλώς μετακινείσαι όλη την ημέρα για συνολικά 10 έως 20.000 βήματα είναι αρκετό για μια προπόνηση. Δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις προπόνηση ή να πας γυμναστήριο, τουλάχιστον καρδιολογικά.

12-3-30

Εκτός από το ίδιο το cardio, η κλίση παίζει σημαντικό ρόλο. Το περπάτημα σε έναν λόφο είναι μια εξαιρετική καρδιαγγειακή άσκηση και έχει επίσης ενσωματωμένη κάποια αντίσταση καθώς περπατάς σε μια κλίση. Στην πραγματικότητα, η έρευνα έχει δείξει ότι η προπόνηση με αντιστάσεις είναι κορυφαία για υγιή γήρανση και μακροζωία. Το 12-3-30  λοιπόν είναι ένας απλός τρόπος να κατακτήσεις αυρά τα οφέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

 

#12-3-30 #fitness #workout
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: