Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο ετοιμάσου να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου το 2022

New year, new you!

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 06 Ιαν. 22
Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο ετοιμάσου να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου το 2022
Cover photo: @thestyleograph

Ένα νέο ημερολογιακό έτος έχει ξεκινήσει, που σημαίνει ότι ένας νέος κύκλος αστρολογικών προβλέψεων είναι επίσης εδώ. Ανάλογα με το ζώδιο σου λοιπόν και ολόκληρο τον χάρτη σου, εν προκειμένω, τα φετινά κοσμικά γεγονότα θα σημάνουν κάτι διαφορετικό για εσένα. Για το ζώδιο του Κριού όμως συγκεκριμένα, το 2022 συνολικά θα είναι μια χρονιά ορόσημο.

Αν και η νέα χρονιά ξεκινά αργά για σένα, Κριέ, μην φοβάσαι. Καθώς η άνοιξη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και ο Μάιος σηματοδοτεί μία νέα αρχή. Ο επεκτατικός Δίας μεταβαίνει στο ζώδιό σου στις 10 Μαΐου για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, καθιστώντας το 2022 ένα από τα πιο «βαθιά και σημαντικά» έτη για εσένα την τελευταία δεκαετία.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της ανάπτυξης και της ανάληψης κινδύνων. Η άφιξή του στο ζώδιό σου και στον πρωτοποριακό πρώτο οίκο σου προαναγγέλλει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο ζωής. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: «Ετοιμάσου να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου». Δεδομένου ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό, η άνοιξη θα είναι η στιγμή για να κάνεις επιτέλους άλματα που προετοιμάζονταν κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας του κύκλου. Ο Δίας θα μεγεθύνει τους προσωπικούς σου στόχους και τα όνειρα μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

ζώδιο

Πώς μπορεί να προετοιμαστεί αυτό το ζώδιο

Αλλαγή είναι το όνομα του παιχνιδιού για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού φέτος και μπορεί να βιώσεις κάποιες ανατροπές σε όλα, από την επαγγελματική σου πορεία μέχρι τον κοινωνικό σου κύκλο και τη βάση σου. Αντιμετώπισες τον Ουρανό στο ζώδιό σου από το 2010 έως το 2018 και ξεπήδησες μέσα από τις υπαρξιακές δοκιμασασίες και την ακραία αναζήτηση ψυχής. Τώρα, ξεκινάς την εξέλιξή σου στον επόμενο κύκλο της ζωής.

Λάβε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτή η αναγέννηση μπορεί να μην είναι γραμμική. Ο Δίας θα περάσει τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2022 στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο του κλεισίματος, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει μερικά δύσκολα συναισθήματα. Αυτό το «ταξίδι θεραπείας» θα επαναληφθεί άλλη μια φορά από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου προτού ο Δίας κατευθυνθεί στον Κριό για να κλείσει το 2022.

Τους επόμενους μήνες σου προτείνουμε να αναρωτηθείς με τι έχεις τελειώσει ή με τι είσαι έτοιμη να τελειώσεις και να το αφήσεις αμέσως πίσω σου για να ανοίξεις χώρο για το νέο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: