ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Η περσινή Χρονιά σάς έκανε να νιώσετε καλά και να σταθείτε πάλι στα πόδια σας. Ο Πετεινός φέτος σάς επιφυλάσσει ακόμη καλύτερες μέρες. Μην απογοητευτείτε στην αρχή. Ένταση θα υπάρξει, όπως και τρελοί ρυθμοί, όμως θα τα πάτε μια χαρά και θα κερδίσετε την κούρσα. Το κυρίαρχο φέτος στοιχείο του νερού σάς πηγαίνει πολύ και […]

ELLE Team 01 Ιαν. 70
ΓΟΥΡΟΥΝΙ

Η περσινή Χρονιά σάς έκανε να νιώσετε καλά και να σταθείτε πάλι στα πόδια σας. Ο Πετεινός φέτος σάς επιφυλάσσει ακόμη καλύτερες μέρες. Μην απογοητευτείτε στην αρχή. Ένταση θα υπάρξει, όπως και τρελοί ρυθμοί, όμως θα τα πάτε μια χαρά και θα κερδίσετε την κούρσα. Το κυρίαρχο φέτος στοιχείο του νερού σάς πηγαίνει πολύ και σας κάνει πιο ανοιχτές σε νέες εμπειρίες. Φυλάξτε τις δυνάμεις σας για μετά το καλοκαίρι, όταν οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο γρήγορες.

Καριέρα
Νιώθετε πως όλοι σας πιέζουν, και όχι άδικα. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε πολύ και να αποφύγετε λάθη, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτούν οι ανταγωνιστές σας. Στον τομέα της επικοινωνίας τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν καλά και στο τέλος οι κόποι σας θα αναγνωριστούν. Βέβαια, θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά γι΄ αυτό.

Σχέσεις
Οι προσκλήσεις για εξόδους πέφτουν βροχή, και βαθιά μέσα σας ξέρετε πως ο άνθρωπός σας βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Έχετε πολλές πιθανότητες να τον συναντήσετε τους επόμενους μήνες. Αν πάλι είστε ερωτευμένες ή σε σχέση, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου φέτος, καθώς το επόμενο διάστημα δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό.

Υγεία
Το άγχος και η πίεση, ιδίως στα εργασιακά, δεν σας αφήνουν στιγμή να χαλαρώσετε. Είναι γνωστό πως είστε υπομονετικές και αντέχετε την πίεση, όμως ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα στο μέσο της χρονιάς. Με θετική σκέψη θα δείτε πως όλα τα προβλήματά σας θα κάνουν φτερά.

Χρήμα
Το οικονομικά σας θα γνωρίσουν σύντομα πολλά σκαμπανεβάσματα, γι' αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά  πριν κάνετε επενδύσεις ή προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά μην περιμένετε να γεμίσουν το ταμείο σας. Βασιστείτε στη σιγουριά που προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα και μην ονειρεύεστε χρήματα, που είναι αμφίβολο αν θα μπουν ποτέ στην τσέπη σας. Γενικώς, κινηθείτε με μέτρο.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: