ΠΙΘΗΚΟΣ

Τολμηρές και ασυμβίβαστες, θα χρειαστεί και φέτος να προσδεθείτε, για να μπορέσετε να απολαύσετε με ασφάλεια την… κούρσα που σας περιμένει. Θα πρέπει να φανείτε οργανωτικές και να καταστρώσετε σχέδια για να βρείτε το δρόμο σας. Οι φετινές όμως προθέσεις του Πετεινού θα σας δυσκολέψουν. Θα χρειαστεί να κυνηγήσετε πολύ τα όνειρά σας, αλλά στο […]

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 01 Ιαν. 70
ΠΙΘΗΚΟΣ

Τολμηρές και ασυμβίβαστες, θα χρειαστεί και φέτος να προσδεθείτε, για να μπορέσετε να απολαύσετε με ασφάλεια την… κούρσα που σας περιμένει. Θα πρέπει να φανείτε οργανωτικές και να καταστρώσετε σχέδια για να βρείτε το δρόμο σας. Οι φετινές όμως προθέσεις του Πετεινού θα σας δυσκολέψουν. Θα χρειαστεί να κυνηγήσετε πολύ τα όνειρά σας, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Καριέρα
Φανείτε πρόθυμες και διαθέσιμες. Μόνο έτσι θα κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας και την εκτίμηση των συνεργατών σας. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη δουλειά, όμως θα το διασκεδάσετε. Νιώθετε ότι είστε στα νερά σας και αυτό θα φανεί  και στην απόδοσή σας. Τουλάχιστον, δεν θα κάνετε το γραφείο δεύτερο σπίτι χωρίς αντίκρισμα.

Σχέσεις
Η χρονιά δεν φέρνει μόνο ανατροπές και δυσκολίες, αλλά και καλές στιγμές. Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος θα διεκδικήσετε όσα θέλετε, θα περάσετε τη γνώμη σας και θα βάλετε το σύντροφό σας στη θέση του. Μην το παρακάνετε όμως. Δεν είναι και σάκος του μποξ. Οι ελεύθερες μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια σοβαρή απόφαση. Είστε έτοιμες;

Υγεία
Φροντίστε το σώμα και τον οργανισμό σας, για να μη σας προδώσουν. Μην αναβάλλετε το ραντεβού σας με το γιατρό. Είστε τόσο δραστήριες και υπερκινητικές, που θα πρέπει να βάζετε όρια, για να μην το πληρώσετε μετά.

Χρήμα
Τα πράγματα φέτος μοιάζουν καλύτερα. Όχι πως αδικηθήκατε μέχρι τώρα. Ποντάρετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια, που θα  αποφέρουν καρπούς σε βάθος χρόνου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έξοδα χωρίς να το περιμένετε, γι' αυτό αποταμιεύστε όσο μπορείτε.

 

 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: