Τα ζώδια της ημέρας (07/02)

Αφροδίτη σε ημιτετράγωνο με Πλούτωνα.Το συναίσθημα αναμοχλεύεται και τις περισσότερες φορές οδηγεί σε αδιέξοδο

Elle 07 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (07/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 07 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Το περιβάλλον της εργασία σας μπορεί να σας προσφέρει μία θαυμάσια ευκαιρία σήμερα. Φανείτε προνοητικοί στις διαδικασίες και χειριστείτε το θέμα με πιο ανοικτό μυαλό και διορατικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα προσέξτε μην κάνετε λάθη στην διαχείρισή σας, και φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Ένα επαγγελματικό θέμα θα σας προβληματίσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε έναν οικονομικό προγραμματισμό και ξεμπερδέψτε με τον προϋπολογισμό σας. Οι επόμενες μέρες του Φεβρουαρίου θα σας στρέψουν το ενδιαφέρον σε πιο ουσιαστικές αναζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες για μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία. Κάντε επαφές και συζητήσεις αλλά αποφύγετε οικονομικές δεσμεύσεις ακόμα.

ΛΕΩΝ
Προσεγγίστε άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν κάποια οικονομική στήριξη. Οι μέρες είναι αρκετά αγχωτικές για τα οικονομικά σας θέματα αλλά σας φέρνουν πιο κοντά σε κάποια λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τολμήστε να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις σήμερα μιας και οι σχέσεις σας ευνοούνται αρκετά. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο μπορεί να μπει στην ζωή σας με πολύ θετικές προεκτάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Μία καινούργια σχέση θα απορροφήσει την προσοχή σας, ενώ παράλληλα τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο, αν δουλέψετε με σοβαρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προωθήστε με γρήγορους ρυθμούς τα συμφέροντά σας. Η ρευστότητά σας βελτιώνεται, ενώ η κρίση σας λειτουργεί άψογα στην εργασία σας και μπορείτε να βασιστείτε στις ιδέες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίστε ένα δύσκολο άτομο στην ζωή σας, που μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό. Ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα στην καθημερινότητά σας, και μην αφήνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα συμφέροντά σας. Εξάλλου η εργασία σας μπορεί να σας προσφέρει κάποιες θαυμάσιες ευκαιρίες, αρκεί να πιστέψετε στις δυνατότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα δείχνετε να βρίσκεστε σε μία φάση σύγχυσης. Αποφύγετε λοιπόν δύσκολες και έντονες συζητήσεις με τον σύντροφό σας, και μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η δημοτικότητά σας είναι ανεβασμένη και ευνοεί τα συμφέροντά σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και αναζητήστε καινούργιους φίλους. Αν ταξιδέψετε μπορεί να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: