Σκορπιός Κριός

Οι Κριοί είναι εν μέρει «εθισμένοι» στους Σκορπιούς: Δεν κουράζονται ποτέ από το μυστήριο, την ένταση και τις τρελές υποσχέσεις τους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της σχέσης είναι η ζήλια! Και οι δύο θα πρέπει να μετριάσετε και να ελέγξετε το σαράκι που νιώθετε να σας τρώει μέρα με τη μέρα και να σας καταστρέφει. […]

ELLE Team 01 Ιαν. 70
Σκορπιός Κριός

Οι Κριοί είναι εν μέρει «εθισμένοι» στους Σκορπιούς: Δεν κουράζονται ποτέ από το μυστήριο, την ένταση και τις τρελές υποσχέσεις τους. Το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτής της σχέσης είναι η ζήλια! Και οι δύο θα πρέπει να μετριάσετε και να ελέγξετε το σαράκι που νιώθετε να σας τρώει μέρα με τη μέρα και να σας καταστρέφει. Δεν θα μπορέσει ποτέ ο ένας να εξημερώσει τον άλλον, αλλά υπάρχει καλή ερωτική χημεία ανάμεσά σας. Για να ευημερήσει ο δεσμός σας είναι αναγκαίο ο Κριός να μάθει να σέβεται την ανάγκη του Σκορπιού για ηρεμία και προσωπικό χώρο.

Αυτός ο χρόνος και ο επόμενος είναι γεμάτοι επιλογές, αφού ο Σκορπιός αισθάνεται πιο χαρούμενος, πιο ελεύθερος και πιο γενναιόδωρος από ποτέ. Τα οικονομικά του βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός και γίνεται πολυάσχολος και δημιουργικός. Μην αφήσετε την ανασφάλεια και την πίεση να χαλάσει μια υπέροχη, γεμάτη ευκαιρίες, χρονιά.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: