Τα ζώδια της ημέρας (10/02)

Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα. Αποφύγετε συγκρούσεις στην εργασία. Προετοιμαστείτε για πιέσεις στα οικονομικά.

Elle 10 Φεβ. 23
Τα ζώδια της ημέρας (10/02)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 10 Φεβρουαρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν και μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Η καχυποψία και οι γκρίνιες φέρνουν σήμερα περισσότερα προβλήματα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε δημοφιλείς και – ορισμένοι – συμμετέχετε σε δημόσιες ομιλίες και συναναστροφές με σημαντικά πρόσωπα. Καινούργιες γνωριμίες ενδέχεται να αναπτυχθούν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και οι εργασιακές σας απαιτήσεις σήμερα επεκτείνονται σε νέες κατευθύνσεις. Είναι πιθανόν σήμερα να υπάρξουν αισθηματικές απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας αλλά η έλλειψη κεφαλαίων θα καθυστερήσει τις αποφάσεις σας. Η μέρα σας προτρέπει να ζήσετε τον έρωτα και όλο του το μεγαλείο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα οι πλανητικές θέσεις και όψεις σας επηρεάζουν δημιουργώντας ένα αίσθημα ανησυχίας για τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή επαγγελματικές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν αρκετά έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ανεβασμένη σε καλό επίπεδο. Η προσοχή σας σήμερα θα στραφεί στον κοινωνικό σας ρόλο. Τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου με μια όμορφη βραδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρείτε τρόπους για να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις και την απαισιόδοξη σας στάση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζετε κατευθύνσεις ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες και τα πάθη σας. Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε, ενώ δεν αποκλείετε να παρουσιαστούν και κάποια έκτακτα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να κερδίσετε χρόνο και πόρους προκειμένου να κάνετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Για πολλούς από εσάς, ενδέχεται να αναπτυχθούν συγκλονιστικές σχέσεις την περίοδο αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν θέλετε να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη αισθηματική σχέση ξεκαθαρίστε το λόγο. Οι φίλοι σας είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν σε κάποια καθημερινά σας προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές. Οι περισσότεροι θα αισθανθείτε την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους. Αποβάλλετε σκοτούρες και περιορισμούς απ’ τη ζωή σας.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: