Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Σελήνη σε αρμονία με όλους τους πλανήτες: Γεγονότα που δίνουν εσωτερική ικανοποίηση και λύτρωση.

ELLE Team 08 Νοε. 21
Τα ζώδια της ημέρας (08/11)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Οι δυσκολίες εστιάζονται στα πρακτικά σας θέματα και στο γεγονός ότι στερείστε υπομονής. Φανείτε ειλικρινείς και διαλλακτικοί με τους άλλους.

Ταύρος

Ό,τι δεν αλλάζει δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατακτηθεί με άλλο τρόπο, γι αυτό φροντίστε να βρείτε την μέθοδο και τους συμμάχους που θα σας φέρουν κοντά σε αυτούς.

Δίδυμοι

Οι αναταράξεις στα αισθηματικά ή στην οικογενειακή σας ζωή δείχνουν ότι μια πρόσφατη κοινή απόφαση δεν είναι η καλύτερη ιδέα και ή θα πρέπει να την προσαρμόσετε στα δεδομένα ή να την εγκαταλείψετε.

Καρκίνος

Συναντάτε αντιδράσεις και αντιστάσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εξετάστε κάθε εναλλακτικό σενάριο σας προσφέρεται στην εργασία και οργανώστε καλύτερα την εφαρμογή του.

Λέων

Σήμερα δεν είστε βέβαιοι για τα εγχειρήματά σας, αλλά περιμένετε το πράσινο φως από κάποιον άλλον, ο οποίος είχατε ελπίσει ότι θα σας βοηθούσε.

Παρθένος

Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις ή στις υποσχέσεις σας καθώς αυτή σας η στάση βοηθά να σκεφτείτε καλύτερα θέματα προσωπικά και αισθηματικά τα οποία φαίνεται να έρχονται με περίεργο τρόπο στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας.

Ζυγός

Μια διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας μπορεί να σας βοηθήσει να τελειώσετε με ένα πρόβλημα που σας απασχολεί. Κάθε απόφαση που επηρεάζει τρίτους, χρειάζεται προσοχή!

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να είστε αφοσιωμένοι στην εργασία και στα πρακτικά σας θέματα. Οικονομικά είναι η εποχή που πρέπει να ανασχεδιάσετε τις προτεραιότητές σας και να φανείτε εγκρατείς.

Τοξότης

Αισθηματικά απομακρυνθείτε από την αίσθηση του ανικανοποίητου και σκεφτείτε λίγο και τις ανάγκες των άλλων, ή του συντρόφου σας. Φανείτε προνοητικοί σε ότι και αν σχεδιάζετε από εδώ και στο εξής.

Αιγόκερως

Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να προκύψει μια ενίσχυση ή κάποιου είδους εύνοια στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να κινηθείτε διπλωματικά και έξυπνα.

Υδροχόος

Οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή καθώς και η επικοινωνία προς κάθε κατεύθυνση και ακροατήριο. Μην αφήνετε τα αισθηματικά σας να σας απαγορεύουν να είστε πρακτικοί.

Ιχθύες

Οικονομικά κάποια έκτακτα έξοδα αλλάζουν λίγο τον προγραμματισμό σας, αλλά δώστε προτεραιότητες για να ανταπεξέλθετε. Φανείτε διαλλακτικοί με εκείνους που επηρεάζουν το συμφέρον σας

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: