Follow us

Search

Προβλέψεις Ιουλίου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η έκλειψη;

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον έρωτα, το χρήμα και την οικογένεια.

Φωτο: Θανάσης Κρίκης

Τι αλλαγές φέρνει η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου; Διαβάστε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Η έκλειψη της σελήνης στις 5 Ιουλίου σηματοδοτεί μια περίοδο κούρασης. Φροντίστε την υγεία σας και ξεχάστε τις γνωστές σας υπερβολές. Οι άλλοι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες και πολλές φορές θα είναι δύσκολο να συντονιστείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους. Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πιο στρωτό στις επιδιώξεις σας και μπορεί να σας προσφέρει μικρές αποδράσεις ή διακοπές με τους αγαπημένους σας. Κινηθείτε ανάλογα με τα οικονομικά σας, χωρίς να παραμελείτε τις ευκαιρίες για τη βελτίωσή τους. Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα κάποιες ημέρες, γι’ αυτό φροντίστε είτε να προλαβαίνετε τις αντιδράσεις των δικών σας ανθρώπων είτε να μην τους προκαλείτε.

Ταύρος

Αρκετοί από εσάς χρειάζεται να διευθετήσετε δύσκολες υποθέσεις του παρελθόντος. Η έκλειψη της σελήνης στις 5 του μήνα δημιουργεί ένα σκηνικό αρκετά απαιτητικό. Φροντίστε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις και να εξομαλύνετε τις πιέσεις που σας ασκούνται. Στα αισθηματικά διατηρήστε τα κεκτημένα σας και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τώρα όσα δεν άλλαξαν μέχρι σήμερα. Προσαρμοστείτε σε ό,τι επικρατεί γύρω σας ώστε να έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε και να οργανωθείτε ανάλογα. Ταξίδια και μετακινήσεις σας προβληματίζουν αρκετά, ιδιαίτερα εσάς που θέλετε να τα συνδυάσετε και με εργασία. Οικονομικά, το πρώτο μισό του μήνα περιλαμβάνει έξοδα, ενώ το δεύτερο φέρνει μια σχετική ισορροπία.

Δίδυμοι

Φαίνεται ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις συνέπειες της σεληνιακής έκλειψης στις 5 του μήνα ευκολότερα από ό,τι κάποιες άλλες ζωδιακές ομάδες. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η ευστροφία και, κατά δεύτερο λόγο, η σχετική αδιαφορία σας. Καλό είναι όμως να μην αποστασιοποιείστε τόσο εύκολα από όσα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί κάποιοι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος είναι ικανοί να ορθώσουν ανάστημα και να σας ταλαιπωρήσουν όσο εσείς αποτραβιέστε από τα δικά τους θέματα. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να προσέξετε κάποιες συνεργασίες και, αν δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από αυτές, φροντίστε να αυτονομηθείτε περισσότερο. Το τελευταίο δεκαήμερο σας προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης, μετακινήσεων και κοινωνικών συναναστροφών.

Καρκίνος

Η έκλειψη της σελήνης στο απέναντί σας ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 του μήνα επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σας. Προσπεράστε κάποιες έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας, χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες μιας εγωιστικής συμπεριφοράς ή μιας αντίδρασης που θα σας στεναχωρούσε. Είναι αλήθεια ότι κατακλύζεστε από πολλές υποχρεώσεις ή σχέδια που συναντούν εμπόδια την τελευταία στιγμή. Το δεύτερο μισό του μήνα σάς επιτρέπει να είστε κάπως πιο χαλαροί, γεγονός που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αυτό είναι μεταδοτικό και ωφέλιμο για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και για εκείνους που αγαπάτε, οι οποίοι σας στηρίζουν όταν τους χρειάζεστε και όταν έχετε ανάγκη από κάποιου είδους εξυπηρέτηση εκ μέρους τους.

Λέων

Παρατηρείται κάποια στασιμότητα στα επαγγελματικά και πρακτικά σας ζητήματα. Αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, αλλά φροντίστε να βρείτε άλλους τρόπους για να εξυπηρετηθείτε. Η έκλειψη της σελήνης στις 5 του μήνα σάς αναγκάζει να εξαντλήσετε την υπομονή σας στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Το δεύτερο δεκαήμερο σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα, αλλά ακόμη και τότε θα υπάρξουν ανάγκες οι οποίες θα σας προβληματίσουν ως προς την κάλυψή τους. Στα αισθηματικά πληθαίνουν οι πειρασμοί για τους ελεύθερους, αλλά κάπου στην πορεία φαίνεται να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Όσοι είστε σε σχέση, θα έχετε πολλούς λόγους να επιδιώξετε τη βελτίωσή της.

Παρθένος

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα σας απασχολήσουν έντονα το πρώτο μισό του Ιουλίου. Αξιολογήστε τις ανάγκες τους και μην αμφιβάλλετε για τα αισθήματά τους απέναντί σας. Θα υπάρξουν αρκετές αντιξοότητες το πρώτο μισό του μήνα, γεγονός που εντείνεται και από την έκλειψη της σελήνης στον Αιγόκερω στις 5. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, υποβοηθούμενη και από τον Άρη από τον Κριό, σας οδηγεί πολλές φορές σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς σας ζητά να αλλάξετε νοοτροπία και σας ρίχνει σε αχαρτογράφητα νερά. Όσοι σχεδιάζετε διακοπές, έχετε κατά νου ότι το απρόοπτο θα παίξει και εδώ τον ρόλο του και κερδισμένοι θα είστε όσοι από εσάς έχετε εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Ζυγός

Να είστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε αυτόν το μήνα και να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνους που βρίσκονται δίπλα σας. Το προηγούμενο διάστημα έφερε αναστάτωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας και τώρα χρειάζεται κάποιος χρόνος για να μπουν όλα ξανά σε μια σταθερή πορεία. Πολλοί από εσάς είστε αρκετά εκτεθειμένοι, κυρίως γιατί αναλάβατε πολλές ευθύνες, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Φροντίστε να ξεπεράσετε τους ενδόμυχους φόβους σας οι οποίοι σας κάνουν επιφυλακτικούς απέναντι στο θετικό αποτέλεσμα που περιμένετε. Αισθηματικά θα μπείτε σε περιπέτειες αν ξεπεράσετε τα όριά σας, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να ενθουσιαστείτε με έναν άνθρωπο, περισσότερο όμως απ’ ό,τι αξίζει πραγματικά.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και η έκλειψη της σελήνης στις 5 του μήνα επηρεάζει τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί το πρώτο μισό του μήνα, καθώς συμβαίνει να σας απασχολούν και οικογενειακά θέματα. Αναβάλλετε όπου μπορείτε συζητήσεις και συμφωνίες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αλλά δέχονται πιέσεις από εξωτερικά γεγονότα ως προς την υλοποίησή τους. Οικονομικά, η περίοδος είναι άστατη και καλό θα ήταν να μην εξαντλείτε το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας τόσο εύκολα, μόνο και μόνο για να κερδίσετε κάποιες εντυπώσεις! Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, φροντίστε να βρίσκεστε σε επικοινωνία με ό,τι αφήνετε πίσω σας, είτε αυτό λέγεται εργασία είτε οικονομική δραστηριότητα.

Τοξότης

Αποφύγετε τα λάθη στα οικονομικά σας εξαιτίας της ψυχολογίας σας. Θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας σε όλους τους τομείς, γεγονός που θα σας αποσπάσει από τις ουσιαστικές σας επιδιώξεις. Τακτοποιήστε κάποια οικονομικά θέματα και καλύψτε με όποιον τρόπο ενδείκνυται τις υποχρεώσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται η ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης από τους Διδύμους, αλλά θα χρειαστείτε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Ασχοληθείτε με την ανανέωση της κοινωνικής σας ζωής, τον επαναπροσδιορισμό των συναισθηματικών σας αναγκών και τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής σας υγείας. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν λείπουν από το πρόγραμμά σας, αλλά μην επιδιώκετε περισσότερα από όσα μπορείτε να επιτύχετε!

Αιγόκερως

Η έκλειψη της σελήνης στο ζώδιό σας στις 5 του μήνα δυσκολεύει τα σχέδιά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα και έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Επαγγελματικά, δώστε προσοχή σε κάποιες σχέσεις με συνεργάτες, πελάτες ή συναδέλφους, οι οποίες φαίνεται να βρίσκονται σε ευαίσθητη καμπή. Στα αισθηματικά πολλά εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, γι’ αυτό κρατήστε θετική στάση απέναντι σε ό,τι αποτελεί κοινό στόχο με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης νέας σχέσης. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ιδιαίτερα αν έχετε καταφέρει να πάτε διακοπές ή να χαλαρώσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις οικονομικής φύσεως.

Υδροχόος

Η προνοητικότητα και η καλή προετοιμασία είναι τα εφόδια που έχετε για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν αυτόν το μήνα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όπου χρειάζεται και διαχωρίστε τη θέση σας από ό,τι και όποιον δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να συνεννοηθείτε. Η εργασία απαιτεί κάποια τολμηρά βήματα, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή έχετε υποστεί ζημιά εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων των προηγούμενων μηνών. Αισθηματικά ο μήνας σάς βοηθά να επικοινωνήσετε, να διατηρήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον κάποιου ανθρώπου για εσάς ή να εξελίξετε ακόμη περισσότερο μια πρόσφατη γνωριμία . Προσοχή χρειάζονται η υγεία και η χρήση μηχανημάτων, γι’ αυτό να είστε πάντα συγκεντρωμένοι σε ό,τι κάνετε!

Ιχθύες

Αναστάτωση στα αισθηματικά σας φέρνει η έκλειψη της σελήνης στις 5 του μήνα στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου. Ακούστε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας και μην προκαλείτε αντιδράσεις ή αμφιβολίες με τη συμπεριφορά σας. Όπως εσείς θέλετε να καλυφθείτε απέναντι από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας προβληματίζει, το ίδιο θέλει να κάνει και ο σύντροφός σας. Σίγουρα όμως υπάρχει ακόμα ανεκμετάλλευτο πεδίο συνεννόησης το οποίο πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, επωφεληθείτε από το κλίμα χαλάρωσης για να ανανεώσετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις για το μέλλον. Διώξτε από το μυαλό σας τις έγνοιες που σας αγχώνουν και φροντίστε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

 

MORE FROM

Top stories