To εντυπωσιακό φινάλε του Reebok CrossFit Tour

 To Σάββατο 30/6 εξήντα αθλητές θα δώσουν το παρών στο Water Plaza στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου από τις 14:00 έως τις 24:00 στο πλαίσιο του Reebok CrossFit Fitness Championship.
 

Elle 28 Ιουν. 12
To εντυπωσιακό φινάλε του Reebok CrossFit Tour

 Μετά το Reebok CrossFit Tour, η Reebok φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Reebok CrossFit Fitness Championship, ένα πρωτάθλημα στο οποίο εξήντα συμμετέχοντες από Ελλάδα, Κροατία, Σερβία και Κύπρο θα πραγματοποιήσουν ένα σετ ασκήσεων με στόχο να επιτύχουν όσο το δυνατόν καλύτερο χρόνο. Από τους αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Water Plaza του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Φαλήρου θα προκύψουν ένας νικητής και μία νικήτρια.

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση έχουν επιτύχει τις πιο υψηλές επιδόσεις μεταξύ 486 υποψηφίων στο Reebok CrossFit Tour, το οποίο, εκτός από την Ελλάδα, έγινε σε Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στους αγώνες, που περιλαμβάνουν τρία στάδια, συμμετείχαν άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία πάνω στο CrossFit. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής για όσους θέλουν να είναι υγιείς και πάντα σε φόρμα, η μέθοδος του οποίου βασίζεται στην ομαδικότητα και τη συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό, αλλά και την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων πάνω σε ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων.

Περισσότερα στo   www.reebok.com/fitness

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT