Follow us

Search

Προβλέψεις Ιουνίου: Πώς θα είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για τα 12 ζώδια;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για τον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Γραφει: elle.gr
image

Φωτο: sincerelyjules

Κριός

Λίγο δύσκολος µήνας για τους περισσότερους από εσάς, λόγω των εκλείψεων που θα συµβούν. Ωστόσο, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να αναδιοργανώσετε τα οικονοµικά σας και να βρείτε µια πιο ρεαλιστική φόρµουλα για την κάλυψη των αναγκών σας. Αν και η ψυχολογική σας κατάσταση δεν σας βοηθά, χρειάζεται να φανείτε ευέλικτοι και συνεργάσιµοι. Προφυλάξτε την υγεία σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους και να εµπλακείτε σε παρεξηγήσεις και σχόλια. Η αισθηµατική σας ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε µεταβατική περίοδο. Η καριέρα σας είναι ο τοµέας στον οποίο πρέπει να εστιάσετε περισσότερο από όλους τους άλλους.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στους Διδύµους, έστω και ανάδροµη, κάνει ό,τι µπορεί για να σας καλύψει συναισθηµατικά και πρακτικά. Ο Άρης στους Ιχθύς, αν και σε δυσαρµονία µαζί της, σας βοηθά κάθε τόσο µέσω φιλικών προσώπων. Ο Κρόνος έχει πάρει τον δρόµο της επιστροφής για τον Αιγόκερω και ο Δίας µαζί µε τον Πλούτωνα σε αυτό το ζώδιο είναι η µεγάλη ασπίδα προστασίας σας απέναντι σε κάθε εξωτερικό κίνδυνο. Οι εκλείψεις του Ιουνίου θα φέρουν έκτακτα έξοδα και τη ρήξη µιας σχέσης µε αιφνίδιο τρόπο. Παρόλα αυτά, µπορείτε να κάνετε την υπέρβαση δείχνοντας υποµονή και, ακόµη καλύτερα, µετατρέποντας το πείσµα σε στωικότητα.

Δίδυµοι

Εκτός από τις εκλείψεις που θα επηρεάσουν τους περισσότερους από εσάς, ο Ιούνιος θα είναι ένας µήνας πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Η Αφροδίτη, αν και ανάδροµη στο ζώδιό σας, δεν θα σας στερήσει κάποιες ευχάριστες προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης παίζει σηµαντικό ρόλο, καθώς σας επιστρατεύει στον επαγγελµατικό τοµέα και σας υποχρεώνει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για την υπεράσπιση των συµφερόντων σας. Ωστόσο, κάποιες δυσκολίες για την προώθηση των φιλοδοξιών σας δεν θα λείψουν. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύπλοκη και κουραστική. Πολλοί άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα µονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας.

Καρκίνος

Αρκετά εξακολουθούν να είναι τα προβλήµατά σας, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να λυθεί µε άγχος ή σπασµωδικές κινήσεις. Είναι σηµαντικό να αντιµετωπίσετε ήρεµα και αποφασιστικά τη σύγχυση στον επαγγελµατικό και τον οικογενειακό τοµέα µε τη σιγουριά ότι, αν έχετε δίκιο, θα τo βρείτε έστω και κάπως καθυστερηµένα. Είναι γεγονός ότι τελικά θα αναγκαστείτε να δεχτείτε δυσάρεστες λύσεις, αλλά περνώντας ο καιρός θα διαπιστώσετε ότι ήταν και οι πιο συµφέρουσες για µια επιθυµητή γενική αλλαγή. Μια αισθηµατική σχέση ίσως τελειώσει και αυτό θα σας στενoχωρήσει, παρά το γεγονός ότι εσείς το προκαλέσατε µε τη στάση σας.

Λέων

Πολλή κίνηση και ένταση προβλέπεται και αυτόν τον µήνα για τους περισσότερους από εσάς. Είναι σκόπιµο να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, να µην αναλωθείτε σε δευτερεύουσες ασχολίες και να φροντίσετε το σταδιακό κλείσιµο των συσσωρευµένων εκκρεµοτήτων πάσης φύσεως. Οι εκλείψεις του Ιουνίου και η ανάδροµη Αφροδίτη θα αναστείλουν ένα σχέδιο που είχατε και θα προκαλέσουν συχνές και επαναλαµβανόµενες καθυστερήσεις σε καθηµερινά ζητήµατα. Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει συναισθηµατικές αναµοχλεύσεις και κάποιες περιστασιακές αντιξοότητες κοινωνικού χαρακτήρα.

Παρθένος

Ο Ιούνιος εξακολουθεί να είναι ένα δύσκολο διάστηµα για τα επαγγελµατικά και τα οικονοµικά σας ενδιαφέροντα. Αποφύγετε έξοδα, δάνεια και ριψοκίνδυνες επιλογές οικονοµικού χαρακτήρα. Μην αφήνετε εκκρεµότητες που θα δυσκόλευαν τα σχέδιά σας. Κάποιοι, ωστόσο, µπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για να προβληθείτε περισσότερο και να κερδίσετε µέρος του χαµένου χρόνου. Μην εκτίθεστε κάνοντας σχόλια και κρίσεις που δεν σχετίζονται µε τις δικές σας δραστηριότητες. Αισθηµατικά εκφραστείτε ειλικρινά, έστω και αν κάτι τέτοιο µπορεί να σας δηµιουργεί άγχος και προβληµατισµό.

Ζυγός

Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στα ζητήµατα που προκύπτουν στην οικογένεια και που επηρεάζουν καθηµερινά το κλίµα που επικρατεί στο σπίτι. Σκεφτείτε ψύχραιµα και µην επιλέγετε τον πιο ακραίο τρόπο για να επιλύσετε τις διαφορές σας µε τους άλλους. Στην εργασία, υπερασπιστείτε έξυπνα τα συµφέροντα και τα δικαιώµατά σας και µην παρασύρεστε από διαθέσεις της στιγµής που µπορεί να ακυρώσουν όσα έχετε καταφέρει µέχρι τώρα. Οι ελεύθεροι φροντίστε να ελέγχετε τις παρορµήσεις σας σε κάποιες συναναστροφές που δεν εγγυώνται τίποτα περισσότερο από λίγες ευχάριστες αλλά προσωρινές στιγµές.

Σκορπιός

Οι αλλαγές που σας αγχώνουν θα αποβούν προς όφελός σας όταν πραγµατοποιηθούν, πράγµα που δεν πρόκειται να αργήσει. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να κινηθείτε περισσότερο αυτόνοµα από ό,τι πριν. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας σε τοµείς που σας γεµίζουν µε ικανοποίηση. Οι ελεύθεροι θα συγκινηθείτε από κάποιον άνθρωπο που θα συναντήσετε, στον οποίο όµως θα πρέπει να δώσετε χρόνο για να ξεδιπλώσει τις πτυχές του χαρακτήρα του. Οικονοµικά λειτουργήστε µε σύνεση και ωριµότητα, ιδιαίτερα αν η βελτίωσή τους εξαρτάται από τις τωρινές ενέργειές σας.

Τοξότης

Η υγεία και η διάθεσή σας βελτιώνονται και αυτό σας βοηθά να ασχοληθείτε µε τις σηµαντικές υποθέσεις σας. Μην ξεχνάτε, όµως, πως κάθε µεταβατική περίοδος είναι και δύσκολη, οπότε χρειάζεται υποµονή και αντοχή στην κούραση. Η έκλειψη της σελήνης στις αρχές του µήνα στο ζώδιό σας επηρεάζει τα δρώµενα που σας αφορούν και τη στάση σας απέναντί τους. Όσο και αν προβληµατίζεστε µε ορισµένες πτυχές της καθηµερινότητάς σας, προβλέπεται ότι σύντοµα θα βρείτε τρόπους τακτοποίησης των εκκρεµοτήτων και των ζητηµάτων που καθυστερούν τα σχέδια και την εξέλιξή σας.

Αιγόκερως

Όσο αφήνετε το άγχος και τη νευρικότητα να σας κυριεύουν, τόσο αποµακρύνεστε από ενέργειες και αποφάσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Οι εξελίξεις στην εργασία σάς προβληµατίζουν και σας δυσκολεύουν, καθώς σας ζητούν να προσαρµοστείτε άµεσα στις αλλαγές, να συνεργαστείτε µε ανθρώπους µε τους οποίους δεν µπορείτε να συνεννοηθείτε, ενώ παράλληλα σας εµποδίζουν να είστε όσο αποτελεσµατικοί θα θέλατε. Φανείτε ψύχραιµοι, επιµείνετε περισσότερο στην επίλυση των όσων σας αγχώνουν και επωφεληθείτε από συγκυρίες που ευνοούν µακροπρόθεσµα τα συµφέροντά σας.

Υδροχόος

Ο µήνας προβλέπεται έντονος και µε αρκετή δραστηριότητα για τους περισσότερους από εσάς, που θα κληθείτε να υπερασπιστείτε τα συµφέροντα και τις µέχρι τώρα επιδιώξεις σας. Πολλά εξαρτώνται από τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί το τελευταίο διάστηµα, αλλά µε τις κατάλληλες ενέργειες θα διατηρήσετε τα κεκτηµένα σας. Με λίγη διπλωµατία µπορείτε να διευρύνετε τις απαιτήσεις σας για ό,τι έχετε προσπαθήσει και καταφέρει στην εργασία σας. Οι αλλαγές στη συναισθηµατική σας ζωή είναι πιθανές, αλλά φαίνεται να σας εξυπηρετούν και να µη σας βλάπτουν. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και δείτε τη θετική πλευρά όσων συµβαίνουν γύρω σας.

Ιχθύες

Ένταση και κινητικότητα χαρακτηρίζουν αυτόν το µήνα. Διατηρήστε την ψυχραιµία σας και µην αφήνετε τις δυσκολίες να σας αποµακρύνουν από τους στόχους σας. Φροντίστε να έχετε τους κατάλληλους συνοµιλητές όσον αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας και µην κρατάτε τις ιδέες σας στο συρτάρι όταν κρίνετε ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να µπουν σε εφαρµογή. Αισθηµατικά, η ρευστότητα του Ιουνίου σας κάνει σκεφτικούς, µε αποτέλεσµα να αλλάζετε συχνά το πρόγραµµα και τις δραστηριότητές σας. Ασχοληθείτε µε τα πρακτικά σας ζητήµατα και βελτιώστε τα οικονοµικά σας µέσα από κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

MORE FROM

Top stories