Follow us

Search

Προβλέψεις Οκτωβρίου: Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τη νέα σεζόν;

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τι μας περιμένει στον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Προβλέψεις Οκτωβρίου: Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τη νέα σεζόν;
Φωτογράφιση: Κώστας Αυγούλης

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Ασχοληθείτε με εκείνους και εκείνα που αγαπάτε. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα θα σας δώσει πολλές αφορμές για να ορίσετε αυτά που σας ευχαριστούν, εκείνα που θέλετε να αλλάξετε και όσα μπορείτε να παραβλέψετε. Οι άλλοι θα σας απασχολήσουν αρκετά, κυρίως εξ αιτίας των υποχρεώσεων ή των ευθυνών που έχετε αναλάβει ηθελημένα ή μη. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει τη συμπεριφορά σας και μερικές φορές σας κάνει περισσότερο διπλωμάτες, ενώ άλλες επηρεάζει την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα μεταξύ 10 και 16 του μήνα. Ο Δίας από τον Ζυγό σάς κάνει απερίσκεπτους όσον αφορά το συμφέρον σας, αλλά τυχερούς στις διεκδικήσεις σας. Τα οικονομικά σας μπορούν να σταθεροποιηθούν ή να βελτιωθούν, αν συνεχίσετε την καλή δουλειά και χειριστείτε συνετά κάποιες ευκαιρίες που καραδοκούν.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου
Ο Ερμής στον Σκορπιό ζητά από εσάς σοβαρότητα και αφοσίωση στα νέα σας σχέδια, επαγγελματικά και προσωπικά. Οι προηγούμενοι μήνες δοκίμασαν την αντοχή σας και καθυστέρησαν κάποιες από τις αποφάσεις σας. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε αυτά που έχετε αναβάλλει και να υπολογίζετε σε υποστήριξη ή ομαλή εξέλιξη. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι δεν έχετε περιθώρια αλλαγών και αν χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζατε. Αισθηματικά η πρώτη εβδομάδα δεν απαντά στα ερωτήματά σας, απεναντίας μπορεί να αποδειχθεί παραπλανητική και ασταθής. Στην πορεία του μήνα ξεπερνάτε κάποια από τα εμπόδια που θέσατε εσείς στον εαυτό σας, δοκιμάζοντας τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σας. Αν διατηρείτε μυστική σχέση, φαίνεται να την απολαμβάνετε περισσότερο τώρα, ιδιαίτερα επειδή έχουν αρθεί οι δυσκολίες που αντιμετωπίζατε στο παρελθόν. Οικονομικά φροντίστε να μη δεσμευτείτε με υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Ο χρόνος είναι ο πολύτιμος σύντροφός σας για τον Οκτώβριο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει και επιδιώξτε βελτίωση στις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας. Υπάρχει ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων και θεμάτων στα οποία μπορείτε να ανταποκριθείτε και να δείτε σύντομα τα αποτελέσματα. Αντίθετα με άλλες φορές, μπορείτε να οργανωθείτε, να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και εκείνους που αγαπάτε. Να είστε όμως επιφυλακτικοί στις σχέσεις σας και να μην είστε εύπιστοι απέναντι σε εκείνους που έχουν λόγους να σας καλοπιάνουν. Η εργασία μπορεί να σας αναγκάσει να τηρήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα ή να θυσιάσετε μέρος του ελεύθερου χρόνου σας, για χάρη της προόδου ή των φιλοδοξιών σας. Εμπιστευτείτε μόνο ό,τι μπορεί να αποδειχτεί!

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Μείνετε συντονισμένοι στις επιθυμίες σας, εξυπηρετήστε έξυπνα τις ανάγκες σας και δώστε σημασία στους ανθρώπους που απομακρύνουν τις αρνητικές σας σκέψεις. Αισθηματικά φαίνεται πως οι αντιθέσεις που υπάρχουν τώρα οδηγούν σε εγωιστική συμπεριφορά και συγκρούσεις που σας αναστατώνουν και σας ταλαιπωρούν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε κάνει λάθος εκτιμήσεις και να ακολουθείτε λάθος δρόμο εξαιτίας μιας ανασφάλειας ή μιας παλαιότερης συνήθειας, την οποία ήρθε ο καιρός να αλλάξετε. Καταφύγετε στη γνωστή σας υπομονή μέχρι να επανέλθει η ομαλότητα στη σχέση σας και μη δοκιμάζετε τις αντοχές του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι έχετε την ευκαιρία να είστε γοητευτικοί εκεί που θέλετε, ενώ κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσει για άλλη μια φορά το παρελθόν. Οικονομικά τακτοποιήστε υποχρεώσεις και συνεχίστε τις προσπάθειες που φαίνεται να αποδίδουν.

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου
Χρειάζεται να είστε διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας και ευέλικτοι στην καθημερινότητά σας. Ο Άρης από τον Ζυγό σάς βοηθά να βρείτε λύση σε θέματα που σας απασχολούν, κυρίως όμως στα αισθηματικά σας, τα οποία δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά η πρώτη εβδομάδα του μήνα υποστηρίζει τις ενέργειές σας και σας δίνει ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Το τελευταίο δεκαήμερο συνωστίζονται πολλοί και πολλά στη ζωή σας, και θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια βιαστικά ζητήματα. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και μην παρασύρεστε από κολακείες ή διαθέσεις της στιγμής. Προνοήστε για κάποιες δύσκολες συναντήσεις ή ασφυκτικές υποχρεώσεις ώστε να πάψουν να σας ταλαιπωρούν.

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος. Πολλοί από εσάς έχετε φτάσει στα όριά σας και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προσθέτετε επιπλέον ένταση στις σχέσεις σας ή στην επαγγελματική σας ζωή. Υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας και θα πρέπει να τις εντοπίσετε. Σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα μιας πιο ευέλικτης συνεργασίας στα επαγγελματικά σας. Κερδίστε χρόνο και προσπαθήστε να καταλάβετε τις αιτίες κάποιων καθυστερήσεων ή αναβολών στις επιδιώξεις σας. Το απρόοπτο θα παίξει και πάλι τον ρόλο του, γι’ αυτό ας έχετε σαν οδηγό το ένστικτό σας, το οποίο σας προστατεύει από το να εκτίθεστε άσκοπα. Στα αισθηματικά μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αντίθετα, αφήστε τις εξελίξεις να ωριμάσουν και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, αποκλείοντας τον παράγοντα της τύχης που καραδοκεί στο πλευρό σας!

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Ο μήνας των γενεθλίων σας φροντίζει να είναι σημαντικός όσον αφορά τις ασχολίες, τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Όσοι από εσάς δώσατε προτεραιότητα στα αισθηματικά σας το προηγούμενο διάστημα, απολαμβάνετε τώρα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Επειδή όμως όλα έχουν ένα κόστος, φροντίστε ώστε τώρα, που σοβαρεύουν οι καταστάσεις, να μην οπισθοχωρήσετε και να μην προβληματιστείτε από τις αλλαγές που μια αγάπη φέρνει στη ζωή σας. Το διάστημα 10 – 16 δοκιμάζει τη νοημοσύνη, τις ικανότητες στην επικοινωνία, τις διαθέσεις και τις προθέσεις σας σε όλους σχεδόν τους τομείς. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν οπότε καλό θα είναι να μην αντιδράτε ούτε άμεσα ούτε αμυντικά. Ένα ξαφνικό ταξίδι μπορεί να σας ανανεώσει. Ασχοληθείτε επίσης με την εμφάνιση και την υγεία σας!

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Τα καταφέρατε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπήκαν στο δρόμο σας το προηγούμενο διάστημα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και λίγο αποκαρδιωμένοι, αλλά αυτή η κατάσταση δεν θα αργήσει να αλλάξει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και η συνάντησή της εκεί με τον Ερμή αναπτερώνει το ηθικό σας, ανανεώνει τις πηγές ενέργειάς σας και την αισιοδοξία σας. Ένας αναπάντεχος σύμμαχος θα ισχυροποιήσει την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε μια πιο δημιουργική αισθηματική προοπτική και να προβάλλετε τα καλά σας στοιχεία. Οι πιο υπομονετικοί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μια οικογενειακή ή προσωπική ανασφάλεια και να ηρεμήσετε το τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας από τον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες στα οικονομικά, έστω και αν ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σας θέλει επιφυλακτικούς όσον αφορά συνεργασίες και νομικές υποθέσεις.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου
Ένας ενδιαφέρων Οκτώβριος ξεκινά, με εσάς στο προσκήνιο. Είστε ικανοί για τις αλλαγές που επιθυμείτε και με την παρότρυνση κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου αφήνετε στην άκρη την αναβλητικότητά σας. Κάποιοι ανακαλύπτετε τη σημασία του να είναι κανείς δημιουργικός και παραγωγικός, εκτός από σκεπτόμενος. Ο Δίας, για δύο μήνες ακόμα στο ζώδιό σας, εξακολουθεί να σας παροτρύνει να λειτουργήσετε προνοητικά για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας, παρά τη δύσκολη όψη του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Μη μιλάτε για τα σχέδιά σας σε ανταγωνιστές ή σε εκείνους που μπορεί να επωφεληθούν από αυτά χωρίς τη δική σας συμμετοχή. Ο Άρης από τον Ζυγό είναι σύμμαχός σας, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, και ιδιαίτερα εκεί που είστε υπερβολικά απρόσεκτοι, σας ζητά να τον εξευμενίσετε, επαναφέροντάς σας έτσι στη σωστή πορεία.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις. Το κίνητρο των άλλων προβλέπεται ωφελιμιστικό, γι’ αυτό φροντίστε να μην εμπλακείτε περισσότερο σε υποθέσεις που δεν αποφέρουν κανένα όφελος για εσάς. Κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και βαδίστε προσεκτικά στα νέα σας ξεκινήματα. Η εργασία παρουσιάζει μια μικρή κάμψη και σας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τους συνεργάτες σας. Όσοι προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις, φροντίστε να είστε ευέλικτοι και πιο διαλλακτικοί, έστω και αν πιστεύετε ότι αυτό σας καθυστερεί από τους στόχους σας. Προσοχή στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον και σε ό,τι επανέρχεται στη ζωή σας από το παρελθόν. Τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο δοκιμάζονται, αλλά καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ούτε να κλειστείτε στον εαυτό σας, καθώς κάτι τέτοιο θα φέρει τα αντίθετα ακριβώς αποτελέσματα.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Υπάρχει ένταση στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Η πίεση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, γι’ αυτό εκτονωθείτε σε άλλους τομείς που σας προσφέρουν ικανοποίηση και δυναμώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Αν καταβάλετε σοβαρές προσπάθειες τώρα, βάζετε τα θεμέλια για βελτίωση των οικονομικών σας, αν και θα σας απασχολήσουν εξίσου και τα προσωπικά σας. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και αφήστε κατά μέρος τα μικρά και ασήμαντα που αποσπούν την προσοχή σας χωρίς λόγο και όφελος. Κάποιοι που ζητούν τη συμπαράσταση ή τη βοήθειά σας, ας μην απασχολήσουν τη σκέψη σας περισσότερο από τις άλλες σας υποθέσεις. Προσέξτε τις συνεργασίες σας και κερδίστε τις εντυπώσεις με τον εύστοχο λόγο και την ευχάριστη παρουσία σας.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε αυτά που χρειάζεται για να εξυπηρετήσετε τους στόχους και τα συμφέροντά σας. Η κοινωνική σας ζωή σας κρατά απασχολημένους, μπορείτε όμως να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο και τις δραστηριότητές σας και σε άλλους τομείς. Μείνετε σταθεροί στα οικονομικά σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στην εκδήλωση των αισθημάτων σας, λόγω ενός πρόσκαιρου ενθουσιασμού. Η σχέση σας με ορισμένους ανθρώπους χρειάζεται βελτίωση και σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις επαναπροσδιορισμό. Θα πρέπει να μην είστε απόλυτοι και να κάνετε και εσείς τις απαραίτητες κινήσεις που θα διευκολύνουν τις εξελίξεις. Όσοι αισθάνεστε ανασφαλείς ή ανυπόμονοι σε επαγγελματικά θέματα, φροντίστε να είστε τυπικοί με τις υποχρεώσεις σας και μην προσπαθείτε να ερμηνεύσετε κάποια σημάδια που εντείνουν τις ανησυχίες σας. Ο Άρης από τον Ζυγό δεν είναι καλός σύμβουλος ως προς αυτό το θέμα.

MORE FROM

Top stories