Follow us

Search

Προβλέψεις Αυγούστου: Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα καυτό καλοκαίρι;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για να ξέρεις τι σε περιμένει στις διακοπές σου.

Προβλέψεις Αυγούστου: Ποια ζώδια θα ζήσουν ένα καυτό καλοκαίρι;

Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης

Κριός

Δώστε σημασία σε ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις την πρώτη εβδομάδα του μήνα, καθώς εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από καταστάσεις που εκκρεμούν. Θα χρειαστεί να είστε προνοητικοί και λιγότερο εκτεθειμένοι σε απρόοπτα. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και σας φέρνει στο προσκήνιο των κοινωνικών και επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Θα υπάρξουν ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ η αισθηματική σας ζωή αναβαθμίζεται, είτε με τον υπάρχοντα σύντροφό σας είτε με ένα νέο πρόσωπο. Ο ενθουσιασμός παίζει και πάλι ρόλο στη ζωή σας, αλλά τώρα κρατήστε τον σε ρεαλιστικά επίπεδα.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7 του μήνα σάς αναγκάζει να είστε επιφυλακτικοί με τα αισθήματα, αλλά και τις επιδιώξεις σας. Η βοήθεια που ελπίζατε στα πρακτικά σας θέματα μπορεί να καθυστερήσει για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής σας. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντάσεις στα αισθηματικά σας και μην έχετε την απαίτηση να γίνονται όλα όπως επιθυμείτε. Ο Άρης από τον Κριό θα φέρει απρόοπτα και θα πρέπει να έχετε τον νου σας στο παρασκήνιο που λειτουργεί αθέατα σε όλους τους τομείς. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, αλλά εξακολουθήστε να είστε προσεκτικοί σε οποιαδήποτε σχετική συμφωνία σας προτείνουν.

Δίδυμοι

Ο Άρης από τον Κριό σάς παρακινεί να είστε δημιουργικοί, εύστοχοι, δημοφιλείς και αισιόδοξοι. Επίσης σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τα ανοιχτά μέτωπα που έχετε δημιουργήσει στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσέξτε τους αιφνιδιασμούς της Αφροδίτης από τον Καρκίνο στα οικονομικά σας, καθώς παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση και η έμφυτη αισιοδοξία σας δεν σας αφήνει να αντιληφθείτε την κρισιμότητα αυτής σας της συμπεριφοράς. Στα αισθηματικά, επηρεάζονται θέματα της συζυγικής σας ζωής ή της σχέσης σας με κάποιο από τα παιδιά σας. Έχετε όμως την ικανότητα της πειθούς και καταφέρνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Οι ελεύθεροι κινηθείτε πιο μεθοδικά στις επιδιώξεις σας!

Καρκίνος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα επηρεάζει ακόμη το περιβάλλον στο οποίο κινείστε, κοινωνικό ή επαγγελματικό, όπου φαίνεται οι άλλοι να μη συμμερίζονται τις απόψεις σας ή, στην καλύτερη περίπτωση, να μη σας αφιερώνουν χρόνο και προσοχή. Κινηθείτε μόνοι και βάλτε εσείς την τάξη που θέλετε στα θέματα που σας αφορούν. Ο μήνας θα φέρει κάποιες συναισθηματικές επιτυχίες καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας στις 8 και σας δίνει το θάρρος που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε δημιουργικά τη σχέση σας ή ένα νέο πρόσωπο οι ελεύθεροι. Ο παράγοντας “τύχη” ευνοεί τα οικονομικά σας και μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε μια οφειλή του παρελθόντος ή να εισπράξετε τα χρήματα που σας χρωστούν.

Λέων

Η πρώτη εβδομάδα δίνει συνέχεια σε ό,τι βρίσκεται σε εξέλιξη από τον προηγούμενο μήνα. Τακτοποιήστε τα θέματα που χρειάζονται και λίγη τύχη για να διευθετηθούν, η οποία τύχη σας συνοδεύει αισθητά στις καίριες στιγμές. Στις 8, η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και σας αναγκάζει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας ή για να μην προκαλέσετε αντιπαραθέσεις με κάποιους πολύ χρήσιμους ανθρώπους. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις δραστηριότητές σας και να δικαιολογείτε κάποια συμπεριφορά του συντρόφου σας, όταν προσπαθεί να εκτονωθεί από τη δική του πίεση. Οι ελεύθεροι, απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς να καθορίζετε την επιτυχία τους από τις κατακτήσεις σας, όποιες και όσες και αν είναι αυτές.

Παρθένος

Ο Αύγουστος σας βοηθά να βελτιώσετε το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχόλησε, φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του, ιδιαίτερα μετά τις 8 του μήνα. Φανείτε όσο διπλωμάτες μπορείτε και μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες που είναι ασήμαντες για την ώρα. Η τελειότητα που αναζητάτε χρειάζεται ακόμα αρκετή συλλογική δουλειά, ενώ ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών και μικρών περιορισμών. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας, όμως, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες τόσο για βελτίωση όσο και για καταναλωτικά έξοδα. Τα αισθηματικά σας παραμένουν στάσιμα, εκτός και αν αποφασίσετε να εκτεθείτε και να ενεργοποιηθείτε λίγο περισσότερο από όσο συνήθως.

Ζυγός

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, ακόμη και με τους περιορισμούς ή τις αλλαγές που έχει επιφέρει στις συνήθειές σας. Είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και να μην έχετε απαιτήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σας διάθεση. Αυτό είναι και το κλειδί του Αυγούστου για εσάς, καθώς, όσο και αν δεν το καταλαβαίνετε, γίνεστε το επίκεντρο της συντροφιάς σας και πρέπει να χειριστείτε με δεξιότητα αυτή σας την ιδιότητα. Καθιερώστε ένα μέτρο στη συμπεριφορά σας που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς και φανείτε διπλωμάτες απέναντι στις όποιες προκλήσεις κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας αυτοσυγκράτηση και απολαύστε το καλοκαίρι με ό,τι και αν αυτό σας προσφέρει!

Σκορπιός

Φροντίστε να είστε συνεπείς και προνοητικοί στις επαγγελματικές δραστηριότητές σας. Να είστε ρεαλιστές στις φιλοδοξίες σας και να μην μπερδεύετε καταστάσεις και ανθρώπους σε άσχετες μεταξύ τους υποθέσεις. Αφροδίτη από τον Καρκίνο και Άρης από τον Κριό έχουν εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις από εσάς και τον χρόνο σας. Χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και, επειδή ξέρετε να κάνετε υπομονή, περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να κινηθείτε προς τους στόχους σας. Αισθηματικά σας απασχολεί η οικογένεια, η απόσταση με τον σύντροφό σας και μια νέα γνωριμία που ταράζει τα νερά και μερικές φορές σας ωθεί να αλλάξετε πρόγραμμα και συνήθειες.

Τοξότης

Οπλιστείτε με αισιοδοξία και αφήστε τα γεγονότα να διαγράψουν την πορεία τους μέχρι τέλος. Είστε από εκείνους που αγαπούν τις προκλήσεις, έστω και αν μερικές φορές γίνεστε επικριτικοί στη συμπεριφορά των άλλων. Ο Αύγουστος θα είναι για πολλούς από εσάς έντονος, θα φέρει αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνετε χωρίς να σας προκαλέσουν και θα επιτύχετε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις και σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν σημαντικά στο παρελθόν. Αισθηματικά, δεχτείτε την προσφορά ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος στην πορεία θα αποδειχτεί πολύ αφοσιωμένος απέναντί σας. Μη δοκιμάζετε τις προθέσεις του, όμως, και μην του βάζετε δύσκολα από την αρχή.

Αιγόκερως

Πολλά συμβαίνουν στο περιβάλλον σας και όλα έχουν τη σημασία τους. Φροντίστε να μην προκαλείτε με τις αντιδράσεις σας, αλλά να διατηρείτε τις καταστάσεις υπό έλεγχο. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας στον οποίο χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και να εφαρμόσετε κάθε σας ιδέα. Οι προσωπικές σας υποθέσεις κινούνται πιο αργά από όσο θα θέλατε, επηρεάζοντας και τις διακοπές σας Ωστόσο, αρκετοί από εσάς καταφέρνετε να διατηρήσετε τα προνόμιά σας, παρά τις προκλήσεις που προηγήθηκαν και παρά την ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων απέναντί σας. Ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να σας προκαλεί απροειδοποίητα και σας αναγκάζει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε καινοτομίες και αλλαγές.

Υδροχόος

Ενισχύεστε παρασκηνιακά από παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει. Φροντίστε να είστε δημιουργικά τολμηροί και λιγότερο τυπικοί στη συμπεριφορά και τις διεκδικήσεις σας. Ο μήνας μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για τις μελλοντικές εξελίξεις, είτε γιατί καταφέρνετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από αγκυλώσεις είτε γιατί παίρνετε αποφάσεις, λίγο θολές στην αρχή, αλλά με τον καιρό θα τις επεξεργαστείτε και θα καταλήξετε σε ουσιαστικές δράσεις. Η καθημερινότητά σας για τον Αύγουστο προβλέπεται ευχάριστη συναισθηματικά, ενδιαφέρουσα κοινωνικά και χρήσιμη επαγγελματικά. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας παραβλέποντας κάποιους τεχνητούς περιορισμούς και θα διαπιστώσετε ότι είναι στο χέρι σας το θετικό αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Αξιοποιήστε το συναίσθημα και μην το περιορίζετε όταν νομίζετε ότι μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το θέλετε. Αν δεν εκφραστείτε, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων ή να παραμείνετε αναποτελεσματικοί. Όσο μεγαλύτερες είναι οι φιλοδοξίες σας, τόσο περισσότερο πρέπει να ενεργοποιηθείτε για την επίτευξή τους. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μετά τις 8 σας βοηθά να ελιχθείτε τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, με γνώμονα τη συναισθηματική σας πληρότητα. Φροντίστε την υγεία σας και μην αμφιβάλλετε για τη χρησιμότητα των εμπειριών που θα αποκομίσετε αυτόν το ζεστό μήνα. Αισθηματικά θα κάνετε ίσως μεγαλύτερο κόπο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι το ένστικτό σας που σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε!

MORE FROM

Must See