Menu

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα γνωρίσουν τον έρωτα πριν τον Άγιο Βαλεντίνο;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για τον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Φωτογράφιση: Θανάσης Κρίκης

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κινηθείτε δυναμικά αλλά και οργανωμένα μαζί. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Καταπολεμήστε το άγχος και μην επηρεάζεστε από την προπαγάνδα των ειδήσεων. Φανείτε δραστήριοι και συνεργάσιμοι και μην υποτιμάτε τις συμβουλές φίλων ή ανθρώπων που έχουν πείρα και γνώση. Είναι αλήθεια ότι περνάτε πάλι μια αγωνιστική περίοδο, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον τομέα της καριέρας. Στην επαγγελματική σας ζωή ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς ή καινούριες συμφωνίες, ιδιαίτερα μετά τις 15 με τον Άρη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή από τις 17 στους Ιχθύς.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Στις προσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από γνωριμίες που θα λύσουν κάποια χρόνια προβλήματα σας. Οι νεότεροι δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας στις υπηρεσίες που θα προσφέρετε. Οικονομικά δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες, ενώ επικοινωνιακά πετυχαίνετε ευκολότερα αυτό που επιδιώκετε. Μην αφήνετε στην τύχη προβλήματα υγείας και μάθετε να αποδέχεστε την πραγματικότητα χωρίς να την ωραιοποιείται. Από τα μέσα του μήνα, ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και σας κάνει αμυντικούς και αποφασιστικούς ταυτόχρονα. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 17 καθυστερεί ή αναβάλλει για αργότερα τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ο μήνας αυτός θα φέρει εξελίξεις στον τομέα της εργασίας όπως επίσης θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάτι που επιδιώκετε εδώ και καιρό. Στο μεταξύ, αν και η διάθεσή σας παραμένει καλή, η ένταση χαρακτηρίζει τις περισσότερες ημέρες και εστιάζεται κυρίως στον εργασιακό χώρο. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν. Επιστρατεύστε τις ικανότητές σας για να τις αντιμετωπίσετε και μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Κάποια βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σας η οποία μπορεί να γίνει μεγαλύτερη αν τα χειριστείτε σοφότερα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 17 μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και προγράμματα.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν τη συνέχεια μιας σχέσης ή ακόμα και τη διακοπή της. Μην υποτιμάτε τους οιωνούς και τις συμπτώσεις που θέλουν κάτι να σας πουν. Στις συνεργασίες σας παραμείνετε ρεαλιστές και ευγενείς. Ξέρετε τι δεν πηγαίνει καλά, επομένως είναι άσκοπο να προσπαθείτε να διορθώσετε τους άλλους. Η πανσέληνος στον Λέοντα στις 9 δίνει μερικές καλές ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αλλά η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις στην εργασία και στο ευρύτερο περιβάλλον σας.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Πολλή δουλειά και δράση προβλέπονται αυτόν το μήνα για τους περισσότερους από εσάς. Οργανώστε σωστά τον χρόνο σας ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες και ταυτόχρονα να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Ξεκουραστείτε και απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και σας εκνευρίζουν. Από τα μέσα του Φεβρουαρίου ξεκινά μια περίοδος προσεκτικής διαχείρισης της περιουσίας, των συναισθημάτων, αλλά και των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Οι δοκιμασίες έχουν στόχο να σας δυναμώσουν και όχι να σας κάνουν να αλλάξετε ριζικά τα σχέδιά σας.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Είναι σκόπιμο να μην κάνετε λάθη που θα κατέστρεφαν τις ευκαιρίες για πρόοδο και να προσέξετε ιδιαίτερα τις συναναστροφές σας. Στον αισθηματικό τομέα μια έκπληξη ή μια σύμπτωση θα αποτελέσουν αφορμή να σκεφτείτε για τη γενικότερη στάση σας απέναντι σε ανθρώπους και συμπεριφορές. Η αισθηματική σας ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Στην εργασία σας δεν λείπουν οι αντιξοότητες, η θέλησή σας όμως μπορεί να σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά μπορείτε να ελιχθείτε καλύτερα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και μια μεταβολή στα σχέδια και το πρόγραμμά σας.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων και στο στενό περιβάλλον σας συνεχίζονται. Μέσα στις γενικότερες δυσκολίες της εποχής, όμως, παρουσιάζει ενδιαφέρον η εργασία σας ενώ συμπτώσεις, συζητήσεις ακόμα και προσφορές θα μπορούσαν να αποδειχτούν εποικοδομητικές για το μέλλον. Φροντίστε να είστε επιμελείς, συνεργάσιμοι και ανθεκτικοί την ώρα που οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους. Υπερασπίστε την ασφάλεια των κεκτημένων σας και αποφύγετε να προκαλέσετε ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν λύνονται ακόμα αλλά μπορούν κάπως να εξομαλυνθούν. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις με συγγενείς και συνεργάτες.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οικονομικά μην παρασύρεστε σε περιττά έξοδα και μην αγνοείτε υποχρεώσεις που εάν δεν ταχτοποιηθούν άμεσα θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Δελεαστική προβλέπεται μια ερωτική γνωριμία, της οποίας όμως η διάρκεια δεν θα είναι μεγάλη. Το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ότι σας απασχολούν η βελτίωση της ζωής σας και μια σημαντική διαφωνία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με κάποιον άνθρωπο που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το δεύτερο μισό, το σκηνικό της καθημερινότητάς σας αλλάζει σε πολλά σημεία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνετε νέα ξεκινήματα και να ανακαλύψετε αθόρυβα άλλους τομείς επαγγελματικής δράσης.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Οι δυσκολίες που φέρνει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω αρχίζουν να διαφαίνονται, καθώς μετά τα μέσα του μήνα περνάει σε αυτό το ζώδιο και ο Άρης. Διαμορφώνονται σιγά σιγά οι συνθήκες που θα σας επηρεάσουν τώρα, αλλά και τον επόμενο μήνα. Είναι η στιγμή που θα χρειαστεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε όποιον τομέα σας ταλαιπωρεί. Οικονομικά αναζητάτε μια σταθερότητα στο εισόδημά σας, καθώς μέχρι τώρα τα έξοδα σας δημιούργησαν αναταράξεις. Αποφύγετε αμφίρροπες συμφωνίες και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Ο φετινός Φεβρουάριος μπορεί να φέρει τις προϋποθέσεις για την επίλυση ενός σοβαρού οικογενειακού, αισθηματικού ή οικονομικού προβλήματος για τους περισσότερους από εσάς. Κινηθείτε δυναμικά, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε και αναζητήστε καινούριους συμμάχους. Τα ψυχολογικά προβλήματα δικών σας ανθρώπων θα σας απασχολήσουν αλλά δεν πρέπει να σας επηρεάσουν. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και μην αφήνετε τους άλλους να γίνονται αιτία καθυστέρησης στις δουλειές σας. Δώστε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει τώρα στο σπίτι και στον τομέα της εργασία σας, καθώς ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και ετοιμάζεται να συναντήσει τους άλλους σας… φιλοξενούμενους: τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Οι τομείς που απαιτούν προσοχή είναι ο οικογενειακός και ο αισθηματικός. Συγκριτικά όμως με τους προηγούμενους μήνες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον κοινωνικό, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης και αποκατάστασης κάποιων ταλαιπωρημένων σχέσεων. Οι δυσκολίες και οι περιορισμοί στα οικονομικά σας συνεχίζονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάζει ψυχολογικά. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα και τη σημασία τους, φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας με την πανσέληνο στον Λέοντα στις 9 και συμμορφωθείτε με τις μεταβολές που φέρνουν η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 15 και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς από τις 17.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο δεύτερος μήνας του 2020 έχει περισσότερο ενδιαφέρον τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό. Την πρώτη εβδομάδα, όσο η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις για την εργασία σας αλλά και για μια σχέση που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας τους επόμενους μήνες. Μην διστάσετε να γίνετε τολμηροί ή να κάνετε καινοτομίες που θα εξυπηρετήσουν την εφαρμογή των σχεδίων σας. Συχνά η ψυχολογική σας διάθεση είναι πεσμένη και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο για να την ενισχύσετε, χωρίς να συγκρούεστε και χωρίς να δοκιμάζετε τις διαθέσεις και την αντοχή των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ