Τα πιο ακραία πράγματα που έκαναν celebrities για να χάσουν βάρος για έναν ρόλο

Βέβαια δεν σου συνιστούμε κανένα από αυτά!

ELLE Team 22 Ιουλ. 22
Τα πιο ακραία πράγματα που έκαναν celebrities για να χάσουν βάρος για έναν ρόλο

Είναι γνωστό ότι πολλοί ηθοποιοί φτάνουν στα άκρα προκειμένου να προετοιμαστούν για ένα ρόλο. Stars όπως ο Heath Ledger, η Hilary Swank, ο Robert De Niro και ο Christian Bale έχουν αναγνωριστεί για τη μέθοδο υποκριτικής τους στο παρελθόν. Δεν είναι λίγες οι φορές, όμως, που η ακραία αφοσίωση τους έγινε και σωματική. Ορισμένοι έχουν περάσει από ακραίες μεταμορφώσεις απώλειας βάρους για να προετοιμαστούν για έναν ρόλο. Και πολλές φορές, τα όρια στα οποία φτάνουν είναι ανθυγιεινά και οριακά επικίνδυνα.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις για μερικούς από τους πιο ακραίους τρόπους με τους οποίους διάσημοι ηθοποιοί έχουν χάσει βάρος για ένα ρόλο, έχοντας κατά νου ότι κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει αυτές τις δίαιτες κάτω από καμία συνθήκη.

Η Mila Kunis άρχισε ξανά το κάπνισμα για το «Black Swan»

βάρος

Η Kunis έπαιξε μια μπαλαρίνα στην ταινία του 2010 «Black Swan» και για να ταιριάζει με την περσόνα της μπαλαρίνας, η ίδια αποφάσισε να χάσει βάρος για τον ρόλο. Ωστόσο, η Kunis μοιράστηκε στο Sirius XM ότι έχασε ένα ανθυγιεινό ποσό βάρους και δεν θα συνιστούσε σε κανέναν να κάνει αυτό που έκανε για την ταινία. «Και θα σας το πω αυτό, δεν το προωθώ καθόλου, αλλά κάποτε ήμουν καπνίστρια και έτσι κάπνιζα πολλά τσιγάρα και έτρωγα περιορισμένες θερμίδες», μοιράστηκε η Kunis. «Διακόσιες θερμίδες και κάπνισμα… Δεν το υποστηρίζω καθόλου. Ήταν απαίσιο».

Η Anne Hathaway έτρωγε πάστα βρώμης για το «Les Miserables»

βάρος

Η Hathaway έχασε συνολικά 11 κιλά για τον ρόλο της ως Fantine στο «Les Miserables». Ενώ αναγνωρίστηκε για την τεράστια ερμηνεία της στην ταινία, η star υποβλήθηκε σε μια επικίνδυνα ανθυγιεινή διατροφή γι’ αυτήν την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η ηθοποιός έτρωγε μόνο δύο κομμάτια πάστας βρώμης την ημέρα για να χάσει βάρος. «Έπρεπε να έχω εμμονή με αυτό. Η ιδέα ήταν να μοιάζω ότι ήμουν κοντά στο θάνατο», είπε σε συνέντευξη της.

Ο Christian Bale έτρωγε ένα μήλο την ημέρα για το «The Machinist»

βάρος

Ο Bale μπορεί να είναι ένας από τους πιο ακραίους ηθοποιούς όταν πρόκειται να μεταμορφώσει το σώμα του για έναν ρόλο. Έχει πάρει και έχει χάσει κιλά για ταινίες, αλλά η μεταμόρφωση που έχει τραβήξει περισσότερο την προσοχή του κοινού είναι η απώλεια βάρους 25 κιλών για το «The Machinist», μια ταινία για έναν άνδρα που παλεύει με την αϋπνία. Για να χάσει βάρος, ο Bale έπινε σκέτο καφέ και έτρωγε ένα κουτάκι τόνο με ένα μήλο κάθε μέρα. Ενώ αυτή η ακραία απώλεια βάρους λειτούργησε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στην υγεία ενός ατόμου. Στην πραγματικότητα, ο Bale παραδέχεται τώρα ότι οι προηγούμενες μέθοδοι μεταμόρφωσής του για έναν ρόλο πρέπει να σταματήσουν. Είπε στους Sunday Times το 2019, «Δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Πραγματικά δεν μπορώ. Η θνητότητά μου με κοιτάζει κατάματα».

Η Zoe Kravitz έπινε άργιλο για το «The Road Within»

βάρος

Το 2015, η Zoe Kravitz έπαιξε έναν βουλιμικό και ανορεξικό χαρακτήρα για μια ταινία που ονομάζεται «The Road Within». Η star χρειάστηκε να χάσει κιλά για τον ρόλο, κάτι που έκανε με μία ακραία αποτοξίνωση. «Έκανα αποτοξίνωση. Προσπάθησα να το κάνω με τον πιο υγιεινό τρόπο, παρόλο που δεν είναι υγιεινό. Κατέληξα να πίνω άργιλο, γιατί καθαρίζει το σώμα σου και σε χορταίνει. Έτρωγα ένα βάζο με πουρέ λαχανικών την ημέρα και πήγαινα για τρέξιμο», είπε σε συνέντευξή της στο Us Weekly.

Ο Matthew McConaughey έτρωγε πουτίγκα ταπιόκας για το «Dallas Buyers Club»

βάρος

Ο McConaughey έχασε 22 κιλά για την ταινία του 2013 «Dallas Buyers Club», όπου έπαιξε έναν άνδρα με HIV/AIDS τη δεκαετία του ’80. Για να πάει από 85 κιλά σε 61 σε μόλις πέντε μήνες, ο McConaughey υιοθέτησε μια περίεργη δίαιτα με ψάρια, λαχανικά, ασπράδια αυγών και πουτίγκα ταπιόκας. «Ανακάλυψα την πουτίγκα ταπιόκας και βρήκα το πιο μικροσκοπικό κουταλάκι αντίκα στη Νέα Ορλεάνη, ένα πολύ μικρό κουταλάκι του γλυκού και θα την έτρωγα με αυτό για να διαρκέσει περισσότερο», δήλωσε ο McConaughey.

Cover photo: Cindy Ord/WireImage/Getty images

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: