Σκορπιός

To προφίλ του Σκορπιού Δυναμικοί και με έντονη προσωπικότητα, τολμηροί στις κοινωνικές σχέσεις και στον έρωτα, σίγουρα ξέρετε πώς να ρουφήξετε τη ζωή μέχρι και την τελευταία της σταγόνα. Δεν σας αρέσει καθόλου να δείχνετε την ευαίσθητη πλευρά σας και προτιμάτε να κρατάτε τους άλλους σε κάποια απόσταση. Μόνο που, το προσωπείο που φοράτε, ευτυχώς […]

Elle 10 Οκτ. 18
Σκορπιός

To προφίλ του Σκορπιού

Δυναμικοί και με έντονη προσωπικότητα, τολμηροί στις κοινωνικές σχέσεις και στον έρωτα, σίγουρα ξέρετε πώς να ρουφήξετε τη ζωή μέχρι και την τελευταία της σταγόνα. Δεν σας αρέσει καθόλου να δείχνετε την ευαίσθητη πλευρά σας και προτιμάτε να κρατάτε τους άλλους σε κάποια απόσταση. Μόνο που, το προσωπείο που φοράτε, ευτυχώς για εσάς, δεν καταφέρνει να διώξει μακριά τους καλούς φίλους και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Κατά βάθος είστε χρυσή καρδιά και αυτό το ξέρουν καλά όλοι όσοι σας αγαπούν.
Στα ερωτικά τα δίνετε ή όλα ή τίποτα: μπορείτε να προσφέρετε στο σύντροφό σας τα πάντα, αλλά αν κάτι μέσα σας «σπάσει», βάζετε τον οριστικό επίλογο στη σχέση και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας αλλάξει γνώμη.

Η είδηση για την άφιξη ενός νέου κλαμπ σε μία άγνωστη γωνιά της πόλης σάς τραβά το ενδιαφέρον, ενώ ως γνήσιο party animal που είστε, ακόμη και τις καθημερινές δεν θα διστάσετε να γυρίσετε όλα τα μπαράκια μέχρι να ξημερώσει. Δεν θα είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που θα  πάτε κατευθείαν στο γραφείο μετά από διασκέδαση.

Απολαμβάνετε να εντυπωσιάζετε φορώντας μαύρα δερμάτινα μπουφάν ή στρατιωτικά τζάκετ. Ομολογήστε το: θα προτιμούσατε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί παρά να σας τσακώσουν σε μια έξοδό σας με ένα απλό τζην και T-shirt.
Όπως τα ρούχα, έτσι και το άρωμά σας εκπέμπει δυναμισμό κ

αι άρα σας ταιριάζουν οι δυνατές μυρωδιές, όπως αυτές του σανταλόξυλου.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: