Δίδυμος

To προφίλ του Διδύμου Φαίνεται να μην ξέρετε πότε πρέπει να φύγετε ή να μείνετε σε μια κατάσταση, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επαγγελματική σχέση, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο στο τέλος όλα πηγαίνουν καλά! Γενικά είστε από τους ανθρώπους που καταφέρνετε πάντα να κάνετε τα ελαττώματά σας να λειτουργούν υπέρ σας, άλλωστε η […]

ELLE Team 10 Οκτ. 18
Δίδυμος

To προφίλ του Διδύμου

Φαίνεται να μην ξέρετε πότε πρέπει να φύγετε ή να μείνετε σε μια κατάσταση, είτε πρόκειται για προσωπική είτε για επαγγελματική σχέση, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο στο τέλος όλα πηγαίνουν καλά!

Γενικά είστε από τους ανθρώπους που καταφέρνετε πάντα να κάνετε τα ελαττώματά σας να λειτουργούν υπέρ σας, άλλωστε η μαεστρία στο χειρισμό διάφορων καταστάσεων είναι το μεγάλο προσόν σας, οπότε ακόμη και όταν το timing δεν είναι το πιο κατάλληλο, τελικά γοητεύετε τους γύρω σας! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Δίδυμος, το πιο αναποφάσιστο και απρόβλεπτο ζώδιο, ονομάζεται και «ο έφηβος του ζωδιακού».

Σας αρέσει να περνάτε καλά μέσα και έξω από το σπίτι, αν και συνήθως ψάχνετε αφορμές να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Το θέμα δεν είναι το πού θα πάτε, αλλά με ποιους. Σε γενικές γραμμές η ζωή σας μοιάζει με το… τρελό τρενάκι του λούνα παρκ, αν όμως περιμένετε να ανέβουν εύκολα δίπλα σας οι άλλοι, ατυχήσατε.

Δεν δεσμεύεστε εύκολα, αφού η μεγάλη οικειότητα πολλές φορές σας τρομάζει, γι’ αυτό και θεωρείστε από τα πιο άπιστα ζώδια. Άρα, λογικό είναι να αποθαρρύνετε ή και να απογοητεύετε τα άτομα που θα ήθελαν να είναι μαζί σας.

Αγαπάτε τη μόδα αρκετά, σας αρέσει να ανανεώνετε συχνά την γκαρνταρόμπα σας και η αλήθεια είναι πως δεν φοράτε ένα ρούχο πάνω από δύο φορές, γιατί απλώς βαριέστε…
Συνήθως οι Δίδυμοι ξεχωρίζουν από το πλατύ τους χαμόγελο και την άνετη συμπεριφορά τους. Σας ταιριάζουν τα νεανικά και μοντέρνα αρώματα, που συνοδεύουν τέλεια το χαρακτήρα σας.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: