Τα ζώδια της ημέρας (06/02)

Ήλιος σε όψη με Ποσειδώνα. Το παρασκήνιο αποδεικνύεται ισχυρότερο και σας αποκαρδιώνει. Γενικότερες αντιθέσεις σε όλους τους τομείς.

Elle 06 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (06/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 06 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μην κάνετε επενδύσεις σήμερα, αλλά φροντίστε να στηρίξετε μία καλή συνεργασία. Δύσκολες διαπραγματεύσεις σχετικά με οικονομικά θέματα αναμένονται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως σήμερα να βρείτε την λύση σε μία δύσκολη νομότυπη υπόθεσή σας. Μην πανικοβάλλεστε αν βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια νομική υπηρεσία και φανείτε απόλυτα ειλικρινείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν σήμερα ταξιδεύετε μπορεί να αντιμετωπίσετε μία μοναδική εμπειρία, αλλά και θα πρέπει ,παράλληλα να είστε πιο προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας. Φανείτε πιο συντηρητικοί στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα φαίνεται ότι σιγά – σιγά βρίσκουν πιο πρακτικούς και ανάλαφρους ρυθμούς. Ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας αναπτερώνουν το ηθικό σας.

ΛΕΩΝ

Μία δύσκολη μέρα, που μπορεί να αναστατώσει τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Φανείτε πιο προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε σήμερα εξαπατήσεις και απατηλές υποσχέσεις, μην δεσμεύεστε σε οικονομικά θέματα, και κινηθείτε με περισσότερο ρεαλισμό και επιφυλακτικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αν διαπραγματεύεστε κάποιες οικονομικές διαφορές σας, σήμερα μπορείτε να βρείτε κάποιες ισορροπίες. Ένας φίλος μπορεί να σας δώσει μία οικονομική λύση, αλλά όχι με εύκολο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επενδύστε σωστά αυτή την περίοδο και πάρτε κάποιες οικονομικές αποφάσεις ασχέτως κόστους. Κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει στην δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας θα σας απασχολήσει σήμερα, αλλά και κάποιο οικονομικό θέμα ή συναλλαγή μπορεί να σας οδηγήσει σε μία θετική κατεύθυνση. Αναζητήστε μία οικονομική βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές ή οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας πιέσουν κάπως σήμερα, αλλά μπορεί να σας προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία διεξόδου από τα προβλήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διατρέχετε κίνδυνο απώλειας χρημάτων από φιλικά άτομα. Προφυλαχτείτε από ύποπτες υποσχέσεις και μην μπλέκετε φίλους σε οικονομικές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιους προβληματισμούς και σκοτεινές σκέψεις. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα προβλήματα του συντρόφου σας που έχει ανάγκη την παρουσία σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: