Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Ερμής σε παραλληλία με Ουρανό. Συμπτώσεις και αναπάντεχα εκφράζουν σημαντικά μηνύματα.

Elle 09 Απρ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (09/04)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Απριλίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Η ανησυχία για το μέλλον σάς δίνει κίνητρο να κάνετε περισσότερο από όσα φαντάζεστε. Καιρός, λοιπόν, να καταστρώσετε τους καινούργιους σας στόχους με λιγότερο άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ
Το μήνα αυτό θα καταλάβετε τι μπορείτε να καταφέρετε από μόνοι σας. Μόνο οι πραγματικοί φίλοι θα σας στηρίζουν, οι άλλοι πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύσκολοι καιροί για τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς οι εργαζόμενοι ενδέχεται να καταπιέζεστε κάτω από τις συμπτώσεις και τις παραξενιές των ανωτέρων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην απογοητεύεστε αν οι υποθέσεις σας κωλυσιεργούν και οι συνεργασίες σας συναντούν εμπόδια, γρήγορα όλα θα μπουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ
Όσο και αν σας φαίνεται βαρύ να ασχοληθείτε με θέματα που σας πιέζουν, οφείλετε να το κάνετε διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε χειρότερα προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάτω από τη επίδραση του Ερμή στον Ταύρο θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και θα βρείτε νέους τρόπους έκφρασης.

ΖΥΓΟΣ
Καλό θα ήταν αν μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση και τη διασκέδασή σας, χωρίς βέβαια να αμελείτε τη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καιρός να ενεργοποιήσετε τη γνωστή ατράνταχτη λογική σας αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στον τομέα των σχέσεων, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσοι από σας αντιμετωπίζετε κάποια χρόνια προβλήματα με την υγεία σας, αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους αυτό το διάστημα, που θα μπορούσαν να τα εντείνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θέλετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα βγάλτε από τη ζωή σας ό,τι δεν έχει πια κανένα νόημα. Οικονομικά τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σας υποχρεώνει να δείτε τα πράγματα με αντικειμενικό τρόπο. Μη στηρίζεστε αποκλειστικά στις υποσχέσεις τρίτων.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάντε λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αρκεί να μη συμβούν τώρα λάθη και περιττά έξοδα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας.

Cover photo:IMAXtree

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: