Ο Ερμής περνά στην Παρθένο μέχρι τις 25 Αυγούστου! Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Παρθένος είναι το πιο «εγκεφαλικό» από τα ζώδια της γης, καθώς αναζητά ακρίβεια, πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

HELLO.gr 05 Αυγ. 22
Ο Ερμής περνά στην Παρθένο μέχρι τις 25 Αυγούστου! Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ερμής προχώρησε στις 4 Αυγούστου 2022 στο ζώδιο της Παρθένου. Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου, αλλά ιδιαίτερα στην Παρθένο λειτουργεί πιο πρακτικά κι αποτελεσματικά. Άρα, η θέση του αυτή εξ’ ορισμού είναι εξαιρετική για να αποδώσει όλες τις θετικές ποιότητες του πλανήτη, που συμβολίζει την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις μετακινήσεις, το εμπόριο.

Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου 2022. Ο Ερμής αφορά περισσότερο στις νοητικές μας λειτουργίες, στον προφορικό και γραπτό λόγο, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που ανακαλύπτουμε ή έρχονται σε μας, καθώς και στο πώς τις επικοινωνούμε και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

Οργάνωση και αποτελεσματικότητα

Η Παρθένος είναι το πιο «εγκεφαλικό» από τα ζώδια της γης, καθώς αναζητά ακρίβεια, πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Στη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στην Παρθένο θα έχουμε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε τις εκκινήσεις που θέλουμε και να είμαστε παραγωγικοί, άλλοι στις δουλειές και άλλοι στις σπουδές. Επειδή η θέση αυτή του Ερμή επιτρέπει την υψηλή συγκέντρωση, την αυστηρή εστίαση στους στόχους και την αποτελεσματικότητα, πολλές φορές δεν είναι μια ευχάριστη επιρροή. Αντιθέτως, μπορεί να προκαλεί περισσότερο άγχος και στρες. Σε αυτό υπόκεινται περισσότερα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Αυτοί πρέπει να είναι και πιο προσεκτικοί, καθώς η ανάγκη τους για τέλεια αποτελέσματα μπορεί να τους καθηλώσει και τελικά εξαιτίας του δέντρου να χάσουν το δάσος.

Διάβασε περισσότερα και μάθε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο HELLO.gr

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: