Follow us

Search

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Μάθε τι σε περιμένει τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς

Διάβασε τις έγκυρες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για να είσαι προετοιμασμένη.

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Μάθε τι σε περιμένει τον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες για αργότερα καθώς προηγούμενες αμέλειες μπορεί να σας κοστίσουν. Αισθηματικά αρκετοί από εσάς περνάτε στο επόμενο στάδιο της σχέσης σας, έστω και υπό πίεση λόγω ορισμένων συνθηκών. Οι ελεύθεροι μην παρασύρεστε από στιγμιαίους ενθουσιασμούς και μην κάνετε σενάρια που δεν θα ευδοκιμήσουν. Οικονομικά κερδίζετε υποθέσεις που σας απασχολούν το πρώτο μισό του μήνα, ενώ το δεύτερο, αναγκάζεστε να είστε πιο συντηρητικοί και πιο επιφυλακτικοί όσον αφορά τα έξοδά σας! Υπολογίστε και τον αστάθμητο παράγοντα στις δραστηριότητές σας, αλλά μην αποφεύγετε κάποιες απαραίτητες διαδικασίες που σχετίζονται με την πρόοδο και την ευημερία σας.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Το προσωπικό σας περιβάλλον λειτουργεί θετικά απέναντί σας και μπορεί να σας βοηθήσει σε υποθέσεις που σας απασχολούν, έστω και αν αυτές δεν σχετίζονται με αυτό. Το πρώτο μισό του μήνα είστε περισσότερο επιφυλακτικοί όσον αφορά τις συνεργασίες, τις επαγγελματικές δραστηριότητες και ό,τι προϋποθέτει αλλαγή συμπεριφοράς. Αισθηματικά όμως υπάρχει αισθητή βελτίωση και είναι στο χέρι σας να πραγματοποιηθούν πολλά από όσα επιθυμείτε. Προσέξτε την υγεία σας και ό,τι προϋποθέτει ριψοκίνδυνες ασχολίες. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς ή μορφωτικούς σκοπούς. Όσοι αποφασίσετε μια μετακόμιση, φροντίστε ώστε η νέα σας βάση να πληροί τα κριτήρια για τα οποία την έχετε επιλέξει.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Μελετήστε τις επόμενες κινήσεις στην εργασία και ασκήστε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να επιτύχετε υποστήριξη και αποτέλεσμα στους στόχους σας. Είναι ο μήνας που σας επιτρέπει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς, έστω και αν μερικές φορές αισθάνεστε ότι υπερβάλετε τις δυνατότητές σας. Αισθηματικά φανείτε συγκαταβατικοί και ουσιαστικοί, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στιγμές έντασης και δύσκολης συνεννόησης. Οικονομικά μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις επιλογές σας, στη διαχείριση της περιουσίας σας και στους στόχους σας. Κάθε νέο εγχείρημα, όμως, χρειάζεται σοβαρή προετοιμασία για να αποδώσει τα αναμενόμενα. Προσοχή σε ταξίδια, μετακινήσεις και αναβολές σχεδίων.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου σάς θέλει δραστήριους και ακούραστους. Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας φαίνεται να μεταβάλλεται κατά περίσταση και να χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα. Φροντίστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια, να εμπιστευθείτε το ένστικτο και την εμπειρία σας και να γίνετε περισσότερο οργανωτικοί από ό,τι στο παρελθόν. Το δεύτερο μισό του μήνα εξυπηρετεί περισσότερο τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Είστε πιο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές σας και πιο καίριοι στις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες και να οργανώσετε καλύτερα τη βάση και το σπίτι σας. Μικρές ενοχλήσεις υγείας ξεπερνιούνται με λίγη προσοχή και περισσότερη σχολαστικότητα.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Μετά τις ταλαιπωρίες του προηγούμενου μήνα, φαίνεται ότι τα πράγματα επιστρέφουν σε μια φυσιολογική ροή και εξέλιξη. Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα μπορέσετε να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας, να προβληθείτε σε τομείς που σας αφορούν και να κερδίσετε δύσκολους ανθρώπους. Ξέρετε καλά τις δυνατότητές σας, αλλά φαίνεται ότι, προσπαθώντας να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές, δίνετε λάθος εντυπώσεις. Αισθηματικά θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία ή σε όποιες σχέσεις παίζει ρόλο η απόσταση. Οι ελεύθεροι έχετε περιθώρια για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα δυσκολεύουν εξαιτίας ενός αστάθμητου παράγοντα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις. Οικονομικά τακτοποιήστε τα δύσκολα και αφήστε τα εύκολα για αργότερα!

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σας βοηθούν να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και πιο αισιόδοξοι, το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου. Ο χαρακτήρας σας θα παίξει ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να λειτουργήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στις αισθηματικές σας επιδιώξεις οι ελεύθεροι. Η εργασία γίνεται πιο αποδοτική από τις 10 του μήνα και παίρνετε απαντήσεις σε αιτήσεις και ερωτήματα. Μπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση της θέσης σας και να γίνετε αποτελεσματικά ανταγωνιστικοί εκεί που χρειάζεται. Οικονομικά ευνοείστε από οικογένεια και συγγενείς ή από κάποιον που σας στηρίζει εδώ και καιρό. Όσοι αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή, ζητήστε τη συμβουλή ή τη συνδρομή των κατάλληλων ανθρώπων.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Κάποιοι από εσάς αισθάνεστε την ανάγκη αναθεώρησης της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, αλλά πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ξέρετε τον τρόπο να το κάνετε. Μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες βελτίωσης του εισοδήματός σας, αλλά προηγουμένως κλείστε τις υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούν από καιρό. Γι’ αυτόν το σκοπό χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια και δουλειά. Επαγγελματικά επιλέξτε τον δύσκολο δρόμο, ώστε να επιτύχετε μόνιμα καλά αποτελέσματα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες σας επιτρέπουν να πείσετε ευκολότερα τους δύσκολους ανθρώπους και να αναλάβετε νέα καθήκοντα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ό,τι και αν κάνετε, όμως, απαιτεί σοβαρότητα, σωστή προετοιμασία και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας!

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οικονομικό ενδιαφέρον έχει ο Φεβρουάριος και θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό τον τομέα. Οι εξελίξεις στις υποθέσεις σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, το ένστικτο, τη διορατικότητα, την αποφασιστικότητα και την εργατικότητά σας. Μετά τις ταλαιπωρίες του προηγούμενου μήνα ίσως σας είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να εργαστείτε, αλλά αν χαλαρώσετε, μπορεί να χάσετε δυσεύρετες ευκαιρίες. Αισθηματικά και προσωπικά θέματα είναι πιο εύκολα στη διαχείρισή τους, επομένως φροντίστε να δώσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες και να επιμείνετε εκεί που χρειάζεται. Κοινωνικά, επίσης προβλέπονται ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενώ όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό, μπορείτε να περιμένετε κάποια θετικά αποτελέσματα.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Πολλοί από εσάς θα δυσκολευτείτε να εφαρμόσετε τις πρόσφατες καλές ιδέες ή αποφάσεις σας, ιδιαίτερα στην εργασία. Χρειάζεται να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι πριν αντιμετωπίσετε τον οποιονδήποτε. Όσοι εργάζεστε σε ομάδες, φροντίστε να μην υπάρχουν παράπονα ή κενά στη συμπεριφορά σας. Αισθηματικά ο μήνας φέρνει διλήμματα και δεν είναι τόσο εύκολος στις εξελίξεις που σχετίζονται με αυτό τον τομέα. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας, εξηγήστε τις προθέσεις σας στον σύντροφό σας και μην εκνευρίζεστε όταν συναντάτε αντίσταση στα σχέδιά σας. Οι νέες γνωριμίες δεν είναι τόσο ουσιαστικές όσο νομίζατε στην αρχή και δεν χρειάζεται να επιμένετε σε κάτι που δεν σας ευχαριστεί και δεν έχει προοπτικές. Κάποιες επαγγελματικές σκοπιμότητες θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα έχουν αβεβαιότητα επαγγελματική και έναν σχετικό εκνευρισμό. Πολλοί από εσάς αισθάνεστε αδικημένοι από τις εξελίξεις, αλλά το πέρασμα στο δεύτερο εικοσαήμερο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να σας αποκαταστήσει και να σας ικανοποιήσει, καθώς δικαιώνονται οι επιλογές σας ή δέχεστε προτάσεις που σας ενδιαφέρουν και σας αφορούν. Αισθηματικά, προσωπικά και κοινωνικά θέματα αρχίζουν να διαγράφουν θετική πορεία από τις 15 και μετά, ενώ θα χρειαστεί να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο και τις επαφές σας με ανθρώπους που έχουν λόγο στις εξελίξεις. Οικονομικά έχετε προνοήσει για τις δύσκολες ημέρες και έτσι καταφέρατε να φτάσετε μέχρι εδώ χωρίς μεγάλες απώλειες.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σημαντικός καθώς ξεπερνάτε σταδιακά τις δυσκολίες του παρελθόντος και μπαίνετε σε μια νέα εποχή δραστηριότητας και ενασχόλησης. Τα μαθήματα που πήρατε θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα και, σε σύγκριση με άλλους, είστε πιο προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες. Όλα θα έχουν κυρίως οικονομικό αντίκτυπο και θα ωφεληθείτε σε καταστάσεις που μέχρι χτες ήταν υπεύθυνες για μεγάλες ταλαιπωρίες. Αισθηματικά χρειάζεται να αναθεωρήσετε κάπως τη σχέση με τον σύντροφό σας και να είστε περισσότερο ελαστικοί στη διαφορετικότητά του. Οι ελεύθεροι, αν και δεν προβλέπονται σημαντικές γνωριμίες, είστε περισσότερο αισιόδοξοι από άλλες φορές ή απασχολημένοι με άλλα θέματα ώστε να μη σας ενοχλεί μια πιο μποέμικη ζωή.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην αντιστέκεστε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη, σε κάθε βασικό τομέα της ζωής σας. Η πρώτη εβδομάδα χρειάζεται περισσότερη υπομονή από τις επόμενες, γι’ αυτό καλό είναι να μην εκτίθεστε και να μη σπαταλάτε δυνάμεις. Οι επαγγελματικές συγκρούσεις ή διαφωνίες δημιουργούν ένα κλίμα αβεβαιότητας και καθυστερούν τα αποτελέσματα που περιμένετε. Αισθηματικά δεν προβλέπονται εκπλήξεις για εσάς, επομένως είναι στο χέρι σας να επιδιώξετε βελτίωση, σταθερότητα και ικανοποίηση. Οικονομικά φροντίστε να ανανεώσετε τις πηγές του εισοδήματός σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες εκεί που μπορείτε και να κερδίσετε χρόνο για να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας!

MORE FROM

Blogs