Follow us

Search

Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα για τα 12 ζώδια;

Ο Κώστας Λεφάκης εξηγεί τι να περιμένουμε στον έρωτα, την καριέρα και το χρήμα, τον τελευταίο μήνα του 2019.

Προβλέψεις Δεκεμβρίου: Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα για τα 12 ζώδια;

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ο μήνας υπόσχεται αρκετά ευχάριστα γεγονότα, εσείς όμως πρέπει να δείξετε προσοχή και υπευθυνότητα, κυρίως στα οικονομικά σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε σχετικές εκκρεμότητες και να μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας που συσσωρεύονται χωρίς να το καταλαβαίνετε. Τα φετινά Χριστούγεννα καλό θα ήταν να μην υπερβάλετε στις προσδοκίες ούτε στα σχέδιά σας, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια περίοδο με αρκετές παρεξηγήσεις, διαφωνίες και δύσκολη επικοινωνία κυρίως με τους δικούς σας ανθρώπους. Είστε ευθείς χαρακτήρας, αλλά τώρα χρειάζεται να επιδείξετε εξυπνάδα και διπλωματία.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ενδόμυχα ξέρετε πολύ καλά μέχρι πού μπορείτε να τραβήξετε το σχοινί στα αισθηματικά σας και καλό θα ήταν να ακούσετε το ένστικτό σας. Ο μήνας αυτός, παρά τον εορταστικό του χαρακτήρα, μπορεί να αποδειχτεί πολύ ουσιαστικός στις επιδιώξεις σας, αρκεί να είστε πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Από την πείρα σας ξέρετε ότι τα καταφέρνετε αν είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Η Πανσέληνος στις 19 μπορεί να σας στοιχίσει οικονομικά ή να σας ταλαιπωρήσει με μια ανεκπλήρωτη προσδοκία. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω σας επηρεάζει αν ζείτε στο εξωτερικό ή σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου απαιτεί να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας. Τακτοποιήστε θέματα που εκκρεμούν και φροντίστε να είστε ακριβείς σε κάποιες ημερομηνίες παράδοσης – παραλαβής αυτών που σας έχουν ζητηθεί. Είστε συνηθισμένοι να τα καταφέρνετε ακόμη και την τελευταία στιγμή, αλλά σκεφτείτε το επιπλέον κόστος μιας τέτοιας στάσης… Αισθηματικά νιώθετε πιεσμένοι από μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται όπως θέλατε, αλλά μέχρι τις 19 τα πράγματα θα παραμείνουν όπως είναι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 σας κάνει πιο κοινωνικούς και ερωτικούς. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26, όμως, στον Αιγόκερω θα σας δείξει τη δύναμη των πολλών και θα σας αναγκάσει να προφυλαχτείτε από άδικα πυρά.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι συμπτώσεις και τα απρόοπτα θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη αυτού του μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Όσοι δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε ζωτικά θέματα, φαίνεται ότι η εμπειρία είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σας και όχι η λογική. Μέχρι τις 19, η αισθηματική σας ζωή είναι άστατη και σας στερεί την ικανοποίηση εξ αιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σας. Μην πιστεύετε λόγια που δεν γίνονται πράξεις και μην θυσιάζετε τη δική σας χαρά προς όφελος των άλλων. Τα φετινά Χριστούγεννα η διάθεσή σας επηρεάζεται από την έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Αιγόκερω στις 26. Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν, γι’ αυτό μην πικραίνεστε χωρίς λόγο. Τα παιδιά και οι φίλοι θα είναι το βάλσαμο των ημερών.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Ο Δεκέμβριος σας προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς σκοπούς. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί, ιδιαίτερα εκεί που τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τα συμφέροντά σας. Ειδικής σημασίας θέματα, όπως τα αισθηματικά και τα προσωπικά, χρειάζονται σύνεση και μικρές επεμβάσεις, αν θεωρείτε ότι έχετε περιθώριο να διορθώσετε κάτι. Μέχρι τις 19 θα υπάρξουν κάποιοι αιφνιδιασμοί ή παράπονα από το ταίρι σας, τα οποία πρέπει να κατευνάσετε. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να εκπληρώσετε υποσχέσεις και υποχρεώσεις. Η έκλειψη του Ήλιου στις 26 στον Αιγόκερω μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας, γι’ αυτό καλό είναι να διαθέτετε και εναλλακτικές λύσεις.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Πολλά μπορείτε να καταφέρετε αυτόν τον μήνα αν συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και αν καταφέρετε να είστε περισσότερο διπλωμάτες, παρά επίμονοι. Οι ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου. Αφροδίτη και Δίας στον Αιγόκερω ευνοούν τις επιδιώξεις σας, τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά σας με πλάγιο, αλλά ουσιαστικό τρόπο. Αυτά που συνηθίζατε να βλέπετε σαν εμπόδια και σας αποθάρρυναν, τώρα αποκτούν διαφορετική σημασία και σας διασκεδάζουν. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 μπορεί να αλλάξει το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων, γι’ αυτό ας είστε λίγο επιφυλακτικοί και μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 9 έως τις 28 σας βοηθά να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και εποικοδομητικά. Σας ωθεί επίσης να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες στην εργασία και σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας, επηρεάζοντας θετικά τις εξελίξεις. Αισθηματικά θα χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες και να μην επηρεαστεί η προσωπική σας ζωή από σοβαρά γεγονότα της καθημερινότητας. Αν σχεδιάζετε κάτι σημαντικό για τα Χριστούγεννα, φροντίστε να έχετε τον έλεγχο εσείς και όχι οι άλλοι. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια και, γενικότερα, οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας παρέχει ασφάλεια.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σας το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου δίνει συνέχεια σε προσπάθειες επικοινωνίας, επαγγελματικής δραστηριότητας και εμπορικών πράξεων. Από τις 9 έως τις 28 σας καλεί να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να επιλέξετε την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε αν είστε φοιτητής ή ετοιμάζετε κάποιες μεταπτυχιακές σπουδές. Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας όλον το μήνα, μπορεί να σας κάνει λίγο νευρικούς και ανυποχώρητους στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος με κοινωνικές προσκλήσεις και κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε. Προσέξτε μόνο την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26, καθώς αυτή φέρνει ανατροπές και δυσκολίες.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Ο Δίας αποχωρεί από το ζώδιό σας και κάνει τα πρώτα του βήματα στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η σοβαρότητα στα οικονομικά σας, όχι γιατί δεν ευνοείστε τόσο όσο πριν, αλλά γιατί τώρα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε ουσιαστικά βήματα προόδου. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχετε περισσότερες πιθανότητες για αλλαγές και για εύνοια που μεταφράζεται σε πιο μεγάλη οικονομική ευκολία. Αισθηματικά, ο μήνας θέλει προσοχή σε σχέσεις που πρέπει να παραμείνουν κρυφές, σε συνήθειες που όσο και αν πιέζετε ή πιέζεστε δεν μπορούν να αλλάξουν αυτόματα και σε μια περίεργη διάθεση και ενέργεια που προκύπτει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, με την έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Σημαντικός και σημαδιακός ο μήνας αυτός για τους περισσότερους από εσάς, καθώς ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σας και στο διάστημα που ακολουθεί θα συναντηθεί μοιραία με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον οίκο σας. Προς το παρόν αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας, ότι πρέπει να είστε περισσότερο ουσιαστικοί στις επιδιώξεις σας και ότι πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, την οικογένεια και ό,τι άλλο λειτουργεί σαν ασφαλιστική σας δικλείδα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 19, επίσης στο ζώδιό σας, αυξάνει τον παράγοντα της τύχης, ο οποίος όμως λειτουργεί ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Ωστόσο, η τόση συγκέντρωση ενέργειας θα ξεσπάσει με την έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 26, επομένως φροντίστε να είστε καλά προφυλαγμένοι από αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις και ξαφνικές «καταιγίδες» στις σχέσεις και στα οικογενειακά σας.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν ώστε να πάψουν να σας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εσάς αφήνετε ορισμένους τομείς στην τύχη, με αποτέλεσμα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές να βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Μέχρι τις 19 φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και μη δίνετε αφορμές στην εργασία ούτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι τις 20 δεν είναι η καλύτερη, αλλά τότε ακριβώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και αρχίζει να σας ευνοεί στην καθημερινότητα και στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και οργανώστε καλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 φέρνει αναστάτωση και παρανοήσεις.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας. Δοσοληψίες, συναλλαγές, όροι και σχετικές δεσμεύσεις περνούν από πολλά στάδια μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και μην αφήνετε άλλα γεγονότα δίχως όφελος να σας αποσπούν. Την ίδια περίοδο θα χρειαστεί να προσέξετε και τα αισθηματικά σας ζητήματα. Φανείτε διπλωμάτες και δημιουργικοί, ανανεώνοντας κάποια περιθώρια χρόνου που διαθέτετε όταν σας ζητούν να εκπληρώσετε παλαιότερες υποσχέσεις σας. Τα Χριστούγεννα θα διασκεδάσετε και θα κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σας αφήνει μια αίσθηση ανικανοποίητου την οποία πρέπει να επεξεργαστείτε και να απομακρύνετε!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ