Follow us

Search

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια θα ξεκινήσουν δυναμικά τη νέα σεζόν;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για τον έρωτα, την καριέρα και την οικογένεια.

Γραφει: elle.gr
image
Φωτο: Yusuke Miyazaki

Κριός
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Κινηθείτε μεθοδικά, προφυλάσσοντας τα εργασιακά σας συμφέροντα και οποιοδήποτε άλλο σχετικό κεκτημένο. Οι μέρες που ακολουθούν θα παρουσιάσουν αντιξοότητες και θα σας υποχρεώσουν άλλοτε να αμυνθείτε απέναντι στον κίνδυνο μιας ενδεχόμενης επίθεσης και άλλοτε να κινηθείτε περισσότερο προσπαθώντας να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν. Στα αισθηματικά το σκηνικό δεν αλλάζει πολύ το πρώτο μισό του μήνα και πολλοί από εσάς μπορεί να πιστέψετε ότι το απίθανο δεν μπορεί να συμβεί. Στις 15, όμως, η Αφροδίτη περνά στον απέναντί σας Ζυγό και σας θέλει γοητευτικούς και αποφασιστικούς. Ο Άρης από την Παρθένο δίνει διάρκεια στις καταστάσεις και χρειάζεται προσοχή σε ό,τι δεν βελτιώνεται στην εργασία. Προστατέψτε την περιουσία και το εισόδημά σας και επεξεργαστείτε ιδέες και σχέδια που βελτιώνουν το μέλλον σας.

Ταύρος
21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Οι μέρες αυτές έχουν κάποιες εντάσεις, ενώ παράλληλα σας δίνονται ευκαιρίες να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά το προηγούμενο διάστημα. Η εργασία επιδρά στον ψυχισμό σας, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς λείψατε πολύ από το πεδίο της δράσης. Φροντίστε να ανακτήσετε τον έλεγχο σταδιακά, χωρίς να βιάζεστε και χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις. Στα αισθηματικά αποφύγετε τις εκπλήξεις, μην αλλάζετε στάση και γνώμη στα δεδομένα που επικρατούν στη σχέση σας και μη βάζετε σε κίνδυνο όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14 μπορεί να καθυστερήσει να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα ή να σας παραπλανήσει σχετικά με τα αισθήματα του συντρόφου σας ή του ανθρώπου που επιδιώκετε να κατακτήσετε. Στα οικονομικά υπάρχει μια μικρή βελτίωση, όχι όμως τόσο έντονη ή αποφασιστική όσο την επιδιώκατε.

Δίδυμοι
22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ο Άρης στην Παρθένο εξακολουθεί να σας επιστρατεύει σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Από τη μια το μυαλό σας, από την άλλη ο χορός των συμπτώσεων δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε αλλά θα σας προκαλέσουν συχνά την αίσθηση της κούρασης. Αξιοποιήστε τις εξωτερικές συγκυρίες για να πετύχετε κάτι σημαντικό στον εργασιακό χώρο. Επιδιώξτε μια χρηματοδότηση ή μια οικονομική βοήθεια, αλλά φροντίστε κι εσείς με τη σειρά σας να συμμορφωθείτε με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Αισθηματικά να είστε επιφυλακτικοί με το καινούριο και συγκαταβατικοί με τις ανάγκες του παλαιού. Σιγά σιγά ανακάμπτετε από τις ταλαιπωρίες των πρόσφατων απροσεξιών σας και χρησιμοποιείτε έξυπνα τις γνωριμίες και τις δυνατότητές σας. Βρείτε όμως εναλλακτικές λύσεις εκεί όπου στενεύουν τα περιθώρια καθώς προσπαθείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Για εσάς τα πράγματα είναι λίγο πιο ήπια και πιο ευχάριστα. Τον προηγούμενο μήνα ξεφύγατε από αδιέξοδα τα οποία είχαν διογκωθεί και τώρα χρειάζεται να βάλετε σε λειτουργία όλα τα καλά σας στοιχεία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Οικονομικά θα χρειαστεί να λειτουργήσετε πιο προσεκτικά και πιο μελετημένα. Στα αισθηματικά ο μήνας είναι ρευστός και δεν δίνει καθαρές ενδείξεις βελτίωσης. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις και οι διαφωνίες, τις οποίες πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να ενθουσιάσουν ορισμένους από εσάς, αλλά και πάλι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα βήματά σας. Η οικογένεια είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσεις, ειδικά τους γονείς οι οποίοι πρέπει να φροντίσετε για τα θέματα των σπουδών των παιδιών σας. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, είναι καλύτερα να γίνουν αφού προηγουμένως έχετε μελετήσει καλά τις επιδιώξεις σας!

Λέων
23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Οι πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζουν μεν λίγο τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, αλλά οι επιδιώξεις σας δεν θα βρουν εμπόδια. Επίσης δεν θα λείψει και ένας μικρός οικονομικός ανεφοδιασμός που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, αποφύγετε να βιαστείτε, να εκτεθείτε, να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα πρέπει ή να ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα. Κάποιες ημέρες του Σεπτέμβρη, κυρίως στο δεύτερο μισό του, θα είναι ιδιαίτερα κουραστικές για μικρό σχετικά αποτέλεσμα. Όσοι κινείστε με κεκτημένη ταχύτητα, φροντίστε να έχετε σωστά αντανακλαστικά και να μην περιμένετε να συμβούν όλα χωρίς προσπάθεια. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 15 και μετά προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους ελεύθερους από εσάς. Επιμεληθείτε, λοιπόν, τον εαυτό σας, την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας και λειτουργήστε με τακτική, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και να σας προσέξουν ιδιαιτέρως!

Παρθένος
24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Και για εσάς οι μέρες που ακολουθούν είναι κουραστικές, όπως σχεδόν για όλο τον κόσμο. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι τις 14 σας σώζει πολλές φορές και σας βοηθά άλλες τόσες να καλύψετε τα πιο απαραίτητα. Αυτή η όψη, επίσης, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και πολλές φορές μπορεί να σας βγάλει από τις συνήθειές σας, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ο Άρης στο ζώδιό σας ενισχύει τις προσδοκίες σας και σας κάνει περισσότερο εύστοχους στην εργασία. Εδώ πρέπει να προσέξετε να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι, ούτε απέναντι στον εαυτό σας ούτε απέναντι στους άλλους. Οι ιδέες σας είναι εφαρμόσιμες σε αυτόν τον τομέα και δεν έχετε παρά να βρείτε τα μέσα για να τις υλοποιήσετε. Σε γενικότερες γραμμές δεν θα παρατηρηθεί μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το πρώτο μισό του μήνα παραμένετε στο στόχαστρο της άμεσης επίδρασης του Ερμή, του Άρη και της Αφροδίτης από την Παρθένο, η οποία αναστατώνει το στενό περιβάλλον και δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας από τη δυσκολία των καταστάσεων. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, επαγγελματικά ή κοινωνικά. Στις 14 ο Ερμής και στις 15 η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σας και σας χαρίζουν μεγάλη ανακούφιση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά γίνετε πιο τολμηροί και πιο απαιτητικοί στην αναγνώριση των ικανοτήτων και της προσφοράς σας. Αισθηματικά βρίσκεστε στο στοιχείο σας και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η κοινωνική σας ζωή αναμορφώνεται και προβλέπεται να βρίσκεστε συχνά ανάμεσα σε κόσμο που θέλει να είναι κοντά σας. Οικονομικά φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση, ιδιαίτερα τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες και προτάσεις για βελτίωση του εισοδήματός σας.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα σας ξεβολέψουν από το πρόγραμμα που είχατε καταστρώσει. Η παρουσία όμως του Ερμή στην Παρθένο μέχρι τις 13 του μήνα θα σας εξοπλίσει με διάφορα μέσα για να υπερασπιστείτε τις υποθέσεις σας ή κάποια προσωπική σας σχέση. Συγκριτικά με τους περισσότερους, είστε πιο ευνοούμενοι τώρα, αλλά εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τυχόν παρασκήνιο της δουλειάς σας και την υγεία τη δική σας ή των γύρω σας. Υπερασπιστείτε σχέσεις με ανθρώπους που σας αφορούν, μην είστε παρορμητικοί στην οικονομική διαχείριση ούτε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή όταν διαπραγματεύεστε οικονομικές υποθέσεις. Πολλοί θα αναζητήσετε νέους φίλους, άλλη κατοικία και καινούρια ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα αν είστε φοιτητές ή ξεκινάτε τώρα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα περάσει όμως ένα διάστημα προσαρμογής, μέχρι να αισθανθείτε άνετα και καλά.

Τοξότης
23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου

Τις επόμενες μέρες μπορείτε να κερδίσετε τον χρόνο που χάσατε το προηγούμενο διάστημα. Για να καταφέρετε κάποια πράγματα που σας αφορούν, θα πρέπει να κινηθείτε πιο οργανωμένα και πιο μεθοδικά. Στις σχέσεις σας με τους άλλους, φανείτε διαλλακτικοί, δηλώστε τι σας ενοχλεί αλλά αποφύγετε ανοιχτές ρήξεις. Τέλος, η επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, η διάθεσή σας για περιπέτεια μπορεί να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που ζουν διαφορετικά την καθημερινότητά τους ή διαθέτουν διαφορετική φιλοσοφική θεώρηση της ζωής. Όπως και αν εξελιχθούν οι καταστάσεις και όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εξακολουθείτε να υπερασπίζεστε το εφηβικό σας πνεύμα και αυτό σας κάνει περιζήτητους στις κοινωνικές συντροφιές. Φροντίστε τώρα και τις προσωπικές σας ανάγκες, απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και δημιουργήστε γύρω σας το περιβάλλον στο οποίο νιώθετε άνετα και δημιουργικά.

Αιγόκερως
23 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Ο Σεπτέμβριος κάνει τις καταστάσεις γύρω σας πιο συμπαθητικές και τα πράγματα λίγο πιο στρωτά. Επιμεληθείτε τις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες, μην αφήνετε στην τύχη νομικές υποθέσεις ή τυπικές διευθετήσεις και αποφύγετε συναναστροφές που μπορεί να σας κουράσουν ή να σας ενοχλήσουν. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, αλλά όχι υποχρεωτικά άσχημα. Το πρώτο μισό του μήνα σάς βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στη σχέση σας, ενώ ο υπόλοιπος μήνας θα δείξει πόσο σοφά ενεργήσατε. Επίσης, δώστε μια άλλη διάσταση στην επαγγελματική σας ζωή και μη τη θεωρείτε σαν εφαλτήριο για την εξέλιξή σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό το δεύτερο μισό του μήνα θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε τη γνώμη των άλλων, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε το δικαίωμά σας στην χαρά. Φροντίστε να μην απομονώνεστε από εκείνους που σας αγαπούν και να μην χρησιμοποιείτε τόσο συχνά τις προσφιλείς σας δικαιολογίες για να αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλοντα που δεν ελέγχετε. Τέλος, περιορίστε την περιέργειά σας για πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε.

Υδροχόος
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας εξελίξεων σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να βάλετε λίγη τάξη στις υποθέσεις σας και θα αρχίσετε από τις πιο σημαντικές. Φροντίστε να δώσετε καλά δείγματα γραφής στην εργασία, όπου ευνοούνται και κάποιες πρωτοβουλίες που αλλάζουν το μέχρι τώρα σκηνικό. Οι αυτοαπασχολούμενοι θα βελτιώσετε το πελατολόγιό σας, αν και στην πορεία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη ή απρόβλεπτη κατάσταση. Οι επιχειρηματίες θα κάνετε κάποιες απαραίτητες προσαρμογές που θα βελτιώσουν την απόδοση της επιχείρησής σας. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα προβλέπεται μέτριων εξελίξεων, ενώ ο υπόλοιπος μήνας φέρνει ενθουσιασμό που όμω, χρειάζεται προσοχή μέχρι να αποδείξουν οι καταστάσεις και οι άνθρωποι ότι εννοούν αυτά που λένε και ότι αξίζει ο κόπος να δώσετε σημασία και συνέχεια. Στα οικονομικά λειτουργήστε με σύνεση και μέτρο.

Ιχθύες
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Βρίσκεστε σε μια περίοδο προσαρμογής σε νέα δεδομένα, είτε αυτά αφορούν την προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τις υποδείξεις του. Οι περισσότεροι από εσάς θα καταφέρετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, να κερδίσετε υποστήριξη στους τομείς που την χρειάζεστε και να δημιουργήσετε ευνοϊκά δεδομένα για εσάς, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας. Στα αισθηματικά τα άλυτα θέματα θα παραμείνουν όπως είναι, αλλά θα τα δείτε με μια πιο φιλοσοφική ματιά. Οι ελεύθεροι είναι πιθανόν να γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου ανθρώπου και να επιδιώξετε τη γνωριμία του. Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την εποχή, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Να ξέρετε όμως ότι δεν θα είναι κάτι εύκολο ούτε συνηθισμένο και πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να δώσετε δύσκολες εξετάσεις μέχρι να τα καταφέρετε. Στα οικονομικά δεν θα λείψουν κάποιες ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις συνεργασίας με συμφέροντες όρους.

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ