Τα ζώδια της ημέρας (05/04)

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο. Σκέψεις και ιδέες που εύκολα μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά.

Elle 05 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (05/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 5 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Επιδιώξτε συναντήσεις και επικοινωνία με άτομα που μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, αλλά θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί σοβαρά και έχετε την διάθεση να κτίσετε κάτι πιο σταθερό τώρα. Οι εξελίξεις σίγουρα έχουν μακροβιότητα, αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα σας είναι πολύ σημαντική για σας τώρα, και συμφωνίες ή συνεργασίες έχουν άριστες προοπτικές. Φανείτε πιο συντηρητικοί όμως στα έξοδα σας, και …στις προσδοκίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία ιδανική μέρα για συναντήσεις και επαφές, που μπορεί να σας προσφέρουν σπάνιες λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Στηριχτείτε στους καλούς σας φίλους.

ΛΕΩΝ
Μία επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας αιφνιδιάσει, αλλά δεν θα πρέπει να χρονοτριβήσετε σήμερα . Κάποια ερωτική πρόταση μπορεί να σας γίνει από τον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φροντίστε να φιλοσοφήσετε και να δείτε την ζωή σας μέσα από μία άλλη προοπτική. Κάντε θετικές σκέψεις και λίγο υπομονή. Αξιοποιείστε κάποιες εμπνεύσεις σας στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία πιο ευαίσθητη φάση. Ζημιές και έξοδα μπορεί να προκύψουν τώρα, παρά το ότι η δουλειά σας δείχνει μεγαλύτερη νευρικότητα και αποτελεσματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες ισορροπίες ενδέχεται να ψάξετε να βρείτε σε μία σχέση σας, πιθανόν με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε πάντως να είστε διαλλακτικοί μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Η διπλωματία σας πάντως θα σας βγάλει για μία ακόμη φορά από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να σας προκύψει σήμερα. Κινηθείτε πιο έντονα στο κοινωνικό σας περιβάλλον, και δείξτε μία πιο λαμπερή προσωπικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σήμερα θα αρχίσει να στρέφει τα ενδιαφέροντα σας στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, όπου δημιουργείται μία καλύτερη πασχαλινή ατμόσφαιρα. Ασχοληθείτε με την διακόσμησή του.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και φανείτε πιο συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας. Μην αφήσετε οικονομικές υποχρεώσεις να σταθούν εμπόδιο στην διασκέδασή τις μέρες αυτές.

Cover photo: IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: