Πως θα τον κάνω να με θέλει; 4 μυστικά επιτυχίας

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και στο τέλος της βραδιάς θα έχεις εξασφαλίσει σίγουρα ένα ακόμα ραντεβού...

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 23 Ιουλ. 19
Πως θα τον κάνω να με θέλει; 4 μυστικά επιτυχίας

Aν υποθέσουμε πώς δεν είσαι tech junkie, σιχαίνεσαι τις γνωριμίες μέσω των social media και εύχεσαι οι άντρες να ήταν περισσότερο τολμηροί στα μπαρ.

Ας υποθέσουμε: Ένας γοητευτικός άντρας κάνει την πρώτη κίνηση και έρχεται να σου μιλήσει. Χημεία, φλόγα, κοινά ενδιαφέροντα, όλα check. Κι όμως! Λίγο αργότερα, απλά αποχωρεί και life goes on. Τι συνέβη; Αφήνουμε την ψυχανάλυση για αργότερα και σου αποκαλύπτουμε 4 πολύτιμες συμβουλές, όχι απλά για να συνεχίσεις την κουβέντα που μόλις ξεκινήσατε αλλά και για να σου ζητήσει να βγείτε την επόμενη μέρα.

1. Κράτα eye contact

Δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών έχουν την τάση να αποφεύγουν να κοιτάξουν κατάματα τον σούπερ γοητευτικό άντρα που κάθεται απέναντι τους στο μπαρ. Tip: Όταν σου αρέσει κάποιος άντρας, ο οποίος δε σε έχει δει ακόμη, σιγουρέψου ότι έχεις κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Και όχι, δεν εννοούμε να ανέβεις πάνω στο τραπέζι και να φωνάζεις, αλλά να τον κοιτάξεις για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να βεβαιωθείς πως σε έχει δει.

2. Μη δείχνεις δυστυχισμένη

Πολλές γυναίκες χώρισαν και οι φίλες τους τις τραβολογούσαν στα μπαρ για να γνωρίσουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα. Εκείνες στέκονταν στο μπαρ με στενάχωρο ύφος και έπειτα γκρίνιαζαν πως δεν υπάρχει κανένας άντρας εκεί έξω ή ακόμα χειρότερα πως δεν αρέσουν σε κανέναν. Ναι, αν στέκεσαι θλιμμένη σε ένα μπαρ ή σε κάποιο πάρτι το πιθανότερο είναι να μην αρέσεις σε κανέναν. Ποιος θέλει να πλησιάσει μία γυναίκα, η οποία θα του χαλάσει την διάθεση;

Διάβασε και άλλα tips για να τον «ρίξεις» στο Shape.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: