We Run Athens: Ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. της Νike

Ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός διοργανώνει η Nike την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στόχος, να τονώσει το αθλητικό πνεύμα και να στηρίξει τους αστέγους της πόλης.

Elle 09 Σεπ. 12
We Run Athens: Ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. της Νike

Μια πρωτοβουλία με καλό σκοπό εγκαινιάζει η εταιρεία Nike με τον αγώνα δρόμου στην πρωτεύουσα. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια απόσταση 10 χλμ. στο πλαίσιο του θεσμού We Run Athens, με αφετηρία το Ζάππειο στις 8.30 π.μ.

Εδώ και τέσσερα χρόνια η Nike διοργανώνει τους αγώνες We Run με στόχο να ενώσει τους δρομείς όλου του κόσμου και να διαμορφώσει μια νέα κοινότητα αθλητών. Πρόσφατα μάλιστα, το Nike+Run club κάλεσε τους Αθηναίους να εξερευνήσουν την πόλη συμμετέχοντας σε προπονήσεις.

Με την εγγραφή του στο We Run Athens, κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει ένα T-shirt, το νούμερο εκκίνησης, το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα, χάρτη διαδρομής και ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορές αθλητικών ειδών. Η εγγραφή κοστίζει € 10 και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α. Το We Run Athens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
 
Info
Η Nike παρατείνει τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών μέχρι τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Επίσης, περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (Βασιλίσσης Όλγας 1) από τις 4 μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου. Μάθετε με ποιον τρόπο μπορείτε να πάρετε μέρος στον αγώνα We Run Athens στην ιστοσελίδα www.werunathens.gr.
 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: