Menu

Προβλέψεις Μαρτίου: Πώς θα αντιμετωπίσεις τα εμπόδια του ανάδρομου Ερμή;

Διάβασε τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για επιτυχία στον έρωτα, την καριέρα και το χρήμα.

 

ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Σημαντικός μήνας για τις εξελίξεις στο οικονομικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 6 και η σχεδόν επτάχρονη παραμονή του εκεί σας ενισχύει με τρόπο που δεν το περιμένατε, τόσο σε θέματα αποκατάστασης όσο και σε θέματα ιδιοκτησίας και κύρους. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας κάνει επιφυλακτικούς ως προς το ενδιαφέρον που σας δείχνουν μερικοί άνθρωποι. Μην το παρακάνετε όμως στα αισθηματικά σας, αλλά δεχτείτε τις διαφορές νοοτροπίας ή τρόπου συναισθηματικής έκφρασης του συντρόφου σας. Επίσης, λάβετε υπόψη και τον παράγοντα της ανασφάλειας των άλλων, ιδιαίτερα όταν δεν είναι τόσο αποφασιστικοί και ευέλικτοι όσο εσείς. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά μεγαλύτερη ποικιλία, ενώ όσοι ασχολείστε με κάποιο άθλημα θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες για διάκριση σε αυτόν τον τομέα.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου
Από τις 6 του μήνα ο Ουρανός εγκαθίσταται στο ζώδιό σας. Αυτή η θέση φέρνει αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεστε, στις επιδιώξεις σας, στην κατάκτηση νέων στόχων μακροπρόθεσμα, αλλά βελτιώνει και την οργάνωση της καθημερινότητας και του προσωπικού σας περιβάλλοντος. Ερμηνεύστε σωστά τις προθέσεις των γύρω σας και δώστε προσοχή στην ανάγκη κάποιων συνεννοήσεων ή διαπραγματεύσεων. Επαγγελματικές προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά η πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή δεύτερες σκέψεις. Φροντίστε λοιπόν να υπολογίσετε σωστά τις κινήσεις σας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει αναστάτωση στην αισθηματική σας ζωή, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς, για σχεδόν ολόκληρο τον μήνα θα δημιουργεί εμπόδια στη διευθέτηση μιας οικονομικής σας υπόθεσης. Υγεία και κοινωνικές δραστηριότητες χρειάζονται προσοχή καθώς στη δεύτερη περίπτωση πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε κάποιες σκοπιμότητες.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Διευκολύνεστε στα επαγγελματικά ακόμα και εσείς που περνάτε μια χαρακτηριστική δυσκολία. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα ώστε να διορθώσετε κακώς κείμενα των προηγούμενων μηνών. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε καλύτερα από τον προηγούμενο μήνα. Η ερωτική σας ζωή διαμορφώνεται ικανοποιητικότερη. Οι απαιτήσεις ή οι ιδιοτροπίες, όμως, τονίζονται με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι άλλοι. Εδώ θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, να εκμεταλλευτείτε σωστά την ώθηση που σας προσφέρει ο Δίας από τον Τοξότη και να απαλλαγείτε από ένα δίλημμα στα αισθηματικά σας, καθώς το ενδεχόμενο μιας απόφασής σας σε αυτόν τον τομέα θα σας απασχολήσει αρκετά. Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς προβλέπεται κάποια πρόσκαιρη βελτίωση την οποία δεν πρέπει να αναλώσετε σε περιττά έξοδα.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ο μήνας είναι σημαντικός για διακανονισμούς και διευθέτηση χρεωστικών εκκρεμοτήτων. Βοηθά επίσης την αύξηση των εσόδων και διευκολύνει την εφαρμογή ενός δύσκολου σχεδίου που αφορά την ενίσχυση της δουλειάς σας. Η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 6 του μήνα ενισχύει κάπως τις δυνάμεις σας, τα αποθεματικά σας, αλλά και την υποστήριξη που δέχεστε από το περιβάλλον σας. Τα ενδιαφέροντά σας βρίσκουν τρόπο έκφρασης, ενώ ο ευαίσθητος οικογενειακός τομέας ενισχύεται με τρόπο αποφασιστικό. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σας αναγκάζει σε κάποια έξοδα, ενώ επανέρχεται η ανάγκη να διευθετήσετε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες, λιγότερο επίμονοι όσον αφορά την πάροδο του χρόνου και περισσότερο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και πρέπει να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να τα πραγματοποιήσετε.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου
Θα ζήσετε μια δυνατή περίοδο αλλά με μεγάλη καθημερινή ένταση. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ήλιο σας μπορεί να σας παρασύρει σε επικίνδυνα συναισθηματικά μονοπάτια και να εξαπατηθείτε σχετικά με τις προθέσεις ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αυτό αφορά κυρίως τους ελεύθερους από εσάς που αναζητάτε έναν νέο σύντροφο. Οι υπάρχουσες συναισθηματικές σχέσεις δέχονται βελτίωση και ευνοείστε σε αυτόν τον τομέα, ιδιαίτερα αν το επιχειρήσετε κοινή συναινέσει. Οικονομικά, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σάς χαρίζει κάποια περιθώρια χρόνου για να τακτοποιήσετε ορισμένες από τις εκκρεμότητές σας, ενώ δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε συμφωνία για κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Φανείτε δημιουργικοί και αποφασιστικοί και αξιοποιήστε κάθε πληροφορία που έχετε σχετικά με το αντικείμενο που υποστηρίζετε επαγγελματικά και θέλετε να το εξελίξετε!

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Φανείτε διαλλακτικοί και προνοήστε για εξελίξεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Ακόμη, φανείτε προσεκτικοί στην εργασία σας και μην αναμειγνύεστε σε σχόλια ή ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σας. H είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο δεν οριστικοποιεί τις καταστάσεις γύρω σας, αντίθετα προβάλλει περισσότερα από ένα πιθανά ενδεχόμενα εξέλιξης των υποθέσεων που σας ενδιαφέρουν. Αυτό σημαίνει ότι ο μήνας είναι ιδιαίτερα κουραστικός για αρκετούς από εσάς και ότι χρειάζεται να κρατάτε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις τρίτων, αλλά και στις προσδοκίες σας. Αισθηματικά ευνοείστε λιγότερο από άλλες περιόδους, αλλά αυτό είναι πρόσκαιρο. Οι ελεύθεροι είστε και οι πιο απαισιόδοξοι, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα και χωρίς προειδοποίηση. Δηλώστε λοιπόν τη διαθεσιμότητά σας, αναπτύξτε την κοινωνική σας ζωή και οπλιστείτε με υπομονή και αποφασιστικότητα για το σύντομο μέλλον.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Εργαστείτε για τις επιδιώξεις σας αυτόν το μήνα! Είναι καιρός να βάλετε μια τάξη στο περιβάλλον και στα συναισθήματά σας, χωρίς όμως να δηλώσετε τις προθέσεις σας και χωρίς να αναστατώσετε τους γύρω σας. Αυτό που θέλετε πραγματικά είναι και αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Προσέξτε όμως να μην εμπλακείτε στις υποθέσεις του συντρόφου σας και να μην τον πιέσετε να ασπαστεί τη γνώμη σας. Έχετε πολύτιμη εμπειρία για κάτι τέτοιο από το παρελθόν και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε χωρίς να ζημιώσετε κανέναν. Οικονομικά ο μήνας φέρνει ίσες ευκαιρίες και δυσκολίες και θα έχετε την ικανοποίηση να δείτε αρκετές από αυτές να πραγματοποιούνται. Η εργασία έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα πρέπει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας ή να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας. Το τέλος του μήνα είναι περισσότερο αποδοτικό στις προσπάθειές σας!

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Υπάρχουν ακόμη δυσκολίες, αλλά τόσο η διάθεση σας όσο και οι προοπτικές σας βελτιώνονται. Μερικοί από εσάς θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου στον επαγγελματικό τομέα, ενώ άλλοι θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία ή επέκταση δραστηριότητας. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις καθυστερήσεις που θα προκύψουν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθύς και μην επηρεάζεστε από ανυπόστατες φήμες, ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε σε ευαίσθητους και άκρως ανταγωνιστικούς τομείς. Αυτή την εποχή δεν ευνοούνται τόσο οι πρωτοποριακές ιδέες, όσο και αν η νέα θέση του Ουρανού στον Ταύρο σάς παρακινεί να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. Κάτι σημαντικό γι αυτόν το μήνα είναι ότι θα πρέπει να είστε αμερόληπτοι στις αποφάσεις και την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχουν διαφορές μεταξύ τους.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου
Η εργασία μπορεί να απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις και ουσιαστική συμμετοχή σε όσα διαδραματίζονται εκεί. Προσπαθήστε να είστε παρόντες στη λήψη αποφάσεων, αν θέλετε να εξυπηρετήσετε το συμφέρον και το αντικείμενό σας. Στα οικονομικά, η πρώτη εβδομάδα είναι άστατη. Στην πορεία του μήνα θα κληθείτε να διαχειριστείτε καλύτερα το εισόδημά σας ή να βρείτε λύση σχετικά με την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σας στοιχείου. Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σάς προσφέρει ευχάριστες στιγμές και καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι απολαμβάνετε την προσοχή των άλλων, αλλά δυσκολεύεστε να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Οικονομικά, ο τομέας εξακολουθεί να είναι ευάλωτος και ρευστός, ενώ οι περισσότεροι από εσάς ανυπομονείτε για το αντίθετο. Πάντως δεν χάνετε την αισιοδοξία σας και αυτό σας βοηθά να κυλήσει ο μήνας ευχάριστα!

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε πάντα συντηρητικοί γιατί η κατάσταση δεν θα είναι σταθερή. Κάποια βελτίωση προβλέπεται για το δεύτερο μισό του Μαρτίου και μέχρι τότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να μην υποστηρίξετε αλλαγή σχεδίων και να μη βάλετε και άλλους ανθρώπους στο παιχνίδι της οικονομικής σας δικαίωσης. Αισθηματικά, παρότι η κατάσταση είναι καλή, νιώθετε ανικανοποίητοι και κάπως εκτεθειμένοι γιατί η έκβαση των υποθέσεών σας δεν είναι αυτή που περιμένατε. Στα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες με τον σύντροφό σας και να δείξετε κατανόηση στις θέσεις και τις απαιτήσεις του. Η εργασία, επίσης, επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υποθέσεις σας. Η ενασχόλησή σας επίσης με μηχανήματα και προηγμένη τεχνολογία θα παρουσιάσει προβλήματα για τα οποία φαίνεται να μην είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσετε!

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Ένταση στον επαγγελματικό τομέα και για μερικούς στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Χρειάζεστε έναν σωστό προγραμματισμό και αρκετή προσοχή στις συναλλαγές σας, έτσι ώστε ο Μάρτιος να αποδώσει δημιουργικά και οικονομικά. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένετε θαύματα αλλά μία σχετική σταθερή βελτίωση. Στα αισθηματικά σας τίποτα δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά μετά τα μέσα του μήνα οι συνθήκες βελτιώνονται από μια συζήτηση ή μια συνάντηση. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ικανοποιεί το εγώ σας, την προσωπική σας ζωή και σας γλιτώνει από κάποιες περιπέτειες στα επαγγελματικά, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Κάποιοι από εσάς δεν πρέπει να φοβηθείτε την ανάγκη για μια αναδιοργάνωση εσωτερική και εξωτερική.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Παρόλες τις δυσκολίες της, η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τους περισσότερους από εσάς, γιατί θα σας δώσει ευκαιρίες να απορρίψετε λανθασμένες απόψεις σας για τη ζωή και τον εαυτό σας και να επιταχύνετε την πορεία σας για ένα καλύτερο μέλλον σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρει την ευθύνη για ό,τι σας προβληματίζει στην εργασία, την επικοινωνία με τους άλλους και την εξέλιξη των αισθηματικών σας. Κατά μία έννοια, σας βοηθά να αναγνωρίσετε αυτά που πρέπει να διορθωθούν και αυτά που πρέπει να ξεχαστούν. Η πανσέληνος στον Ζυγό στις 21 υπόσχεται να παίξει θετικό ρόλο στα αισθηματικά σας, είτε με την εμφάνιση ενός νέου ανθρώπου στη ζωή σας είτε με μια ικανοποιητική εξέλιξη σε μια μυστική και άκρως ερωτική σας σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ