Τα ζώδια της ημέρας (02/08)

Ήλιος σε δυσαρμονία με Ποσειδώνα. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις. Ερμής χιαστί με Πλούτωνα. Απαιτείται κόπος για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

02 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (02/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Συναισθηματικά η μέρα δεν είναι ικανοποιητική και ενδεχομένως η συμπεριφορά ενός ανθρώπου να σας πικράνει. Αποφύγετε να εκδηλώσετε την νευρικότητα και την παρόρμηση του χαρακτήρα σας τώρα.

Ταύρος

Η ημέρα θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα καλλιεργούν ανησυχίες ή φόβους και ανασφάλειες.

Δίδυμοι

Πρέπει να υπερασπίσετε τη δουλειά σας και τα τρέχοντα συμφέροντά σας. Αποφύγετε κινήσεις που δεν ευνοούνται από το περιβάλλον.

Καρκίνος

Η μέρα είναι πιο επιεικής μαζί σας και σας δίνει αρκετές στιγμές χαράς στον αισθηματικό τομέα. Μην ζητάτε περισσότερες.

Λέων

Η ημέρα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους επηρεάζοντας όλη την γκάμα. Αποφύγετε την ανυπομονησία και τον εκνευρισμό

Παρθένος

Είναι πιθανόν ότι κάποιος θα φέρει αντιρρήσεις στην εργασία τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά και προσεκτικά.

Ζυγός

Ανατροπές και αλλαγές θα δοκιμάσουν την ανοχή απέναντι σε κάποιους συνεργάτες. Μην είστε τόσο ευέξαπτοι σήμερα!

Σκορπιός

Η μέρα διατηρεί εύφλεκτο το κλίμα στο σπίτι ενώ σας επιστρατεύει σε νέους επαγγελματικούς αγώνες. Υποστηρίξτε μια καλή πρόταση!

Τοξότης

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με παράγοντες της εργασίας, ή με εκείνους που συνεργάζεστε σε άθληση, καθώς αυτοί θα γίνουν ασυνεπείς και αψυχολόγητοι.

Αιγόκερως

Η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, έχει επεισόδια, μικροατυχήματα και παρεξηγήσεις. Συνιστάται προσοχή σε όλα!

Υδροχόος

Η ημέρα βοηθά την ενίσχυση της αισθηματικής σας ζωής, ωστόσο κάποιες νευρικές στιγμές δεν θα λείψουν ούτε από αυτόν τον τομέα.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να αντέξετε τις νευρικές στιγμές και να αποφύγετε ανοικτές ρήξεις με ανωτέρους προς το παρόν. Οικονομικά παραμείνετε πολύ συντηρητικοί.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: