Τα ζώδια της ημέρας (08/05)

Ήλιος σε παραλληλία με Ουρανό.Τα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν θα έχουν στοιχείο αιφνιδιασμού και πρόκλησης.

Elle 08 Μαΐ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (08/05)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Μάϊου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα προσέξτε πολύ τις νομότυπες υποχρεώσεις σας στην δουλειά σας, και φανείτε προνοητικοί στις νομικές σας δραστηριότητες. Η μέρα γενικά εμπερικλείει κάποιους κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε σε μια κατάσταση εκνευρισμού σήμερα και η  κρίση σας δεν σας επιτρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Κερδίστε περισσότερο χρόνο στην υπογραφή κάποιου συμβολαίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας ανήκει, και ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας προσφέρει πολλά στην ψυχολογία σας. Φροντίστε να προσεγγίσετε ξανά κάποια άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσέξτε τις μετακινήσεις σας, και μην γίνεστε εριστικοί στο εργασιακό σας περιβάλλον. Παράλληλα, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα εμποδιστούν σήμερα.

ΛΕΩΝ
Την περίοδο αυτή η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και εσείς αναζητάτε περισσότερο την μοναξιά και την ηρεμία σας . Συνδυάστε και τα δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φυλαχτείτε από ζημιές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και εξετάστε το ενδεχόμενο μιας μετακίνησή ς σας για επαγγελματικούς λόγους. Μην βιάζεστε ακόμα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα φανείτε πιο προσεκτικοί στον χειρισμό κάποιων ευαίσθητων επαγγελματικών σας θεμάτων, καθώς μπορεί να πέσετε θύμα κάποιων παρεξηγήσεων στην δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα φέρνει εντάσεις αλλά και ζημιές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις σας, και προνοήστε για κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια δύσκολη μέρα που θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή στην διαχείριση κάποιων σημαντικών οικονομικών σας θεμάτων. Προσέξτε από ζημιές ή και κλοπές στο περιβάλλον τού σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τακτοποιείστε οικονομικές υποχρεώσεις σας, και αναδιοργανώστε το οικονομικό σας πρόγραμμα. Μια σημαντική συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα κουραστική για σας, καθώς κάποιες υποχρεώσεις σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας κλέψουν πολύτιμο χρόνο από την εργασία σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η επαγγελματική σας πορεία σας έχει οδηγήσει σε ένα καλό επίπεδο. Σ’ αυτό το σημείο θα μπορέσετε επί τέλους να εισπράξετε το αντίτιμο που σας αξίζει. Διεκδικήστε το.

Cover photo: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: