Menu

Πώς θα αντιμετωπίσεις τις εκλείψεις του Ιανουαρίου; Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Αντιμετώπισε σωστά τα εμπόδια και μετάτρεψέ τα σε ευκαιρίες.

Kριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο Ιανουάριος είναι μήνας που θα φέρει αρκετά δύσκολα θέματα στην επιφάνεια, λόγω των εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν. Η πρώτη είναι ηλιακή και γίνεται στις 6 στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας την τάξη πραγμάτων που σας βόλευε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών. Η δεύτερη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 21. Αυτό το διάστημα δεν θεωρείται καλό για νέα ξεκινήματα, ούτε για συναισθηματικές επενδύσεις. Επίσης φέρνει αναστάτωση και στα οικονομικά σας. Λειτουργήστε με προνοητικότητα, αποφύγετε τις διενέξεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και πιστέψτε στις αρετές την υπομονής και της στωικότητας. Το μυαλό σας μπορεί να εξεγερθεί μερικές φορές από όσα συμβαίνουν γύρω σας, προσέξτε όμως να μην καταπιέσετε κι εσείς με τη σειρά σας κάποιους άλλους.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ο Ιανουάριος θα σας κρατήσει σε ένα αισθηματικό ενδιαφέρον, αλλά αρκετές φορές θα αισθανθείτε ότι βαδίζετε στα τυφλά. Οι ισχυρές σχέσεις δεν κινδυνεύουν, αλλά θα υπάρξουν κι εδώ ανατροπές που θα σας προβληματίσουν. Οι εκλείψεις αυτού του μήνα θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα αφήσουν ανέπαφη την καθημερινότητα στον εργασιακό σας χώρο. Ελέγξτε τον εκνευρισμό σας και μην εκδηλώνετε τις προθέσεις σας, αν προηγουμένως δεν έχετε εξασφαλίσει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Επαγγελματικά μπορείτε να προετοιμάσετε τις κινήσεις εκείνες που θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες από τον Μάρτιο και μετά. Κινηθείτε σε πολλούς τομείς και διαφυλάξτε την υγεία και την ασφάλειά σας!

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Αυτός ο μήνας θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή, εξ αιτίας της θέσης του Άρη στον Κριό. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και να προσέχετε τα λόγια σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός και κάθε ασήμαντη αφορμή μπορεί να έχει μεγάλο κόστος. Παρατηρήστε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και βασιστείτε στην εμπειρία σας για να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες. Στα οικονομικά υπάρχουν ανάγκες, αλλά διαφαίνεται και μια μικρή ενίσχυση του εισοδήματός σας, ενώ στα επαγγελματικά αναστέλλονται κάποιες πρωτοβουλίες ή αλλαγές εξ αιτίας των εκλείψεων του Ήλιου και της Σελήνης. Η δεύτερη σας επηρεάζει περισσότερο και πρέπει να παραμείνετε ανέπαφοι από όσα συμβαίνουν στο κοντινό σας περιβάλλον.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Ιανουάριος επηρεάζει τη σταθερότητά σας με την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 6 και την πνευματική και συναισθηματική σας διάθεση με την έκλειψη Σελήνης στις 21 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αναβάλλετε, λοιπόν, σημαντικές πρωτοβουλίες σε οτιδήποτε χρειάζεται καλή οργάνωση και ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του σπιτιού και των οικογενειακών σας. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και μην προστατεύετε εκείνους που θα εκμεταλλευτούν αργότερα τις αδυναμίες σας. Είναι σημαντικό να αρνηθείτε τη συμμετοχή σας σε ομαδικές επαγγελματικές αναστατώσεις και να κρατήσετε την εργασιακή σας ταυτότητα ανέπαφη από χαρακτηρισμούς που δεν της ταιριάζουν. Στα αισθηματικά αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς τα φαινόμενα σε αυτόν τον τομέα απατούν!

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα φέρουν συναισθηματικές αναστατώσεις, αλλά κάποιες συμπτώσεις και εξωτερικά γεγονότα θα βελτιώσουν την ψυχική και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Ωστόσο σε όλους τους τομείς θα παρατηρηθεί ρευστότητα και μεταβλητότητα, τις οποίες θα κληθείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Η έκλειψη Σελήνης στις 21 πραγματοποιείται στην αρχή του ζωδίου σας και επηρεάζει περισσότερο όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην έκφραση, στην προβολή του εαυτού και των ικανοτήτων σας, ενώ κάποια θέματα αποκατάστασης του κύρους σας στα επαγγελματικά θα συναντήσουν δυσκολίες. Προσέξτε τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε και εκείνους που σας πλησιάζουν για δικές τους σκοπιμότητες.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι εκλείψεις του μήνα θα δοκιμάσουν την υγεία και την εργασία σας. Θα σας φέρουν σε αντιθέσεις με το σύστημα ή το νόμο. Οι εργαζόμενοι θα ταλαιπωρηθείτε από την εργοδοσία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από περιστασιακές αντιξοότητες. Η ροή της καθημερινότητας δεν θα είναι απρόσκοπτη και εσείς, ενώ προσπαθείτε να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας καθώς και να εισπράξετε περισσότερη αγάπη από εκείνους που σας ενδιαφέρουν, βλέπετε ότι κάποιες φορές ματαιοπονείτε. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, αλλά είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες του Ιανουαρίου, να πληρώσετε κάποιο κόστος για τις επιλογές σας, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε ελεύθεροι στα σημαντικά θέματα που έχετε αποφασίσει να δραστηριοποιηθείτε από την άνοιξη και μετά.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ιανουάριος του 2019 φέρνει αναστάτωση με τις εκλείψεις του στην προσωπική σας ζωή και κούραση στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. Υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν ή καθυστέρησαν μπαίνουν σε έναν δρόμο αργής διευθέτησης και νιώθετε λιγότερο ανασφαλείς χάρη σε κάποια περιστατικά, ενώ βγαίνετε νικητές σε έναν ενδεχόμενο επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η αποκάλυψη κάποιων δυσάρεστων γεγονότων θα σας υποχρεώσει να αναπροσαρμόσετε τη θέση και τη σκέψη σας απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Αποφύγετε ανοιχτή ρήξη με τους δικούς σας ή με τους συνεργάτες σας. Ξεπεράστε όμως κάποιους αστήριχτους φόβους και λειτουργήστε αποδοτικά με ρεαλιστική σκέψη και προσδοκίες. Όπου χρειάζεται, μπορείτε να γίνετε και λίγο θεατρικοί για καλό σκοπό!

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οι εκλείψεις του μήνα θα επηρεάσουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Τα οικονομικά σας θα σας δυσκολέψουν, κάποιες σημαντικές σχέσεις θα γίνουν προβληματικές για λίγο και ένα σχέδιό σας θα ματαιωθεί ή θα μετατεθεί χρονικά. Ο μήνας θα φέρει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και ταλαιπωρία στους χώρους που συνηθίζετε να κινείστε. Θα παρατηρηθούν αλλαγές που δεν είχατε υπολογίσει στον χώρο της εργασίας σας και θα προβληματιστείτε για λίγο με την κάλυψη των τρεχόντων αναγκών σας. Λειτουργήστε υπεύθυνα και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μεθοδικά τις δυσκολίες αυτές.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Ο Ιανουάριος είναι μήνας εκλείψεων. Η πρώτη είναι ηλιακή και συμβαίνει στις 6 στον Αιγόκερω, ενώ η δεύτερη είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 21, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αναβάλλετε, λοιπόν, τις σημαντικές επαγγελματικές επαφές και πρωτοβουλίες για αργότερα και αποφύγετε να δώσετε τα χέρια σε συμφωνίες που θα υποστούν αρκετές τροποποιήσεις και μεταβολές στο μέλλον. Υποστηρίξτε έξυπνα τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σας, αλλά μην πιστεύετε τις μεγάλες υποσχέσεις! Ο Δίας στο ζώδιό σας, σε καλή γωνία με τον Άρη από τον Κριό, σας κάνουν ριψοκίνδυνους και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ειδικά στη χρήση μηχανημάτων και στην οδήγηση. Οικονομικά φροντίστε να φρενάρετε τα έξοδά σας και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Ο Άρης από τον Κριό βρίσκεται σε καλή γωνία με τον Δία από τον Τοξότη και αλλάζει κάποιες ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή κάνοντάς σας πιο νευρικούς στη διαχείριση της καθημερινότητάς σας. Φροντίστε να μην ψυχράνετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Ο μήνας των εκλείψεων επηρεάζει ούτως ή άλλως την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που θα προκύψουν, να καλύψετε πρωτίστως τις οικονομικές σας ανάγκες και να μείνετε ανέπαφοι από ανατροπές και άλλες εξελίξεις. Η εργασία θα σας προβληματίσει αλλά μόνο προσωρινά, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και, σε κρίσιμες στιγμές, με θάρρος. Προσπεράστε τις δυσκολίες χωρίς να γυρίσετε πίσω και επιστρατεύστε την αισιοδοξία σας για το μέλλον.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Το ξεκίνημα του 2019 φέρνει μια αίσθηση βιασύνης και ανυπομονησίας για να περάσετε στη νέα εποχή και να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Αυτό αφορά κυρίως εσάς που είστε ελεύθεροι ή που ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο Ιανουάριος θέλει καλύτερη διαχείριση των υποθέσεών σας, ενώ θα φέρει και νέα θέματα στο προσκήνιο. Οι εκλείψεις του θα είναι οι πρώτες της χρονιάς, ενώ εσάς σας επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά η δεύτερη, που είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται λίγο πριν αρχίσει η περίοδος των γενεθλίων του ζωδίου σας στις 21. Συμβαίνει στον Λέοντα και μετατρέπει την πραγματικότητα σε εικονική, κρύβοντάς σας ανθρώπους και δραστηριότητες. Απαλλαγείτε, όμως, από φανταστικούς κινδύνους και συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορεί να σας καθησυχάσει και να σας εξυπηρετήσει.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Άρης στον Κριό ανοίγει την αυλαία του χρόνου αρκετά επεισοδιακά, εξ αιτίας της δύσκολης όψης που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη αρχικά και μετά και με την Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο. Ο πρώτος μήνας του 2019 φιλοξενεί και εκλείψεις που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας, ενώ θα αναζητήσετε πηγές ανανέωσης της διαρρέουσας ενέργειάς σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και εκνευρισμούς και προφυλαχτείτε από την επιθετική συμπεριφορά των ανωτέρων ή των συναδέλφων σας. Μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Η έκλειψη του Ήλιου την ημέρα των Θεοφανείων θα φέρει κάποια γεγονότα που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε, καθώς θα χρειαστεί να πάρετε θέσεις που αρνηθήκατε να ξεκαθαρίσετε στο παρελθόν. Η δεύτερη έκλειψη είναι στις 21, είναι σεληνιακή, συμβαίνει στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σχετίζεται με επιλογές του παρελθόντος και τις συνέπειές τους. Διαχειριστείτε έξυπνα τις καταστάσεις και θυμηθείτε ότι αν δυσαρεστήσετε κάποιον, αυτό θα είναι προσωρινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ