Σκι: Δεν χρειάζεται να πάρετε τα βουνά

Αν βαρεθήκατε τον κλασικό διάδρομο, το στεπ και το ποδήλατο, αρχίστε τα σλάλομ... εσωτερικού χώρου. Ένα νέο όργανο γυμναστικής σάς δίνει τη δυνατότητα για χειμερινά σπορ, χωρίς να αφήσετε την πόλη.

Elle 16 Ιαν. 12
Σκι: Δεν χρειάζεται να πάρετε τα βουνά

To SkiErg σχεδιάστηκε αρχικά για την ολυμπιακή ομάδα σκι των ΗΠΑ και μέχρι σήμερα αποτελεί το βασικό όργανο για την εκγύμναση και την  προπόνησή της. Το προτιμούν οι σκιέρ, μιας και τους βοηθά να βελτιώσουν τις επιδόσεις και την αντοχή τους από το σπίτι ή το γυμναστήριο, χωρίς να χρειαστεί να πάρουν… τα βουνά. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλά γυμναστήρια στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να διευκολύνει όσους το επιθυμούν να διατηρούνται σε φόρμα όλο το χρόνο.
Το SkiErg είναι ειδικά μελετημένο έτσι ώστε να μιμείται τις κινήσεις του σκι και να προσφέρει την ίδια αίσθηση. Πρόκειται για όργανο που συνδυάζει άσκησεις τετρακεφάλων, κοιλιακών, γλουτών, το οποίο βελτιώνει την αντοχή και τονώνει το κυκλοφορικό και την καρδιά. Δεν γυμνάζει μόνο  το σώμα, αλλά βελτιώνει επίσης την ευελιξία, το συντονισμό, την ισορροπία και τη σωστή στάση του σώματος. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό προστατεύει τις αρθρώσεις και είναι κατάλληλο για όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα με την πραγματική αίσθηση του χιονιού!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT