Τι έκοψε η Beyoncé από τη διατροφή της για να δείχνει σε φόρμα για το Coachella;

Η star δήλωσε ότι πείνασε αρκετά κατά τη διάρκεια της διατροφής της. Άξιζε όμως τον κόπο;

Elle 05 Ιουν. 22
Τι έκοψε η Beyoncé από τη διατροφή της για να δείχνει σε φόρμα για το Coachella;

Πριν εμφανιστεί στο Coachella, η Beyoncé έθεσε τον εαυτό της υπό αυστηρούς διατροφικούς περιορισμούς για να προετοιμαστεί για την φετινή της εμφάνιση σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ. Για τη star, αυτό σήμαινε ότι είχε μια μικρή μόνο λίστα φαγητών που μπορούσε να φάει.

«Για να πετύχω τον στόχο μου, περιορίζω τον εαυτό μου σε καθόλου ψωμί, καθόλου υδατάνθρακες, καθόλου ζάχαρη, καθόλου γαλακτοκομικά, καυθόλου κρέας, καθόλου ψάρι, καθόλου αλκοόλ», είπε η Beyoncé στο ντοκιμαντέρ της, «Homecoming: A Film By Beyoncé». «Και πειναω», συμπληρώνει. Η super star τραγουδίστρια δεν είχε όνομα για τη διατροφή της, αλλά φαίνεται να συνάδει με μια vegan κετογονική δίαιτα, η οποία επικεντρώνεται σε μέτρια πρωτεΐνη, υψηλά λιπαρά και χαμηλούς υδατάνθρακες, σύμφωνα με το Healthline.

Αφού έκανε δίδυμα, η διαδικασία για να αποκτήσει ξανά φυσική κατάσταση ήταν μια μικρή πρόκληση για εκείνη, αλλά δεν επρόκειτο να την αφήσει να την σταματήσει. «Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στη σκηνή μετά τη γέννα. Δημιουργώ τη δική μου επιστροφή στο σπίτι και είναι δύσκολο», είπε στο ντοκιμαντέρ. «Υπήρχαν μέρες που πίστευα ότι δεν θα ήμουν ποτέ η ίδια, δεν θα ήμουν ποτέ η ίδια σωματικά, η δύναμη και η αντοχή μου δεν θα ήταν ποτέ ίδιες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé πειραματίζεται με τη διατροφή της. Είναι γνωστό ότι τρώει κυρίως vegan και πρόσφατα, αυτή και ο σύζυγός της Jay-Z ενθάρρυναν τους θαυμαστές τους να δεσμευτούν να γίνουν vegan για την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια συναυλιών για 30 χρόνια.

Πολλοί θαυμαστές μπήκαν στο Twitter μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για να δείξουν την ανησυχία τους για τη δραστική δίαιτα που ακολούθησε η Beyoncé πριν από το Coachella. Μία από τις συμβουλές τους, που ήταν και οι πιο σημαντική ήταν να συμβουλεύεσαι πάντα το γιατρό σου πριν δοκιμάσετε μια τόσο δραστική δίαιτα.

Εμείς δεν έχουμε αρνητικά πράγματα να πούμε για την Beyoncé, αλλά θέλουμε να σου υπενθυμίσουμε ότι δεν χρειάζεται να έχεις ένα συγκεκριμένο μέγεθος για να είσαι όμορφη ή να είσαι καλή στο χορό και ότι η Bey έχει έναν ιδιωτικό σεφ για να εξασφαλίσει ότι παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη δίαιτα μόνη σου στο σπίτι.

Cover photo: Mason Poole/A.M.P.A.S. via Getty Images

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: