Τα ζώδια της ημέρας (03/08)

Αρμονία Αφροδίτης – Άρη. Κατάλληλη μέρα για ερωτικές επιδιώξεις.

03 Αυγ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (03/08)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 3 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η μέρα δεν είναι πολύ καλή με επίκεντρο τις δυσκολίες που αιφνίδια θα προκύψουν στα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε μια συμφέρουσα λύση!

Ταύρος

Η ημέρα δείχνει την πιθανότητα μιας κρίσης σε μια επαγγελματική σας σχέση ή το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου στο οποίο πρέπει να ενσκήψετε.

Δίδυμοι

Θα μεσολαβήσουν διάφορα γεγονότα και πολλοί άνθρωποι θα σας κουράσουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και μην φορτώνεστε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε.

Καρκίνος

Η ημέρα δεν είναι εύκολη και φέρνει νέες περιστάσεις σε οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Λέων

Σας απασχολούν οι αντιστάσεις των άλλων στα σχέδιά σας. Ο χαρακτήρας τους είναι περιστασιακός όμως και δεν επηρεάζει πολύ τις εξελίξεις.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στα πρακτικά και οικονομικά σας και μην καταλήγετε σε αντιδραστικές αποφάσεις και βιαστικές αναθεωρήσεις.

Ζυγός

Η μέρα τονίζει την νευρικότητα την οποία καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να την μετατρέψετε σε δημιουργική δράση.

Σκορπιός

Η διάθεσή σας επιβεβαιώνει τις ποικίλες σημερινές σας δραστηριότητες , αλλά και έναν μικρό περιορισμό των οικονομικών σας, λόγω εξόδων

Τοξότης

Είναι η περίοδος που κλείνει παλιούς λογαριασμούς που σας επηρέασαν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επωφεληθείτε από συμπτώσεις και συγκυρίες.

Αιγόκερως

Προσοχή χρειάζεται γιατί η μέρα είναι νευρική στην επικοινωνία, δύσκολη στην συνεννόηση και επεισοδιακή στις μετακινήσεις.

Υδροχόος

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας καταπιέσουν και μια αισθηματική σχέση σας θα απειληθεί κάτω από το βάρος μιας λάθος εκτίμησης.

Ιχθύες

Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες σας και μην εκφράζετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας ανοικτά. Παραμείνετε αυτάρκεις αλλά και ψύχραιμοι.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: