Follow us

Search

Τα ζώδια της ημέρας (03/06)

Σήμερα ο Ήλιος είναι σε αρμονία με τον Κρόνο και η Αφροδίτη σε αρμονία με τον Δία. Ημέρα που ευνοεί ό, τι έχει οργανωθεί σωστά. Σημαίνει και τύχη στον έρωτα για κάποια ζώδια.

Τα ζώδια της ημέρας (03/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 3 Ιουνίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Κλείστε καινούργιες συμφωνίες χωρίς προκαταλήψεις και επιρροή από τρίτους. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερη δόση διασκέδασης χωρίς αυτή να εξανεμίσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Ταύρος

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σας απασχολεί και να σας ταλαιπωρεί. Κάντε τις δέουσες υπερβάσεις και αποφύγετε να χάσετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσετε ανθρώπους που είναι ανεπίδεκτοι βελτίωσης.

Δίδυμοι

Όσοι είστε μόνοι κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτή την περίοδο. Παρά το άγχος για την οικονομική σας κατάσταση θα μπορέσετε να καταφέρετε την κάλυψη των βασικών σας αναγκών.

Καρκίνος

Η μέρα δίνει έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά παράλληλα σας αφήνει μικρά περιθώρια να χαρείτε στιγμές αγάπης με τον σύντροφο σας. Οι αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα αρχίζουν να υποχωρούν.

Λέων

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για τους προσέχεις μήνες προσαρμοζόμενοι στο γενικότερο κλίμα της εποχής. Στα ερωτικά σας οι συγκινήσεις δεν θα λείψουν αλλά όχι χωρίς εμπόδια.

Παρθένος

Κάποια γεγονότα θα προκαλέσουν πρόσκαιρα εμπόδια ή συναισθηματικούς αιφνιδιασμούς. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για την οικονομική σας ισορροπία και παράλληλα να εκμεταλλεύεστε τον παράγοντα τύχης που συχνά εμφανίζεται στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός

Γευτείτε τα καλά του έρωτα που θα σας δοθούν αλλά αφήστε το χρόνο να αποδείξει την φερεγγυότητα τους για το μέλλον. Θα πρέπει σε όλη την πορεία του μήνα να είστε συνετοί στις κινήσεις και στις δεσμεύσεις σας.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. Φανείτε υπομονετικοί και ευέλικτοι και μην επιχειρήσετε ξεκινήματα τα οποία προϋποθέτουν πλεονεκτήματα που δεν υπάρχουν.

Τοξότης

Ενδώστε στις ευκαιρίες για κοινωνική δραστηριοποίηση και για ανεφοδιασμό κάθε απώλειας. Για ακόμα μια φορά αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Ενισχύστε την καλή σας φήμη στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό χώρο και παράλληλα βάλτε μια καλύτερη τάξη στη ζωή σας τώρα που τα πρόθυρα του καλοκαιριού σας κάνουν πιο αισιόδοξους.

Υδροχόος

Συνεχίστε να συμπεριφέρεστε διαλλακτικά σε όλα τα είδη των σχέσεων. Όσο για την κρυφή διάσταση του έρωτα θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια προνομιακή θέση σε αυτόν τον χώρο!

Ιχθύς

Αξιοποιήστε την παραγωγικότητα και την ανανέωση που μπορεί να σας δώσει η εποχή αυτή σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέσετε είναι η υπομονή και η μεθοδικότητα σε όλους τους τομείς.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ