Follow us

Search

Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Ήλιος σε όψη με Ουρανό: Εργασιακές και επικοινωνιακές διεργασίες αποδίδουν γρήγορα για κάποια ζώδια.

Τα ζώδια της ημέρας (09/06)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 9 Ιουνίου 2021; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Στα οικονομικά σας οφείλετε να συνεχίσετε την πρόνοια και την προσοχή. Υπερασπιστείτε την ασφάλεια των περιουσιακών σας δεδομένων, συνηθίστε την λιτότητα και αξιοποιήστε μια ωραία ιδέα που θα συνέβαλε στην πρόοδο σας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή και η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Να αποφύγετε λάθη που μπορούν να γίνουν εκεί και να σας στοιχίσουν.

Δίδυμοι

Θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες όσοι κινηθείτε προνοητικά και οργανωμένα. Στην οικογενειακή ζωή σας θα υπάρξει αλλαγή και κατά περιόδους αναστάτωση.

Καρκίνος

Σήμερα είναι για εσάς μια καλύτερη μέρα μέσα σε ένα γενικότερα συνεχιζόμενο δύσκολο κλίμα. Μην αποφύγετε τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από μια σας υπόσχεση.

Λέων

Η μέρα υπαγορεύει να κάνετε αναδιοργάνωση στη ζωή σας και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας. διότι θα έχουν συνέπεια στην προσωπική σας ζωή και στην αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας.

Παρθένος

Η πορεία της μέρας είναι ευεργετική για την εξυπηρέτησή σας, ιδιαίτερα σε θέματα που σας έχουν κουράσει με την αναμονή. Φανείτε θετικοί στις επιθυμίες του συντρόφου σας.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις απέναντι σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα θα αλλάξουν το πρόγραμμα της ημέρας. Είναι καλύτερα να είστε διαλλακτικοί και ευέλικτοι σε όσα προκύψουν.

Σκορπιός

Η διέξοδός σας είναι να σχεδιάζετε το μέλλον, άσχετα αν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή όχι. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε έτσι λύσεις σε ότι σας απασχολεί.

Τοξότης

Οι άλλοι σας πιέζουν και έχετε φτάσει στα όρια της αντοχής σας. Οι μέρες θα γίνουν ακόμα πιο απαιτητικές απέναντί σας, καθώς βρίσκεστε στο μεσοδιάστημα εκλείψεων.

Αιγόκερως

Μια περιουσιακή τακτοποίηση ή μια επαγγελματική πρόταση, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ξεκούραστοι και πιο ασφαλείς για το μέλλον, που έχει αρχίσει τώρα να διαμορφώνεται.

Υδροχόος

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και περισσότερο. Αυξήστε τις επαφές σας με δυνητικούς πελάτες, αλλά και υπάρχοντες. Δείξτε κατανόηση σε ένα αίτημα της οικογένειας.

Ιχθύες

Aποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στο στενό περιβάλλον. Προσέξτε την υγεία και τις ευαισθησίες της. Φανείτε λογικοί στις επιλογές σας και μην περιμένετε θαύματα αν δεν έχετε εργαστεί για αυτά.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

MORE FROM

ΖΩΔΙΑ