Τα ζώδια της ημέρας (03/01)

Ήλιος σε παραλληλία με Πλούτωνα.Το παρασκήνιο γίνεται αντιληπτό από ένα τυχαίο γεγονός.

Elle 03 Ιαν. 23
Τα ζώδια της ημέρας (03/01)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 03 Ιανουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες αλλαγές θα συμβούν σήμερα όταν δεν το περιμένετε, καθώς άτομα του φιλικού περιβάλλοντος θα σας βοηθήσουν με την υλική και ηθική συμπαράστασή τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Τις μέρες αυτές είστε λίγο αγχωμένοι και εκνευρισμένοι. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους γύρω σας και να αναθεωρήσετε μερικά από τα λεγόμενά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα και κάποια συγκυρία στην εργασία, σας κάνει λίγο ευέξαπτους και «δύσκολους» προς τους άλλους, όμως δεν σας επιτρέπει να κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε το άγχος που έχει προκληθεί από το γεγονός ότι έχετε παραμελήσει σημαντικές πρακτικές ανάγκες, και κάντε ένα ευχάριστο διάλειμμα συντροφιά με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Η μέρα φέρνει λόγια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παράπονα και επικρίσεις τόσο από τον σύντροφο όσο και από κάποιο συνεργάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συμπεριφορά κάποιου δικού σας σήμερα σας χαλάει κάπως τη διάθεση και ίσως και τα σχέδια. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλά σύντομα.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα ήταν ν’ αναβάλετε οποιαδήποτε συμπεράσματα γι’ αργότερα. Αποφύγετε να κάνετε καταμέτρηση των όσων σας ενοχλούν, ή σας ταλαιπωρούν γιατί επηρεάζεται πολύ η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μεγάλες προσδοκίες ενισχύονται αλλά μια καθυστέρηση ή μια αναβολή, ενδέχεται σήμερα να βαρύνει τόσο στις προσωπικές σας όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια φαίνεται να είναι αναπόφευκτες στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Αυτό βέβαια οφείλεται και σε μια ειδική ψυχολογική σας ευαισθησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην ξεχνάτε ότι συνήθως, η σταθερότητα και η σιγουριά βρίσκονται κοντά στα φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα. Απομακρυνθείτε από τα προβλήματα και προγραμματίστε ένα ευχάριστο βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις αυτές τις πρώτες μέρες του χρόνου δεν επιτρέπουν στους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην επιτρέψετε σε μια λανθασμένη εκτίμηση να σας χαλάσει τη μέρα χωρίς λόγο. Ένα μικρό και ευχάριστο ταξίδι ή μια νέα γνωριμία πραγματικά θα μπορούσε να σας συγκινήσει.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: