Τα ζώδια της ημέρας (02/01)

Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα. Προσοχή σε επαγγελματικές υποθέσεις και υποσχέσεις. Αφροδίτη ταυ τετράγωνο με Πλούτωνα. Πληγωμένοι έρωτες και χωρισμοί.

Elle 02 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (02/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 02 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η ερωτική σας ζωή σας απασχολεί έντονα, αλλά και σας χαρίζει στιγμές ευτυχίας. Ρίξτε το λίγο έξω απόψε, και αποσυμπιεστείτε από τα επαγγελματικά ή οικογενειακά σας άγχη.

ΤΑΥΡΟΣ
Προφυλάξτε την υγεία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στην δουλειά σας. Κάντε όμως όνειρα για το μέλλον σας τώρα που μπαίνει σε μια πιο καλή περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας μπορεί να σας εκνευρίσει. Αποφύγετε εντάσεις, και φροντίστε να διακρίνετε κάποια θετικά στοιχεία από τις εξελίξεις τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία πολύ καλή μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Στηριχτείτε στους καλούς σας φίλους για θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Η εργασία σας μπορεί να σας φέρει περίεργα προβλήματα. Προνοήστε για απίθανες συμπτώσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εντούτοις τα οικονομικά σας βελτιώνονται. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητείστε την οικογενειακή σας θαλπωρή. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στο σπίτι σας, αλλά και στα περιουσιακά σας στοιχεία. Κάντε πιο έξυπνες οικονομικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι σκέψεις σας στρέφονται στον σύντροφό σας και στις σχέσεις σας γενικότερα. Η μέρα θα σας φέρει σε έντονη επικοινωνία και συζητήσεις. Αναπτύξτε την διπλωματική σας ικανότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην επενδύετε σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις σήμερα, ειδικά σε αισθηματικά σας θέματα. Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας κοστίσει το καλό σας όνομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη είναι μαζί σας σήμερα. Χρήμα και έρωτας θα σας φτιάξουν την ημέρα. Προωθείστε με θάρρος τις υποθέσεις σας. Ένας νέος κύκλος ανοίγεται στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Κάτι καλό μπορείτε να εξασφαλίσετε στην δουλειά σας, αν κινηθείτε γρήγορα σε μια ξαφνική εξέλιξη. Μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία θα έχει γερά θεμέλια τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευκαιρία θα έχετε σήμερα να εξισορροπήσετε μια σχέση σας, αν φερθείτε με ειλικρίνεια και παραδεχτείτε τα σφάλματά σας. Δείξτε το καλό σας πρόσωπο σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μία θαυμάσια μέρα για σας, αρκεί να προσέξετε τι λέτε και πως φέρεστε στον σύντροφό σας. Πάρτε κάποιες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν ένα πιο σωστό πλαίσιο δράσης στην ζωή σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: