Για αυτούς τους συνδυασμούς ζωδίων, η απιστία είναι (σχεδόν!) δεδομένη

Μάθαμε ποια είναι τα ζώδια που μαζί είναι πιο δύσκολο να παραμείνουν πιστά.

Φωτογραφία προφίλ συντάκτη ELLE Team
ELLE Team 25 Ιαν. 22
Για αυτούς τους συνδυασμούς ζωδίων, η απιστία είναι (σχεδόν!) δεδομένη

Δυστυχώς εκτός από perfect matches, υπάρχουν και ταιριάσματα μεταξύ των 12 του ζωδιακού κύκλου που η απιστία είναι σίγουρη. Σύμφωνα -λοιπόν- με τους ειδικούς, υπάρχουν έξι τέτοιοι συνδυασμοί που τα ποσοστά εξαπάτησης του ενός συντρόφου αγγίζουν το τρομακτικό ποσοστό του 90%.

Κριός με Ταύρο

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, ενώ ο Ταύρος από την Αφροδίτη, αυτό σημαίνει ότι η έλξη ανάμεσα σε αυτά τα δυο ζώδια είναι δεδομένη και έντονη. Μία σχέση μεταξύ τους κυριεύεται από το πάθος και τα έντονα συναισθήματα. Ωστόσο το ταμπεραμέντο του Κριού μπορεί να αποτελέσει αιτία παρεξηγήσεων και απιστίας! Ο Ταύρος παρεξηγεί τη συμπεριφορά του και νομίζει ότι η απιστία πάει σύννεφο. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Ταύρος ίσως να απιστήσει πρώτος καθώς αναζητά τη μονογαμία και τη σιγουριά σε κάποια άλλη σχέση και ψάχνει τον επόμενο σύντροφο.

Δίδυμος με Ζυγό

Ο Ερμής κυβερνά τον Δίδυμο και η Αφροδίτη τον Ζυγό, ενώ αυτός ο συνδυασμός είναι γεμάτος ανατροπές, καθώς πρόκειται για δύο ζώδια του αέρα. Η έλξη ανάμεσά τους είναι άμεση και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Ο Ζυγός γοητεύεται από το μυαλό, το χιούμορ και την εξωστρέφεια του Διδύμου. Όμως πρόκειται για έναν συνδυασμό ζωδίων που δεν παίρνουν εύκολα στα σοβαρά ο ένας τον άλλο. Ο Ζυγός για τον χαρακτήρα του Διδύμου και ο Δίδυμος γιατί αυτή είναι η φύση του. Έτσι δύσκολα θα επενδύσει κανείς συναισθηματικά σε αυτόν τον δεσμό και σύντομα και οι δύο θα κοιτάξουν…. αριστερά και δεξιά για να πάνε στον επόμενο σύντροφο.

Μάθε και τους υπόλοιπους συνδυασμούς ζωδίων στο Glance.gr

#ζώδια
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: