Menu

Προβλέψεις Απριλίου: Θα είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα αυτό το μήνα;

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τι μας περιμένει στον έρωτα, την καριέρα, τα οικονομικά, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Φωτο:@taramilktea

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ένας ιδιαίτερος µήνας για εσάς, καθώς έρχεται να τακτοποιήσει τα θέµατα που σας ταλαιπώρησαν και σας προβληµάτισαν. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι σας βάζει σε µια νέα πορεία, σας προκαλεί το ενδιαφέρον και υποστηρίζει την ασφάλειά σας, τόσο την πρακτική όσο και τη συναισθηµατική. Αποφύγετε δραστηριότητες που σας εκθέτουν σε κινδύνους και δώστε µια µικρή πίστωση χρόνου σε οτιδήποτε σας αφορά. Μιλήστε µε εκείνους που έχουν θετική στάση σε κάποιες αναζητήσεις σας.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Βγαίνετε από µια περίοδο που άλλαξε τις καθηµερινές σας συνήθειες. Οι περισσότεροι από εσάς ανταποκριθήκατε στις κρίσιµες στιγµές και είστε από εκείνους µε τις µικρότερες απώλειες. Έµφαση όµως απαιτεί ο οικονοµικός τοµέας, οπότε θα πρέπει να εστιάσετε σε οτιδήποτε µπορεί να βελτιώσει το εισόδηµά σας. Στα αισθηµατικά µικρές παρεξηγήσεις είναι µέσα στο πρόγραµµα, αλλά πολλές από αυτές οφείλονται στην επιµονή σας να εξηγείτε λογικά αυτά που οι άλλοι προσφέρουν µε την καρδιά τους.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Παίρνετε ανάσα από τα γεγονότα που σας ταλαιπώρησαν, αλλά ακόµα δεν έχετε φτάσει στο τέλος της διαδροµής. Χρειάζεται να υπερασπιστείτε ό,τι είναι δικό σας, ό,τι φαίνεται να έχει υποστεί ζηµιές και ό,τι δεν βρίσκεται ακόµη εκεί όπου θα θέλατε. Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι µπορούν να σας συµβουλέψουν, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε έχει σωστές βάσεις. Αποφύγετε να µετακινηθείτε χωρίς λόγο, ιδιαίτερα αν πρόκειται να αφήσετε πίσω σας εκκρεµότητες.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Δυσκολεύεστε ακόµα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήµατα και ιδιαίτερα τα οικονοµικά σας. Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγµατα και τις καταστάσεις µεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε µπερδευτεί µε τις προτεραιότητές σας, µε συνέπεια να εκνευρίζεστε και να δίνετε στους γύρω σας δικαιώµατα να σας επικρίνουν. Αισθηµατικά περνάτε µια περίοδο ρευστότητας και αυτό γιατί κάτι έχει αλλάξει µέσα σας σχετικά µε ό,τι µέχρι πρότινος φαινόταν να σας δίνει χαρά ή κίνητρο για να προσπαθείτε για το καλύτερο.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Αρκετά έξοδα φέρνει σε εσάς ο Απρίλιος, αλλά θα τα καταφέρετε, αν αποφύγετε τις υπερβολές. Το πρώτο µισό του µήνα θα έχει αρκετές διαβουλεύσεις στα επαγγελµατικά και απαιτεί καλύτερη οργάνωση των επόµενων κινήσεών σας, ενώ το δεύτερο σας θέλει στο κυνήγι της ευκαιρίας. Πάντως, οι πιο φιλόδοξοι και οι πιο ευνοηµένοι λόγω ταλέντων θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τα εµπόδια, να φέρετε τα πράγµατα στα µέτρα σας, αλλά θα πληρώσετε και ένα αντίτιµο για οποιαδήποτε κατάκτησή σας.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου

Παρά τις δυσκολίες της προηγούµενης περιόδου, πολλοί από εσάς είχατε προσαρµοστεί στις απαιτήσεις και στις επιταγές τους. Τώρα που τα πράγµατα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή τις βασικές σας επιδιώξεις. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι τα πράγµατα έχουν αλλάξει, τόσο ταχύτερα θα ανταµειφθείτε γι’ αυτό. Στον αισθηµατικό τοµέα, µην ασχοληθείτε µε ένα µικρό πρόβληµα που θα προκύψει.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ένας ενδιαφέρων µήνας ξεκινά για εσάς. Η διάθεσή σας είναι βελτιωµένη, η επικοινωνία και τα κοινωνικά ερεθίσµατα άφθονα και εσείς αισθάνεστε ευνοηµένοι από συµπτώσεις και συγκυρίες. Δώστε ώθηση στην εργασία, στις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και µην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν αντίκρισµα. Αισθηµατικά, προσέξτε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς µπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου

Χρειάζεται να κάνετε αλλαγές σε πολλούς τοµείς της ζωής σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί στον τρόπο µε τον οποίο εκφράζετε την αποφασιστικότητά σας. Η επικοινωνία θα αποδειχτεί καίρια για το αποτέλεσµα των επιδιώξεών σας, αλλά θα πρέπει να διαθέτετε τα κατάλληλα επιχειρήµατα. Οικονοµικά, οι εκκρεµότητες συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά όχι µε την ίδια ένταση όπως στο παρελθόν. Το δεύτερο δεκαήµερο του µήνα θεωρείται το πιο κατάλληλο για να δώσετε λύσεις, να προφυλάξετε δικαιώµατα, να φανερώσετε τα ταλέντα σας και να αναβαθµίσετε τη θέση σας στην εργασία.

Τοξότης
23 Νοεµβρίου – 22 Δεκεµβρίου

Ανανεωτικός ο Απρίλιος για εσάς, καθώς αποµακρύνει εµπόδια και σας απαλλάσσει από ευθύνες και συνέπειες προηγούµενων καταστάσεων. Η καλή σας τύχη επιστρέφει, αρκεί να µην εγκαταλείψετε τον αγώνα που κάνατε. Αισθηµατικά, προβλέπονται νέες γνωριµίες για τους ελεύθερους από εσάς. Όσοι είστε σε σχέση, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την καθηµερινότητά σας, να βρείτε νέα κοινά ενδιαφέροντα και να βάλετε σε τάξη το σπίτι ή την οικογένεια. Οικονοµικά φροντίστε να µην παρασυρθείτε σε έξοδα από επιθυµίες της στιγµής, ούτε όµως και να δηµιουργήσετε νέες υποχρεώσεις που δεν εξυπηρετούν κανένα στόχο σας.

Αιγόκερως
23 Δεκεµβρίου – 20 Ιανουαρίου

Όσα σας απασχόλησαν φαίνεται να κατευνάζονται και να λήγουν τα αδιέξοδα. Σε αυτήν την εξέλιξη σηµαντικό ρόλο παίζουν και άτοµα του περιβάλλοντός σας, τα οποία συµµερίζονται τις απόψεις σας και σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτά που σας συµβαίνουν. Αισθηµατικά, κάποιοι από εσάς παραµένετε ανασφαλείς και νιώθετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία ανάµεσα σε εκείνα που προσφέρετε και σε αυτά που εισπράττετε. Φροντίστε να ερµηνεύσετε σωστά τα πράγµατα σε αυτόν τον τοµέα, γιατί διαφορετικά τα γεγονότα µπορεί να σας παρασύρουν σε λάθος εκτιµήσεις.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σας χαρακτηρίζουν το κλίµα της περιόδου αυτής, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που υπήρχε µέχρι σήµερα. Ευκαιρίες και δυσκολίες θα εναλλάσσονται, ενώ η αισθηµατική σας ζωή µπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας για εργασία ή µπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε κάποιες καθηµερινές σας συνήθειες. Φροντίστε τα πρακτικά σας θέµατα, µην επικρίνετε συναδέλφους και συνεργάτες και µην αποµονώνεστε. Φροντίστε να διασκεδάζετε και µην αρνηθείτε µια πρόταση για ταξίδι.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα γεγονότα αλλάζουν χαρακτήρα και ένταση. Στο ξεκίνηµα του µήνα µπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση των εµπορικών, επαγγελµατικών και πρακτικών υποθέσεών σας. Μετά το πρώτο δεκαήµερο, φαίνεστε απασχοληµένοι µε προσωπικές υποθέσεις, µε την υπεράσπιση των δικαιωµάτων σας σε ευαίσθητους τοµείς της ζωής σας και εκεί όπου δεχθήκατε σηµαντικές προκλήσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Στα αισθηµατικά, όλα είναι ρευστά. Φροντίστε να µην είστε βιαστικοί στις επιδιώξεις σας και να ελέγχετε καλύτερα αν ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει είναι κατάλληλος για εσάς. l

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ