Follow us

Search
Green days banner

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Η αποχώρηση του Άρη από τον Ταύρο στις 5 Μαρτίου αλλάζει τα δεδομένα της καθημερινότητας, ενώ το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στις 6 στον Τοξότη, αλλάζει διαθέσεις και προσδοκίες.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Η εβδομάδα αυτή δίνει ευκαιρίες για ένα καινούριο ξεκίνημα στον τομέα που ο καθένας θέλει να διακριθεί ή να διορθώσει, χωρίς όμως να αλλάζει πολύ η κατάσταση. Μια νέα προοπτική στην εργασία αρχίζει να διαμορφώνεται σταδιακά τώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε ταχύτητα, να νικήσετε αντιπάλους και να υποσκελίσετε εμπόδια. Την εβδομάδα αυτή όμως θα σας απασχολήσουν προσωπικά θέματα και οικονομικά ζητήματα στα οποία πρέπει να δείξετε την πρέπουσα προσοχή. Αξιοποιήστε την αντίληψη και τις γνωριμίες σας. Προσέχετε τις καταστάσεις στην εργασία σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα σας επιφυλάσσει την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σας και βοηθά να βάλετε μια τάξη σε ότι έφυγε από την πορεία τις προηγούμενες εβδομάδες και κυρίως να διαχειριστείτε ευκολότερα εργασιακά και κοινωνικά θέματα που σας αφορούν. Η εργασία βέβαια θα απαιτήσει καινούριο κόπο και υπομονή διότι δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, μικρές ή μεγάλες. Οι επιδόσεις σας όμως θα είναι καλύτερες σε αυτόν τομέα. Αλλαγές θα υπάρξουν στα ερωτικά σας ενώ αιφνιδιασμοί οι οποίοι θα προκύψουν στην καθημερινότητα σας, θα οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα καλύτερο δρόμο. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες μέρες στην προώθηση των δραστηριοτήτων σας, στη λύση προβλημάτων και στην αξιοποίηση καινούργιων γνωριμιών.

Δίδυμοι

Ανασυγκροτηθείτε επαγγελματικά γιατί ξεκινά για εσάς μια καλύτερη εποχή κάτω από πιο φιλικά φεγγάρια και από ένα κυρίαρχο πλανήτη, τον Ερμή, που θα σας βοηθήσει πιο αποτελεσματικά για την ολοκλήρωση σχεδίων και στην διεκπεραίωση υποθέσεων σας. Κατάλληλη εποχή να κλείσετε νέες συμφωνίες, να ταξιδέψετε όπου επιτρέπεται και με τις απαραίτητες προφυλάξεις, να πάρετε πρωτοβουλίες κοινωνικές ή επαγγελματικές, να υπερασπιστείτε τις φιλοδοξίες σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τις εκκρεμότητες σας και διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας αλλά και μια ευαίσθητη ερωτική σας υπόθεση. Όπου μπορείτε, βάλτε καινούριους στόχους.

Καρκίνος

Το ξεκίνημα του Μαρτίου σας δίνει μεγαλύτερα περιθώρια κίνησης και σας βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με σπουδές, με εμπόριο, μετακινήσεις και με αξιοποίηση κοινωνικών σχέσεων. Τα αισθηματικά σας είναι υπαρκτά αλλά λίγο περίεργα. Δηλαδή λείπει ο χρόνος για να ασχοληθείτε με αυτά. Ο αγώνας για θέματα σπιτιού και εργασίας συνεχίζεται ενώ οι άλλοι τομείς παραμένουν σταθερά σε δεύτερη και σε τρίτη θέση. Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί από ένα άστατο παρελθόν μπορείτε τώρα να κλείστε εκκρεμότητες συναισθηματικές και οικονομικές. Κάποιες συνεργασίες φαίνεται να καθυστερούν να πάρουν την οριστική τους μορφή, αυτό όμως σας επιτρέπει να διορθώσετε κάποιες λάθος αποφάσεις σας.

Λέων

Ο ερχομός του Μαρτίου προβλέπεται σημαντικός καθώς σας βοηθά να περάσετε σε ένα καινούριο στάδιο της προσωπικής σας ζωής. Προοιωνίζεται μια άνοιξη που θα διαταράξει την ζωή σας και θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η παραμονή του Ερμή στον υδροχόο μέχρι τα μέσα του μήνα δείχνει μια μεγάλη κινητικότητα στις φιλίες και στις αγάπες σας. Κάποιες τελευταίες δυσκολίες στα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν, ώσπου να υπάρξει το αίσιο τέλος. Ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα και μην παρασύρεστε σε λογομαχίες ή σε δραστηριότητες που δεν σας αρμόζουν. Ευνοείστε επίσης να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα.

Παρθένος

Αρχίζει για εσάς μια νέα εποχή που θα δώσει έμφαση στα αισθηματικά σας και πρόοδο στα επαγγελματικά σας. όλα θα λειτουργήσουν μέσα από καθορισμένα πλαίσια, γεγονός που ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να κάνετε ένα καινούριο, πιο προσοδοφόρο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα εκεί που πρέπει , αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν και μην παγιδεύεστε σε έναν έρωτα ή σε μια αγάπη που κρύβουν κινδύνους ή το ενδεχόμενο να σας παραπλανήσουν. Όσο και αν δεν το πιστεύετε, μπορείτε να ξεφύγετε από δυσάρεστες ή ανεπίλυτες καταστάσεις, αρκεί να δώσετε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να το αποδείξει.

Ζυγός

Η εποχή που περιμένετε έχει φτάσει. Ο Άρης, ο Ερμής και αργότερα η Αφροδίτη, κάνουν το Μάρτιο πολύ σημαντικό μήνα για διόρθωση καταστάσεων, αποκατάσταση σχέσεων και για νέα ξεκινήματα στον τομέα των δραστηριοτήτων σας. Οι πλανητικές δυσαρμονίες υποχωρούν και οι ορίζοντες ανοίγουν. Ωστόσο θα πρέπει να ελέγχετε την επιρροή του Άρη, καθώς η καθημερινότητα σας θα παραμείνει νευρική και έντονη. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια ερωτική κατάκτηση αλλά και μια συναισθηματική δοκιμασία. Λειτουργήστε έξυπνα και στις δυο περιπτώσεις. Όπου μπορείτε, αποφύγετε αντιθέσεις και ενισχύστε τις πολύ ωφέλιμες συμμαχίες σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Υδροχόο σας βοηθά να αποκαταστήσετε τις ζημιές που προκάλεσε ο μήνας που πέρασε. Ο Μάρτιος είναι πιο φιλικός και δημιουργικός για εσάς. Σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξη σας και άλλες που θα σας απαλλάξουν από άγχη και από επικίνδυνες επιθυμίες. Το καλό αυτό το μήνα συνάδει με τον ρεαλισμό που πρέπει να επιδείξετε και την αύξηση του παράγοντα της τύχης που χρειάζεστε και που σας έλειψε χαρακτηριστικά. Ο έρωτας θα παίξει μια νέα παρτίδα προσπαθώντας να σας μπερδέψει. Εδώ θα δώσετε εξετάσεις αντίληψης και συναισθηματικής ωριμότητας. Κατά τα άλλα, επιμεληθείτε κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα.

Τοξότης

Ο Μάρτιος είναι έντονος, αποτελεσματικότερος και εγκαινιάζει μια νέα εποχή βάζοντας σε τάξη πολλά πράγματα τόσο της προσωπικής σας ζωής όσο και της επαγγελματικής. Σας δίνεται μεγαλύτερο περιθώριο κίνησης και διευκολύνεστε να πετύχετε τους στόχους που δεν καταφέρατε. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις, να κάνετε καινούργιες εντυπώσεις και να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για την λύση οικονομικών προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η οικογένεια θα σας πιέσει αρκετά αλλά αυτό δεν πρέπει να σας παρασύρει, αντίθετα χωρίς να την αγνοήσετε να διατηρήσετε ψυχραιμία. Μην παρασύρεστε από την γνώμη των δικών σας, τώρα που ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου.

Αιγόκερως

Η αλλαγή της εποχής διευκολύνει αρκετά την εφαρμογή των σχεδίων και έχετε να κάνετε έναν ικανοποιητικό απολογισμό τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας δρώμενα μετά από την ταλαιπωρία που υποστήκατε με καρτερία αρκετούς μήνες τώρα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα είναι χαρακτηριστική και σημαντική. Μην βιαστείτε να κάνετε επιλογές ούτε να πάρετε αποφάσεις. Άλλο τόσο όμως μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος. Είναι προτιμότερο να δείτε τα καλά της εποχής που πάντα υπάρχουν και σας βοηθούν να αλλάξετε τακτική, νοοτροπία, ακόμα και διάθεση.

Υδροχόος

Ο Μάρτιος είναι προθάλαμος για την άνοιξη που έρχεται ραγδαία και που θα δοκιμάζει τα νεύρα την αντοχή και την αντίληψη σας. Νέα σενάρια μπαίνουν σε εφαρμογή την πρώτη του εβδομάδα και νέα γεγονότα διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα. Οι μέρες θα είναι έντονες, οι εντάσεις μεγάλες και μέσα σε όλα κάτι σημαντικό προκύπτει και στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό δεν έρχεται για να σας δυσκολέψει αλλά για να σας εμπνεύσει στις άλλες επιδόσεις σας. Μην αγνοείτε το γενικότερο κλίμα, τα όρια που έχετε στην δράση και την πραγματικότητα που κυριαρχεί. Εξοπλιστείτε καλά πριν ξεκινήσετε την «μάχη».

Ιχθύες

Η άνοιξη είναι περίοδος ανανέωσης και ο Μάρτιος είναι προσωπική σας υπόθεση μιας και πολλοί από εσάς γιορτάζετε την περίοδο των γενεθλίων σας. Κάτω από περισσότερες αρμονικές όψεις μπορείτε να χαρείτε κάποιες μοναδικές στιγμές αφήνοντας πίσω την κούραση και την δυσκολία του χειμώνα. Οι δραστηριότητες σας θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένες, αγιοποιήστε την μεγάλη κινητικότητα γύρω σας, χαλιναγωγήστε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε καταστάσεις δαπανηρές. Τα γεγονότα αυτών των ημερών έχουν και προειδοποιητικό χαρακτήρα, προσπαθήστε να το παραβλέψετε για το δικό σας καλό. Ελέγχετε όμως τις ρομαντικές σας διαθέσεις.

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ

BEST of INTERNET