SurfSet: Σερφινγκ στη στεριά για αψεγάδιαστο κορμί

Όταν η σανίδα του θαλάσσιου σπορ βγήκε έκω απ' τα νερά της, δημιουργήθηκε ένα άκρως διασκεδαστικό και αποτελεσματικό workout. 

Elle 22 Ιουλ. 13
SurfSet: Σερφινγκ στη στεριά για αψεγάδιαστο κορμί
Σκεφτείτε πως είστε πάνω σε μια σανίδα και δαμάζετε τα κύματα, η αλμύρα ξεσηκώνει τις αισθήσεις και το αεράκι σάς χαϊδεύει τα μαλλιά. Στο επόμενο πλάνο εξακολουθείτε να κάνετε σέρφινγκ, όμως τώρα βρίσκεστε στη στεριά. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Πρόκειται για το SurfSet, το workout που έχει ξετρελάνει πολλές σταρ του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους και την Κάμερον Ντίαζ. Για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε; Για μια σανίδα ενσωματωμένη σε ένα ειδικό μηχάνημα με ελάσματα, το οποίο λειτουργεί ως προσομοιωτής,  δίνοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να γυμναστούν σαν να κάνουν σέρφινγκ στη θάλασσα.

Το πρόγραμμα συνδυάζει ασκήσεις αεροβικής, μυϊκής ενδυνάμωσης και ισορροπίας με κωπηλατικές κινήσεις. Μέσα σε 45' θα κάνετε μανούβρες όπως όταν προσπαθείτε να αποφύγετε τα κύματα, κοιλιακούς, ασκήσεις που βελτιώνουν την ισορροπία, την ευλυγισία και την αντοχή, και θα γυμνάσετε τον κορμό, τα πόδια και τα χέρια. Όσοι δοκίμασαν το SurfSet υποστηρίζουν ότι λίγα μαθήματα είναι αρκετά για να σφίξει το σώμα και να υποχωρήσει αισθητά ο δείκτης της ζυγαριάς.
 

Φυσικά, αν βρίσκεστε στην παραλία και έχετε την ευκαιρία να κάνετε σέρφινγκ σε πραγματικές συνθήκες, σπεύστε, αφού τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά.

Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο:

 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT