Τα ζώδια της ημέρας (11/07)

Αφροδίτη σε όψη με Πλούτωνα. Προσοχή στη διαχείριση χρημάτων και αισθημάτων.

Elle 11 Ιουλ. 22
Τα ζώδια της ημέρας (11/07)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 11 Ιουλίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Το διάστημα αυτό ενισχύει αλλά και τονώνει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Φανείτε διπλωμάτες και οργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Αισθηματικά μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά, να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποφύγετε τα δύσκολα, ή να τα αναβάλετε για αργότερα όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο. Αγνοήστε υποσχέσεις και αποφύγετε προτροπές, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας.

Καρκίνος

Η εύκολη λύση κρύβει πάντοτε κινδύνους, όσο δελεαστική και αν ακούγεται στα αυτιά σας. Προσέξτε μικρές ενοχλήσεις υγείας.

Λέων

Οι καθυστερήσεις στην εργασία ή στα πρακτικά σας θέματα θεωρούνται δεδομένες, γι αυτό φροντίστε να μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Παρθένος

Παραμένετε ανικανοποίητοι και αυτό οφείλεται κυρίως στους υψηλούς στόχους. Φανείτε σχολαστικοί με την φροντίδα της υγείας σας.

Ζυγός

Αισθηματικά υπάρχει ένταση την οποία πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα και διπλωματικά. Αποφύγετε αγοραπωλησίες, ή ρίσκα που μπορεί να σας εκθέσουν.

Σκορπιός

Αν και πάντα εκφράζατε τις εσωτερικές σας συγκινήσεις χωρίς φόβο και υποκρισία, τις μέρες αυτές θα βιώσετε τόσο λεπτές και μυστηριώδεις δονήσεις που μόνο στον ίδιο τον εαυτό σας θα βρείτε το θάρρος να τις εκμυστηρευτείτε.

Τοξότης

Λάβετε υπόψη αυτές τις μέρες, ότι πριν εγκατασταθεί το καινούριο στη ζωή σας, το ερωτικό τοπίο πρέπει να εκκαθαριστεί από τα απομεινάρια του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Σχέδια για επέκταση ή καινούρια ξεκινήματα, οικονομικές συμφωνίες και έναρξη νομικών διεκδικήσεων φαίνεται πως είναι εύκολο να οργανωθούν και να αρχίσουν να υλοποιούνται.

Υδροχόος

Πρέπει να βάλετε μία σειρά προτεραιοτήτων και να κάνετε μερικές περικοπές παντού, έτσι ώστε να μην κουραστείτε για πράγματα που δεν θα ωφελήσουν ούτε και θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας.

Ιχθύες

Σχέσεις προσωπικές αλλά και κοινωνικές μπαίνουν στο στόχαστρο.Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους της δουλειάς σας.

Βρείτε τις ημερήσιες αλλά και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για καθένα από τα 12 ζώδια εδώ!

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: