ΚΟΥΝΕΛΙ

Μετά από μια χρονιά που όλοι οι άνεμοι ήταν ευνοϊκοί, ο Πετεινός φέτος θα σας φέρει αντιμέτωπες με πολλές προκλήσεις. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να ταξιδέψετε και να πραγματοποιήσετε σχέδια που θέλατε από καιρό. Όλα είναι θέμα timing για σας τη δεδομένη στιγμή και το ρίσκο μάλλον δεν […]

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 01 Ιαν. 70
ΚΟΥΝΕΛΙ

Μετά από μια χρονιά που όλοι οι άνεμοι ήταν ευνοϊκοί, ο Πετεινός φέτος θα σας φέρει αντιμέτωπες με πολλές προκλήσεις. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να ταξιδέψετε και να πραγματοποιήσετε σχέδια που θέλατε από καιρό. Όλα είναι θέμα timing για σας τη δεδομένη στιγμή και το ρίσκο μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό. Παίξτε με τους όρους που θέτουν οι άλλοι, επιστρατεύστε τη μαεστρία σας και βασιστείτε σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Γενικώς, όλη την επόμενη χρονιά, καλό είναι να κρατάτε… μικρό καλάθι.

Καριέρα
Μετά από μια καλή περίοδο για τα επαγγελματικά σας, ήρθε η ώρα να κρατήσετε αποστάσεις από το γραφείο και να βάλετε όρια τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους. Μπορεί να νιώσετε πως περιορίζεστε, ωστόσο αποφύγετε τα μεγαλόπνοα σχέδια και τις μεγάλες βλέψεις.

Σχέσεις
Η αρμονία σε μια σχέση είναι το Α και το Ω για σας, όμως φέτος ίσως κάπου αναζητήσετε μια διέξοδο. Λόγω της συνεσταλμένης και ευαίσθητης φύσης σας, είναι βέβαιο πως όποιες αποφάσεις και αν πάρετε, θα σεβαστείτε πάντα τον άνθρωπό σας. Οι αδέσμευτες θα μπείτε σε περιπέτειες που θα σας ιντριγκάρουν. Η εξέλιξη που θα έχουν όμως τυχόν νέες γνωριμίες μοιάζει μάλλον αβέβαιη, καθώς η εμπιστοσύνη σας κλονίζεται συνεχώς.

Υγεία
Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας, αν και τον ταλαιπωρείτε. Ξεκουραστείτε και κυρίως προσπαθήστε να καταπολεμήσετε το άγχος, που σας προκαλεί ανασφάλεια. Οι εξελίξεις ούτως ή αλλιώς θα σας προλάβουν, οπότε στον ελεύθερο χρόνο σας καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα και χαλαρώστε.

Χρήμα
Τα πράγματα είναι καλύτερα από πριν, αν και απαιτούν από σας αντοχές μαραθωνοδρόμου. Η τύχη μπορεί να μην είναι με το μέρος σας, όμως… ρεφάρετε με τη διάθεσή σας για δουλειά και τελικά οι εισπράξεις σας στο τέλος πάντα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: