Menu

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2019: Αναλυτικές προβλέψεις για έρωτα και καριέρα

Η χρονιά του χοίρου φέρνει αλλαγές σε όλους τους τομείς.

Φωτογράφιση: Γιώργος Κατσανάκης

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Φέτος αισθάνεστε έτοιμη να κατακτήσετε τους μεγαλύτερους στόχους σας, πράγμα καθόλου περίεργο αφού μέσα σε λίγους μήνες κλείνει ένας κύκλος δώδεκα ετών για το ζώδιό σας. Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί το τέλος μιας μακράς περιόδου προόδων και προκλήσεων που έχετε, ως επί το πλείστον, αντιμετωπίσει άριστα. Τα άστρα σάς παροτρύνουν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για τελευταία φορά, ώστε να μη μετανιώσετε για τίποτα, και σας προσφέρουν τύχη και πρόνοια. Τον Απρίλιο φροντίστε τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε λίγο. Το Hong-Loan, άστρο της ευημερίας, σας προσφέρει μια ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό των τελευταίων δώδεκα ετών. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη και κατεβάζοντας ταχύτητα, θα συνειδητοποιήσετε πόσα έχετε μάθει και πόσο έχετε προχωρήσει στη ζωή σας. Εάν υπάρχουν ακόμη μερικά πράγματα που δουλεύετε, μη διστάσετε να ορίσετε νέους στόχους τον Μάιο. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας ή βρείτε μια δραστηριότητα που θα σας βγάλει από την comfort zone σας. Σε κάθε περίπτωση βελτιώστε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω, πάντα με καλοσύνη. Αυτό το καλοκαίρι, θα νιώσετε πιο ακαταμάχητη από ποτέ. Αν είστε μόνη, ο Ιούλιος σας υπόσχεται μια νέα, ενδιαφέρουσα συνάντηση. Αν όχι, ίσως αναζωπυρωθεί η φλόγα με κάποιο παλιό σας αίσθημα. Το φθινόπωρο που ακολουθεί θα είναι σίγουρα γεμάτο γλύκα και ρομαντισμό.

ΒΟΔΙ
Πιστέψτε στις δυνάμεις σας! Η νέα χρονιά πρέπει να αφιερωθεί στην ευγένεια, την καλοσύνη και την αποδοχή του εαυτού σας. Η καθησυχαστική επιρροή του Χοίρου, επικεφαλής του ζωδιακού κύκλου από τις 5 Φεβρουαρίου, επεκτείνει την προστατευτική του αύρα στον αστερισμό σας. Σας δίνει νέα πνοή, σας γεμίζει ενέργεια και σας κάνει πιο μαχητική από ποτέ. Σας προκαλεί επίσης να κάνετε το καλό, να απαλλαγείτε από υπερβολές, ανεπιθύμητες σχέσεις και κακές αναμνήσεις. Ένα καλό, ανοιξιάτικο ξεσκαρτάρισμα είναι απαραίτητο για εσάς στα τέλη Απριλίου, καθώς νιώθετε μεγάλη επιθυμία να τακτοποιήσετε τόσο το σπίτι όσο και τη ζωή σας. Θα είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να πείτε «αντίο» σε κακές συνήθειες ή εθισμούς. Αποτέλεσμα; Αυτό το καλοκαίρι προμηνύεται λαμπρό και σας βρίσκει σίγουρες για τον εαυτό σας και για την έλξη που ασκείτε στους άλλους. Αν είστε μόνη, το απρόβλεπτο άστρο Tao Hao θα φέρει στη ζωή σας έναν Πετεινό, έτοιμο να σας γοητεύσει και να σας πείσει να του δώσετε λίγο χώρο στη ζωή σας. Θα μπείτε στον πειρασμό; Αν είστε σε σχέση, θα επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα ζητήματα με σκοπό να συνεχίσετε μαζί ακόμα πιο δυναμικά. Οι αλλαγές δεν είναι ποτέ εύκολες αλλά σίγουρα θα επιφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Τον Νοέμβριο, ο Doa Hoa, άστρο που αντιπροσωπεύει την πληρότητα και την ανακατάταξη της επαγγελματικής ζωής, σας επιτρέπει να κάνετε ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα σας. Η χρονιά θα λήξει με καλά νέα και με πολλά συναισθήματα, αφού θα έχετε πια αποκτήσει τα… φτερά που πάντα ονειρευόσασταν.

ΤΙΓΡΗΣ
Ένα μυστηριώδες μονοπάτι φαίνεται να ανοίγεται μπροστά σας. Σηματοδοτεί μια μεταβατική περίοδο που αρχίζει στις 5 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες. Όπως και πολλές ενδιάμεσες φάσεις, θα αποτελέσει πηγή ερωτήσεων και αμφιβολιών. Θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε βρει το πραγματικό σας όνειρο, παρά τις επιτυχίες σας. Το Dao-Hao, άστρο της διαίσθησης, φωτίζει τις σκέψεις σας και σας προσκαλεί να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός σοφού. Μπορεί να είναι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή ένας εξωτερικός σύμβουλος. Εάν κατορθώσετε να ελέγξετε τους φόβους σας, όλα θα επιστρέψουν στην αρχική τους τάξη και θα διαπιστώσετε ότι οι απαντήσεις που περιμένατε βρίσκονταν κάτω από τη μύτη σας. Ο Ιούνιος θα φέρει μια πραγματική αναγέννηση. Θα έχετε την αίσθηση ότι επιτέλους βρίσκεστε εκεί όπου ανήκετε. Ετοιμάζεστε να ζήσετε το καλοκαίρι των singles και τα άστρα σάς προσκαλούν να ανοίξετε την καρδιά σας στις καινούριες εμπειρίες, την ευτυχία και την ανεμελιά. Επωφεληθείτε από αυτούς τους ζεστούς μήνες για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να ζήσετε τη στιγμή, χωρίς δισταγμούς. Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινά η επόμενη φάση, με την επαγγελματική σας ζωή να έρχεται στο προσκήνιο και εσάς να αισθάνεστε αρκετά δυνατή ώστε να πάρετε κάποια ρίσκα. Το Doa-Hoa, το άστρο της εκπλήρωσης, σας συμβουλεύει να εμπιστευθείτε το άγνωστο και να παραδοθείτε σε αυτό. Τον Δεκέμβριο θα ζήσετε ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι πασπαλισμένο με καλή τύχη και επιτυχία.

ΛΑΓΟΣ
Φέτος τα άστρα κλονίζουν τις πεποιθήσεις και ό,τι θεωρούσατε δεδομένο μέχρι σήμερα. Πολλές φορές υπάρχει λόγος που τα σχέδια μας δεν γίνονται πραγματικότητα. Επαγγελματικά, θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή που οφείλεται στο πέρασμα του Hong-Loan, άστρου με ιδιαίτερα ανατρεπτική ενέργεια, που θα σας γεμίσει αμφιβολίες αλλά θα σας ανοίξει τα μάτια σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Μην ανησυχείτε εάν αισθάνεστε άβολα στον χώρο εργασίας σας. Τον Ιούνιο, τo σοφό και δυναμικό άστρο Τhien-Quy σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Θα υπάρξουν όμως αλλαγές και στα ζητήματα της καρδιάς. Το Tao-Hao, αστέρι του πάθους και του ρομαντισμού, αναθερμαίνει τις σχέσεις ζευγαριών που είναι καιρό μαζί αλλά δοκιμάζει τις καινούριες. Αν αυτή είναι η δικιά σας περίπτωση, ίσως βρεθείτε αντιμέτωπη με κάποιες δυσκολίες, αλλά μην απελπίζεστε, σκεφτείτε ότι πάντα μετά την καταιγίδα εμφανίζεται το ουράνιο τόξο. Ακολουθήστε την καρδιά σας και εμπιστευθείτε τα άστρα και το ένστικτό σας. Αν είστε μόνη, αναμένονται αναταραχές και στη δική σας ζωή κοντά στον Ιούνιο. Το πρόσωπο που θα κάνει την καδιά σας να χτυπήσει δυνατά βρίσκεται εκεί που δεν φαντάζεστε. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την αληθινή αγάπη, χωρίς να προβληματίζεστε πολύ, και επιτρέψτε στη νέα σας σχέση να ανθίσει ανενόχλητη. Τον Ιανουάριο θα διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει καλά.

ΔΡΑΚΟΣ
Προετοιμαστείτε για το μεγάλο ταξίδι. Το Thien-Quy, τυχερό άστρο, σας στέλνει ένα απροσδόκητο project τον Απρίλιο καθώς και μια είδηση που διαταράσσει τις συνήθειές σας και σπάει τη ρουτίνα σας. Τον Οκτώβριο ειδικά, το Hong-Loan σας γεμίζει με ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, που θα σας χαρίσει τη σιγουριά ότι μπορείτε να κατακτήσετε κάθε σας στόχο. Αλλαγές θα παρατηρήσετε και σε αισθηματικά ζητήματα. Αν είστε σε σχέση για περισσότερα από επτά χρόνια, η αλλαγή θα είναι ομαλή και αρμονική και θα αισθανθείτε πιο ισχυρή από ποτέ. Διαφορετικά, θα χρειαστείτε υπομονή, ευγένεια και διπλωματία τον Ιούνιο για να καταφέρετε να συντονιστείτε. Αν είστε μόνη, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει αλλαγές μέσα σας από πέρυσι οι οποίες θα συνεχιστούν. Τα αστέρια στηρίζουν την εσωτερική σας εξέλιξη και σας ωθούν να αγαπάτε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Τον Ιούνιο θα σας προσεγγίσουν ένας Λαγός, ένας Δράκος ή ένα Φίδι. Δώστε τους μια ευκαιρία, ίσως να είστε έτοιμη να εμπιστευθείτε και πάλι. Από εσάς εξαρτάται να περάσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο αγάπη και μαγεία. Τον χειμώνα ρίξτε τις ταχύτητες και φροντίστε αυτούς που αγαπάτε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει μέσα σε μια φωλιά αγάπης και ηρεμίας.

ΦΙΔΙ
Μια γλυκιά υπόσχεση στην αρχή του έτους γεμίζει την καρδιά σας. Η αγάπη τελικά φαίνεται να απαντά στις αμφιβολίες και τις ελπίδες σας με τον πιο όμορφο τρόπο, πραγματοποιώντας ένα παιδικό όνειρο. Θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε υπομονή και αποφασιστικότητα, αλλά θυμηθείτε ότι πολλές φορές το ταξίδι είναι πιο πολύτιμο από τον προορισμό. Εμπιστευθείτε το φύλακα άγγελο της τύχης Thien Quy, που θα φέρει αγάπη, γαλήνη και απαντήσεις σε μεγάλα ερωτήματα της ζωής σας τον Ιούλιο. Σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα μέσα από τον λαβύρινθο όσων σας βασανίζουν, φωτίζοντας τον δρόμο σας. Τον Σεπτέμβριο η ευτυχία σάς χτυπά την πόρτα και θα κάνει θαύματα. Ο χειμώνας θα είναι η περίοδος που θα σας χαρίσει το διάλειμμα που από καιρό περιμένετε και σας αξίζει, το οποίο θα σας γεμίσει υπέροχα συναισθήματα. Μην αφήσετε τη ζήλια να αμαυρώσει την ευτυχία σας, φυλαχτείτε από ψεύτικες σχέσεις και φιλίες και αφήστε να σας περιβάλλουν όσοι έχουν πραγματικά κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας. Το Doa-Hoa, άστρο που ευνοεί τις επιτυχίες, σας στέλνει μια νέα επαγγελματική πρόκληση τον Ιανουάριο και σας διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται με το μέρος σας.

ΑΛΟΓΟ
Υποψίες για απροσδόκητα γεγονότα σάς κλονίζουν στην αρχή του έτους. Ακόμα όμως και αν το πεπρωμένο σας αντιφάσκει, δεν είναι για να σας βλάψει. Τα αστέρια δημιουργούν μερικές φορές δυσάρεστες καταστάσεις για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό σας το αποδεικνύουν στις αρχές Φεβρουαρίου, αφού μπαίνουν εμπόδιο στην πορεία σας, αναγκάζοντάς σας να αναθεωρήσετε τα αρχικά σας σχέδια. Με μόνο σύμμαχο τις δυνάμεις σας, παρεκκλίνετε από τις γνωστές διαδρομές, μαθαίνετε να αυτοσχεδιάζετε, να ξεπερνάτε τον εαυτό σας και να εκτιμάτε την ελευθερία σας. Μετά από μια άνοιξη γεμάτη αμφιβολίες, μυστήρια και ερωτήσεις, το Dao-Hao, άστρο της τύχης, του έρωτα και της ομορφιάς, σας χαρίζει νέα πνοή ζωής και σας γεμίζει με την επιθυμία να προχωρήσετε, να απαλλαγείτε από όλα αυτά που σας φθείρουν και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τον Ιούλιο, αυτή η θετική κατάσταση του μυαλού αυξάνει τη γοητεία σας. Πατήστε στα πόδια σας και νιώστε σιγουριά, ώστε να αντιμετωπίσετε ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι. Αν είστε μόνη, προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ένα θυελλώδες τρίμηνο γεμάτο αναταράξεις. Αν όχι, αφήστε την αγάπη να λειτουργήσει και προχωρήστε μαζί χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Τον Δεκέμβριο θα συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και θα απολαύσετε λίγες μέρες ανάπαυσης παρέα με την οικογένειά σας, ανθρώπους που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς, και αληθινή αγάπη. Ζήτω τα Χριστούγεννα!

ΠΡΟΒΑΤΟ
Τα άστρα φέτος σας χαρίζουν μια δόση γλύκας! Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί προς στο τέλος του χειμώνα από τον φύλακα άγγελο Thien-Quy, τυχερό αστέρι της αγάπης και της καλοσύνης. Σε συνδυασμό με το Έτος των Χοίρων που ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου, φέρνει επίσης ευημερία και καλή τύχη τυλίγοντάς σας με μια υπέροχη προστατευτική αύρα, γεμάτη χάρη και γαλήνη. Την άνοιξη, η γοητεία σας σας κάνει ακαταμάχητη, ειδικά στα μάτια μιας ατρόμητης Τίγρης που θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σας προσεγγίσει. Αν είστε ελεύθερη, φαίνεται ότι δεν νιώθετε έτοιμη να μοιραστείτε την καρδιά σας, εκτός και αν κάποιος αποδείξει την αξία του πριν το τέλος του καλοκαιριού. Ο Thien-Quy, ο οποίος ακόμα δεν έχει αφήσει τον Ουρανό σας, σας συμβουλεύει να ακούσετε τον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο σε αυτόν. Αν είστε σε σχέση, η ηρεμία και η αγάπη θα είναι οι λέξεις-κλειδιά φέτος, ακόμα και αν οι κακές γλώσσες είναι εναντίον σας. Έτσι, θα περάσετε με τον σύντροφό σας ένα μαγικό καλοκαίρι και θα νιώθετε ότι είστε μόνοι πάνω στη γη. Το φθινόπωρο μια καλή είδηση στα επαγγελματικά έρχεται να κλείσει όμορφα τη χρονιά αυτή. Ο Δεκέμβριος θα είναι ο τέλειος μήνας για να μοιραστείτε την ευτυχία σας με αυτούς που πραγματικά το αξίζουν. Μην περιορίσετε τη γενναιοδωρία σας, τα αστέρια θα σας ανταμείψουν.

ΠΙΘΗΚΟΣ
Φέτος αναμένεται να ζήσετε μεγάλες αλλαγές που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες, τα παιδικά σας όνειρα και τους μυστικούς σας στόχους. Στον επαγγελματικό τομέα, όλα θα είναι διαφορετικά. Από τον Φεβρουάριο, αισθάνεστε κούραση και την επιθυμία να προχωρήσετε παρακάτω. Το άστρο Hong-Loan ενισχύει τα κίνητρά σας, σας παρακινεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να ριχτείτε στο άγνωστο με κλειστά μάτια. Ο Χοίρος, που κυριαρχεί στο ζώδιό σας αυτό το έτος, φέρνει καλή τύχη και ευημερία και τον Μάιο σας πείθει να αγνοήσετε αρνητικά άτομα ή αποθαρρυντικά σχόλια. Αν κατορθώσετε να παραμείνετε ψύχραιμη, στο τέλος του καλοκαιριού θα σας ανταμείψει με μια πρώτη νίκη. Από αισθηματικής άποψης, αν είστε μόνη, θα σας γοητεύσει ένα γενναίο Φίδι. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές, μια γλυκιά ιστορία, εύκολη και ελαφριά σαν σαπουνόφουσκα. Τα άστρα σάς συμβουλεύουν για άλλη μια φορά να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας και να ζείτε τις μικρές χαρές που σας προσφέρει η ζωή μέρα με τη μέρα. Αν είστε σε σχέση, θα χρειαστείτε την υποστήριξη του συντρόφου σας, ειδικά τον Μάιο. Η καλοκαιρινή σας αγάπη εξαρτάται κατά πολύ από τη στάση σας απέναντί της. Αν είστε υπομονετική και δείξετε κατανόηση, οι ζεστοί μήνες του χρόνου μπορεί να γίνουν καυτοί. Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του πολλές απροσδόκητες εκπλήξεις και ένα ευτυχές παιχνίδι της μοίρας. Απολαύστε τον Δεκέμβριο και μοιραστείτε πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια ή με τους αγαπημένους σας. Το αξίζετε.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Τα άστρα σάς στέλνουν ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα τον Μάρτιο που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Κατά πάσα πιθανότητα θα το λάβετε σε κάποια συνάντηση ή μια συζήτηση, κατά τη διάρκεια μια διαδρομής ή μιας έκθεσης, απομακρύνοντας τα σύννεφα που κατακλύζουν τον ορίζοντά σας από τον Φεβρουάριο. Γι’ αυτό ευθύνεται ο ταραξίας Hoang-Loan που συχνά βρίσκεται στον δρόμο σας. Η αναχώρησή του φωτίζει το μυαλό σας και σας δίνει ένα αίσθημα ελαφρότητας. Την άνοιξη, οι αμφιβολίες σας βρίσκουν απαντήσεις και αισθάνεστε πιο ελεύθερη από ποτέ. Με λίγα λόγια, μια καταιγίδα, από αυτές που σπάνια συναντάμε στη ζωή μας, σας καθοδηγεί σε νέους στόχους, επιλογές πιο σύμφωνες με τον εαυτό σας και τις βαθιές σας φιλοδοξίες. Η αγάπη θα χτυπήσει επίσης την πόρτα σας τον Απρίλιο, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα ονειρεμένο καλοκαίρι και να ανακαλύψετε ξανά τον αισθησιασμό σας. Θα χρειαστεί να περιμένετε τον χειμώνα, ώστε να πατήσετε και πάλι στη γη, στο οικογενειακό σας κουκούλι. Η ζωή θα μοιάζει ήρεμη και χωρίς αναταραχές. Απολαύστε την ηρεμία αυτή και στον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε αυτούς που αγαπάτε τον Δεκέμβριο και σκεφτείτε την ευημερία σας. Το Doa-Hoa, άστρο της αυτοπεποίθησης, θα είναι εκεί για να σας υπενθυμίζει τι πραγματικά αξίζει, οπότε μη διστάσετε να περιποιείστε τον εαυτό σας.

ΣΚΥΛΟΣ
Το έτος σας, αυτό του Σκύλου της Γης, τελειώνει στις 4 Φεβρουαρίου 2019 και για να το γιορτάσει σας χαρίζει μια μικρή ανάκαμψη. Τα άστρα φέρνουν στον δρόμο σας ένα δύσκολο δίλημμα που θα σας βάλει σε σκέψεις: πρέπει να ακούσετε την καρδιά ή τη λογική; Τον Φεβρουάριο, δεν θα ξέρετε ποια πορεία να ακολουθήσετε και θα επιστρέφετε στο πρόβλημα. Η άνοιξη θα ξεπαγώσει το μυαλό σας και θα σας φέρει τις πολυαναμενόμενες απαντήσεις. Το Thien-Quy, άστρο της διαίσθησης, σας καθοδηγεί και σας ωθεί ακούραστα στην επιλογή της καρδιάς που φαίνεται, όπως πάντα, να είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Θα ακολουθήσετε το μονοπάτι που σας προτείνει; Ετοιμαστείτε να περάσετε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Ένα ταξίδι μπορεί να σας φέρει περισσότερα από όσα περιμένατε. Αν είστε μόνη, στο τέλος Ιουλίου ίσως βρεθείτε στην αγκαλιά ενός όμορφου Πετεινού, μπορεί όμως και να παρασυρθείτε από έναν Πίθηκο γεμάτο χιούμορ. Απολαύστε το, το καλοκαίρι δεν είναι για σοβαρά πράγματα. Αν είστε σε σχέση, θα δείτε το άλλο σας μισό με διαφορετικό μάτι, αλλά μην το αφήσετε να σας επηρεάσει αρνητικά. Τον Οκτώβριο, η επαγγελματική σας ζωή μπαίνει και πάλι στον σωστό δρόμο καταφέρνοντας όμως να σας κάνει να αισθανθείτε ότι πνίγεστε από το βάρος των υποχρεώσεων. Κρατηθείτε μέχρι το τέλος του χειμώνα γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Τα άστρα σάς διαβεβαιώνουν.

ΧΟΙΡΟΣ
Συγχαρητήρια! Αυτή είναι η χρονιά σας. Ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου 2019 και λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2020, όταν παίρνει θέση ο Αρουραίος του Μετάλλου. Η χρονιά αυτή φέρνει στο ζώδιό σας μια ιδιαίτερη αύρα, καλοσύνη, αισθητική και ακαταμάχητη γοητεία. Φέρνει επίσης καλή τύχη, ευημερία και, επομένως, είναι φυσικό να προσελκύσει το Thien-Quy, άστρο της τύχης, προς το τέλος του χειμώνα. Επαγγελματικά, ο Μάρτιος θα είναι ο κατάλληλος μήνας για την εξέλιξη, την υπογραφή νέων συμβάσεων ή τη διεξαγωγή συνεντεύξεων. Θα είστε πειστική, γοητευτική και αποφασισμένη. Τον Μάιο μην αφήσετε τη τάση σας για ακριβή ζωή να σας παρασύρει. Αυτό το καλοκαίρι φροντίστε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Η φιλία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα προάγει την ισορροπία σας. Αν είστε μόνη, μπορεί να συναντήσετε μια ειλικρινή και γνήσια αγάπη ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με φίλους, που θα γεμίσει το καλοκαίρι σας με μαγεία και ρομαντισμό. Αν είστε σε σχέση, φροντίστε τον εαυτό σας και το άλλο σας μισό και να είστε σίγουρη ότι αυτό θα εκτιμηθεί. Το φθινόπωρο, το Thien-Quy επιστρέφει ως φύλακας άγγελος στον ουρανό σας και σας προσφέρει μια νέα επαγγελματική ώθηση. Υποδέχεστε τον χειμώνα γαλήνια και καθησυχασμένη, έτοιμη να ανεβείτε βουνά. Καλό ταξίδι!

Στο κινέζικο ωροσκόπιο ο ζωδιακός κύκλος ολοκληρώνεται κάθε δώδεκα χρόνια. Συμβουλέψου την παρακάτω λίστα για να βρεις το ζώδιό σου.

Ποντικός: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Βόδι: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Τίγρης: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Λαγός: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Δράκος: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Φίδι: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Άλογο: 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Πρόβατο: 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Πίθηκος: 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Πετεινός: 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Σκύλος: 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Χοίρος: 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ