Τα ζώδια της ημέρας (08/07)

Αφροδίτη σε όψη με Ουρανό που δίνει αρκετή εύνοια σε κοινωνικά και αισθηματικά ενδιαφέροντα.

Elle 08 Ιουλ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (08/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Ιουλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Φανείτε αποφασιστικοί στις επιδιώξεις σας. Θέματα οικογενειακά, προσωπικά και κοινωνικά θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον αλλά καλό θα ήταν να τα παραμερίσετε για χάρη άλλων, πιο πρακτικών και πιο ουσιαστικών.

Ταύρος

Τα οικονομικά και σε δεύτερο λόγο τα προσωπικά σας είναι θέματα που σας προβληματίζουν και σας απασχολούν. Έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας όμως και πρέπει να τον φροντίσετε όσο μπορείτε!

Δίδυμοι

Μερικοί από εσάς δείχνετε κουρασμένοι από τις εξελίξεις στην εργασία. Εσείς που έρχεστε σε επαφή με το κοινό, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο και μην ενδίδετε σε αλόγιστες πιέσεις εκ μέρους του.

Καρκίνος

Κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και αυτό σας προβληματίζει όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Κάντε υπομονή και ελέγξτε κάθε εναλλακτική πριν πάρετε δύσκολες και αναπότρεπτες αποφάσεις.

Λέων

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πιστεύετε σε διαβεβαιώσεις από άτομα που δεν ορίζουν τις εξελίξεις. Αναζητήστε βοήθεια από εκείνους που μπορούν να σας την προσφέρουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Παρθένος

Επηρεάζεστε από την αλλαγή στο κλίμα της εργασίας. Η προσωπική σας ζωή περνά μια φάση αναθεώρησης. Ξεκινήστε άσκηση, ή διατροφή για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Όσο και αν προσπαθείτε, οι άλλοι δεν σκοπεύουν να ταλαιπωρηθούν για να επιτύχουν όσα χρειάζονται. Πάντως αυτά που αφορούν εσάς, είναι μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα συναισθηματική η μέρα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τον ενθουσιασμό που σας φέρνει σε επικίνδυνα νερά. Οικονομικά, συγκρατήστε την καταναλωτική σας διάθεση!

Τοξότης

Οικονομικά έχετε ευκαιρίες να επιδιώξετε βελτίωση του εισοδήματος ή μιας καλής και αποδοτικής συνεργασίας. Φανείτε ελαστικοί στα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για τα προσωπικά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους. Οικονομικά προσπεράστε αισιόδοξα μια αντιξοότητα.

Υδροχόος

Φίλοι και ιδιαίτερα αγαπητοί συγγενείς σας παροτρύνουν να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση σε κάποιες οικογενειακές διενέξεις. Αποφύγετε την πίεση σε παιδιά.

Ιχθύες

Πολλοί θα απεξαρτητοποιηθείτε από έναν περιορισμό που είχατε υποστεί και τώρα χρειάζεστε καλό προγραμματισμό και σχέδιο για τις επόμενες κινήσεις για το μέλλον.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: